пароль
пам’ятати
[uk] ru

«Петро Порошенко» розпилив Київ бензопилою


«Петро Порошенко» розпилив Київ бензопилою
Не справжній звичайно, але дуже-дуже схожий. Вчора під Київською міською державною адміністрацією активісти нашого Руха Гая Фокса, провели незвичну акцію «Київський торт». Спочатку був встановлений рекорд України, та випечений найбільший, за роки незалежності «Київський торт», площа якого сягнула 5 м.кв.
 
Потім до глядачів вийшли актори в масках українських політиків: Петра Порошенка, Сергія Арбузова, Миколи Азарова, Арсенія Яценюка та Олександра Турчинова.
 
«Петро Порошенко» дістав справжню бензопилу, та із закликом «Підходьте друзі, всім Києва напиляю», почав різати торт-рекордсмен, знищуючи зображені на ньому історичні пам’ятки. Інші «політики» підтримали заклик свого товариша та почали відривати шматки «київського торту», жерти його, кормити один одного, та ховати торт собі в кишені. Усього на «розпил» та знищення пішло менше 30 хвилин.
 
Процес нищення символічного Києва був зупинений активістами Руху Гая Фокса, які вигнали ненажерливих політиків зі столиці, та поставили їх на коліна.
 
«В столиці було три головних символи: дніпровські схили, які забудували, і які тепер сповзають; каштани, яких більше немає та «київський торт», і той був знищений зусиллями можновладців. Ми не можемо повернути час, та змінити те що вони вже накоїли, проте ми можемо зупинити їх та зберегти те що ще лишилось від Києва» - коментує акцію, один з організаторів Антон.
 
Активісти завершили акцію закликом до киян не бути байдужими, не вірити продажним політикам та боронити власне місто від розпилу та дерибану.

Більше фото.
© Guy Faweks [18.06.2013] | Переглядів: 2418

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.6/20

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook