для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

УДАР боїться свої виборців?


УДАР боїться свої виборців?
Саме до такого висновку прийшли представники Руху Гая Фокса, які 11 червня 2013 провели пікет під офісом партії «УДАР» у Києві.  Громадські активісти встановили під офісом трибуну, та вимагали від керівництва партії Віталія Кличко пояснити чому депутат УДАРу, відмовився проголосувати за мораторій на забудову історичної частини Києва.
 
Щоб не втратити культурні пам’ятки столиці, ряд депутатів-опозиціонерів запропонували ввести мораторій на будівництво в історичній частині Києва. Проте на голосуванні в комітеті будівництва та архітектури, народний депутат від «УДАРу» – Віталій Чугунніков, відмовився проголосувати за таке рішення. Показово, що ініціатива не знайшла своєї підтримки і серед представників Партії регіонів. Сам пан Чугунніков, жодним чином не прокоментував свої дії.
 
Рух Гая Фокса направив відкритого листа керівництву партії «УДАР» з попередженням, що кияни не простять їм участі у забудові історичного Києва та вимогою надати офіційну оцінку діям свого депутата.
 
Проте єдиним представником партії УДАР, який ризикнув поспілкуватись з невдоволеними киянами був охоронець. Він відмовлявся пускати пікетувальників в офіс,  кликати керівництво та намагався зашкодити проведенню акції.
 
«Ми вже звикли до «тушок» серед опозиціонерів. Проте раніше вони переходили до регіоналів офіційно: писали заяву про вихід з фракції, коментували свої вчинки. Зараз ми спостерігаємо новий «тихий» спосіб обманути довіру виборців, коли депутат начебто опозиційної партії, в той же час голосує так як зручно Партії регіонів» - коментує акцію один з організаторів - Антон.
 
Так і не дочекавшись реакції з боку керівництва партії «УДАР», активісти Руха Гая Фокса зробили заяву, що віднині будуть пильно стежити за діями «ударівців», та не допустять, щоб зрада інтересів мешканців столиці була прихована.
© Guy Faweks [13.06.2013] | Переглядів: 2327
Мітки: #Кличко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.1/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook