для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Бандити, хами це ясно. Але ХОЛУЇЗМ?!! Для чого їм холуїзм?


Бандити, хами це ясно. Але ХОЛУЇЗМ?!! Для чого їм холуїзм?
Ну те якими крєпкімі хазяйствіннікамі є донецько-руссмирські окупанти з ПР та КПУ, думаю не викликає вже сумніву навіть у затятих свідків покращення.
Прикладів тут безліч. Тут і дороги і сніг і хюндаї. biggrin
 
Те якими ці "хазяйствєнніки" є злодіями, бандитами, безпринципними негідниками теж видно, адже новини про те як когось задавали або травмували чи пограбували мусарята, чи якісь високопосадовці або просто мажори і все це в до свинячого кайфу нажравшись, ці новини стали буденними і є фактично щоденним атрибутом стрічки новин.
Та навіть Єфремов прокоментував злочин мусарів у Врадіївці чітко:
«А что такого случилось? Такое каждый день случается»

Але всі ці чесноти (адже виборці ПР та КПУ ЗНАЛИ  кого обиррають, отже напевно для них така поведінка це чесноти), можна принаймні пояснити логічно.
 
Ну там ЖАДОБА, ну там ЖАГА  ВЛАДИ, ЖАГА  ПОМСТИ, ЗАЗДРІСТЬ,  НЕНАВИСТЬ, ще щось.
 
Але чим і як пояснити ХОЛУЇЗМ котрий у представників ПР та КПУ зашити в ГЕНОМІ напевно, адже раціонально їх поведінку в певних питаннях пояснити абсолютно неможливо.

Судіть самі:
 
1. Перевод стрілок годинника, з усіма тими викрутасами з часовими поясами??? Адже Россія і САМА  НЕВИЗНАЧИЛАСЬ в цьому питанні. Зате автор законопроекту презентуючи його  гордо заявляв  Я  ЄЗДІЛ  САВЄШАЦА  В  МАСКВУ!!!! онано как. Він їзди в МОСКВУ!!! В саму Москву. rofl
І що цікаво, невідомо що йому там сказали, але відомо, що одне з перших що зробив Путін це відмінив всі починання Медвєдєва в царині руху стрілок. pardon
Зате ПР та КПУ прогнулись, поспішили............. і...... і нічо. Політ дивідендів з цього жодних не отримали.
 
2. А система навчання? Скільки 11 років? 12 років? Тести? Іспити?
Табачник як метушлива повія намагається вгадати, що ж там буде в РФ. Як там цар батюшка вирішать. І ще не встиг цар підписати і вирішити, лиш руку підняв, а воно вже міняє, міняє міняє.
Але раптом бац і в Москві все переграли. 278385
 
3. Ну ригоанали ладно, а КПУ???? Якось мій знайомий чітко спитав СИМОНЕНКО:
- Скажіть, для чого вам так відверто лізти під Росію? Адже в Росії ОЛІГАРХИ капіталісти і КПРФ там точно не буде при владі вже ніколи. Для чого вам лізти туди? Чим їхні олігархи краще за місцевих українських??? Для чого нам міняти одних на інших?
І Симоненко говоривши перед цим українською, питання отримавши теж українською, раптово перейшов на РОССІЙСЬКУ і сказав чітко:
- ЕТА  ДЄМАГОГІЯ!!!
 
Таких прикладів можна називати повно. Навіть міністерства створюються та ліквідуються суто тому що так в Россії. І плювати що Росія сама ще толком не визначилась що далі, холуї з ПР та КПУ намагаються вислужитись, догодити у всьому. Прогнутись аж по саме ніхочу.
 
І прогинаються. Цей свій сраний ХЮНДАЙ даунецький засранець Колесніков намагавсь спершу пустити рейсом навіть не Донецьк-Київ, а саме на МОСКВУ!!! МОСКВА......... biggrin
Напевно Москалі чітко знаючи з ким мають справу відмовились чи що????
А загравання з московськими попами? Гундяєв кажуть ешелонами подарунки вивозить biggrin ясне діло їздитиме сюди як на роботу.
Ясна річ, що відчуваючи цей генний холуїзм Ригоанально-КПУшної банди, Пупкін надає перевагу спілкуванню зі своїми шестьорками байкерами, чим з Януковичем.
Адже холуй має знати де його місце і відчувати важку руку барина.
 
Цікаво буде подивитись як Путін буде гоголем ходити на відзначенні Хрещення Русі в Києві, а Янукович і його типу круті колєги будуть запопадливо нишпорити у Путіна та Гундяєва між ногами.
© Слово [09.07.2013] | Переглядів: 5610

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.0/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook