для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Про привидів та сонячну активність


Про привидів та сонячну активність
Ой, щось там із Сонцем діється: спалах за спалахом! Від цього і з погодою, мабуть, не усе гаразд. А ще плями та спалахи на нашому рідному світилі спричиняють появу зомбі, привидів та іншої нечисті.
 
Ось сьогодні йду собі з роботи, нікого не чіпаю. Коли дивлюся - матінко рідна! - на бігморді написано: "Країною керуєш Ти!". Ну, там ще вгорі значок, бренд, по-теперішньому, кольорів російського "бєсіка". А-а, значить це, видно, спалахи на Сонці пана Медведчука викликали! А звернення це, з "Ти", що з великої літери - мабуть, звернення до їхнього кримінального "боженькі", а може, навіть, до самого Пуцькіна.
 
А, можливо, їхній Бог єдін в двох ліцах: одне "ліцо" - Боженькине, а інше - Пуцькіна. Приїде Гундяєв, тре’ буде у нього спитати.
 
Ну це така собі проява, що періодично виринає, та й знову кудись булькає, так, що й не видно. Точнісінько, як привид між оцим та отим світом. Ви вже там оприділіться! Чи Москва, чи Київ, виберіть вже щось одне! Бо там і там одночасно, то можуть штани репнути, й те, що в них, заразом! І, взагалі, що це за назва для лоходрому: "Український вибір".
 
Нє, нас не обдуриш, на усю Україну кумів-пуцькіних не вистачить! Тому так і треба писати: "Медведчуківський вибір: страной управляєш Ти, вєлікій!" Так значно краще.
 
Ну, про Колю Королевську, якого чи то вітром надуло, чи то сонячна активність своє показала, я нещодавно згадував. Теж, хоч і калібром менший, ніж Медведчук, зомбі. Чи привид. А може, як сказав би шанований мною Лесь Подерв’янський, мудило.
 
А оті два мудила, що без мізків та совісті, це вже й не смішно. Я про отих, що одне з них - ахвіцер, якого чомусь як би називають "відповідальною особою". Тільки відповідати воно не вміє та не бажає. Мало кого там його підлеглі згвалтують та покалічать, за усіми не вдивишся. А відповідати он лохів назначать: вже справу відкрили, що пофулюганили, побили ценноє майно та налякали гарних хлопців. От вже оці й отвєтят! Так, щоб піпл запам’ятав! Перше: кого треба, того наші правоохрєнітєльниє органи й гвалтують. Друге: кого треба, того інші органи, не менш правоохрєнітельние, покарають. А кого не треба- не покарають ні за що, хоч всеріться. А неводволені - "тоді ми йдемо до вас!"
 
Про друге мудило, двічи несудиме, що стало взірцем та прикладом для власних правоохрєнітельних козачків, не хочеться й казати.
 
Риба гниє з голови. Наша "риба", мало того, що гниє, ще й завонює та закалює величезну територію, що зветься Україною, стрімко перетворюючи цю територію на величезне Дике Поле, де уся влада та усі люди належатимуть купці панів, підпанків та їх озброєним "козачкам".
 
Не забагато привидів?
© Саня электрик [02.07.2013] | Переглядів: 7936

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.9/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook