для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Накипіло


 Накипіло
Що коїться з нашою країною, з нашим народом! Скільки вже можуть нас бити, гвалтувати, знищувати, вбивати, спалювати живцем, топити з радіаторної батареєю на шиї, що б ми повстали? Слава Врадіївський мешканцям, що вони не витримали, але питання, де опозиція!?Такий чудовий шанс підняти людей, захистити їх, але аж ні. Вони всі в Раді. Що там робити? День 4-липня показав, що у нас немає Ради, немає демократії. Є торжество запливлих жиром, нахабством і упевненістю в своїй уседозволеністі, цинічною та безграмотної, але по хамськи нахабною Партією Регіонів і примкнулої до них КПУ.
 
Опозиція пожинає плоди своєї беззубою позиції, коли вони пішли на компроміс з бандитами та дозволила їм змінити виборчу систему. Показова порка мажоритарників, з видокремленням мандатів двох депутатів які не увійшли у фракцію ПР-бандитів, влаштована спікером від ПР, залякала інших і на наступний день, вони всі покірно голосували разом з ПР по всіх, навіть самим людожерським законам. Так, звичайно опозиція боролася з цим як могла, але що вона могла зробити? Блокування вже нічого не дає, так як бандити навчилися голосувати за закони навіть в туалеті. Навіть якщо підірвати весь парламент і залишиться з десяток ПР-бандитів, то вони навіть на трамвайній зупинці проголосують 250 голосами за потрібні їм закони.
 
Опозиція має бажання опротестувати самі злі людожерські закони, які були прийняті під час свята антидемократії. Ну і що їх цього вийде? Як завжди пшик! Можна поміркувати, що вони не тямлять того, хто у нас сидить в судах. Якщо міністр юстиції є сестрою заступника начальника ЦВК, а у глави Вищої ради юстиції, сестра дружини-олбудсмен, у депутата О. Бондаренко чоловік міністр і таких прикладів можна наводити незліченну кількість. Є навіть такі, правда ще поки не дуже великі міста, в яких, глава сім'ї - мер, дружина завідує фінансами цього міста, зять-головний прокурор, дочка - начальник СЕС, син-начальник міліції, а його дружина завідує ринками. Племінник головний прокурор і всіх їх діти чи то судді, чи то прокурори.
 
Врадіївський випадок, а це саме був випадок, а не закономірність, дуже тихо піде нанівець і його швидко забудуть. Пройшла інформація, що досі не взято аналізи у постраждалої на згвалтування. Тобто немає вже доказів, що було згвалтування і це вже ніхто не доведе. Сильного побиття начебто також не було і досвідчений адвокат з легкістю доведе що, були легкі травми, так як вона весь час  слідства у свідомості і дає адекватні свідчення. Грабіж, а у неї навряд чи були коштовні речі, теж нічого не вартий. Так що справа вже на 50% розвалилося. Підозра на вбивство? Смішно! Адже не вбили ж! Це ж вам не Горіна, яку сніжком, в який нібито була загорнена протитанкова граната, намагалася вбити «Свобода». Все зійде нанівець, максимум отримають мінімальні терміни і вийдуть із залу суду з гордо піднятою головою. О !!!  Тоді Врадіевци тримайтеся! Якщо тільки влада не захоче показово цих дрібних сошок покарати. Адже генерала вона тільки тимчасово відсторонила від служби. І виявляється що вже головлікар лікарні не ховав докази, а навпаки, змушував своїх підлеглих їх зберігати, але чомусь вони десь то пропали і ніхто вже не знає де вони. Те, на чому могла б опозиція перемогти цю владу, якби розвинула цей випадок вздовж і вшир. Опозиції там потрібно було і днювати і ночувати, кожен рух прокуратури повинен був бути під їх пильною увагою. Що робити опозиції в Раді, коли вона вже повністю лягла під ПР-бандитів? Потрібно перестати ходити в цю Раду і йти до людей, піднімати їх, щоб по всій країні запалали Врадіївки, щоб земля горіла під ногами ПР-бандитів. Тоді, коли у них загориться земля під ногами, можете бути впевнені, спочатку вони швидко перефарбуються, але їх навіть перефарбованих, потрібно буде тиснути нещадно.
 
На жаль, наш народ до цього ще не дозрів. У нас в Одесі, на мітинг у підтримки Врадіївки прийшло лише зо два десятки осіб. По місцевому телебаченню йде підтримка дій міліції і засудження людей, які не витримали свавілля і вийшли на захист свої прав. На Одеському телебаченні кажуть про те, що можливо деякі міліціонери неправі, що треба в усьому ретельно розібратися, чи було це і чи вони це зробили, і якщо народ бачить їх неправомірні дії, то повинен про це доповісти їх головному начальству, щоб вони вживали заходів і ні в якому разі не виступати проти цієї, благословенній, богом даній влади. Деякі дійшли навіть до того, і кажуть, що це не жертва і вона сама себе згвалтувала, щоб кинути тінь на нашу доблесну міліцію.
 
А наші доблесні «герої» афганці? Спочатку з переляку пукнули що підуть захищати Врадіевців, а зараз, після того, як міліція погрозила їм що закриє їм міліцейські табори, в яких вони безкоштовно свої дітей вчать на майбутніх «Тітушек», так відразу дали задній хід і стали на бік міліціянтів. Ну афганці взагалі в своїй основній масі наволоч і українофоби. Як вони воювали в Афгані, я спостерігав на власні очі.
 
Єдина надія на «Свободу» і трохи на «БЮТ».  «Удар» в цьому участи брати не буде. Не ті люди. Як в Одесі поважали Гурвіца, але після його кількох виступів в Раді і у Шустера, його підтримка в місті впала наполовину, і якби він зараз пішов би в вибори мера, його б не обрали. Не знаю як в інших містах, але в Одесі, в «Удар» пішов увесь зрадницькмй непотріб з «БЮТ» і злодійкувати директори деяких заводів. Зараз оголосили в Раді канікули та замість канікул, нашим депутатам потрібно борознити всю Україну і піднімати її. Не нудотні, майжє оплачені акції «Вставай Україна", не на мітингах треба підіймати Україну, а в масах, майжє на нелегальноиу положенні, працюючи практично с кожною людиною індивідуально. Тоді можливо буде сенс і в певний час «Х" встане вся Україна і змете цю фашистко-бандитську наволоч. Коли з'являться поодинокі герої, за ними підніметься і весь народ, тому що вони побачать реальних керіманичів, а не якісь незрозумілі гасла.
 
  Чому за Ляшка проголосувало майже 80% мешканців його виборчого округу? Тому що він нікого не боячись, поодинці, іноді і з вилами в руках захищав своїх виборців. А всі інші приїдуть, надают порожніх обіцянок і поїдуть. ПР-бандити, ті хоч по пачці гречці дадуть. А опозиція на мітингах оточить себе незліченною кількістю партійних стягів, так що навіть не побачиш сцени і тих, хто там виступає, і гадає, що це так народ їх підтримує, і що кожен з присутніх тримає вдома під ліжком прапор з партійною символікою. Божевільна кількість прапорів викликає зворотний, блювотний рефлекс. Всі знають, що за дарма жоден прапор не підніметься, що це все сплачено. Партійність повинна бути в душі і не продаватися за гроші. Якщо я прийшов на мітинг, то я бажаю на власні очі бачити своїх лідерів, а не їх партійну символіку. Цього на жаль не знають, або не бажають знати, партійні політехнологі.
 
І не потрібно бути ледачою нашої опозиції. Зараз будуть мовити, що усі люди зараз на дачах, городах і взагалі, зараз спекотно .... Кому спекотно?. Вам, партфункціонерам, які  сидять у кондиціонованих кабінетах, або нам, звичайним людям бажаючим жити в Вільній Україні? За великим рахунком Вам по барабану. Зараз ви поїдете знущатися над своїми тлінними тілами на мерзенних пляжах Майорки та Гаваїв, а ми як і раніше будемо «прохолоджуватися» під кийками нашої доблесної і непідкупною міліції. Чому то в Туреччині та Єгипті, де трохи спекотніше ніж у нас, мільйони людей вийшли і знесли уряду і президента. Чому? Тому що там є громадянське суспільство і опозиція не влаштовує беззубі мітинги, а працює безпосередньо з людьми. І ще є не оране море праці для нашої опозиції - це армія. Я не маю на увазі корумповану верхівку, я в впевнений, що в армії є чесні офіцери, які зі зброєю в руках зможуть нас захистити. Треба йти до війська, доки їх Пр-бандити не розігнали і не набрали туди «тітушек» і пояснити їм, що зволікання бездії то смерті подібно і потрібно щоб армія вчинила так, як у Єгипті. Невже в нашій армії не знайдеться героїчний полковник, який повів би всіх за собою?
 
Я не заперечую, що у нас в опозиції є таки досить розумні політики. Дурний туди не пролізе. Там йде природний відбір, притому дуже жорсткий. Але політик тоді могутній, коли за ним є сила. Якщо за тобою немає уряду, прокуратури, міліції, суддів, то хто за тобою повинен бути? Вірно! Народ!! Достукатися до серця народу порожніми мітинговими промовами неможливо. Тільки практичними діями. А їх на жаль немає. На цьому моє сумбурне, але відчайдушнє ІМХО закінчую.
 

 

© Tutanhamon [06.07.2013] | Переглядів: 2543

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.0/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook