пароль
пам’ятати
[uk] ru

Порошенко лоханувся в прямому ефірі


Порошенко лоханувся в прямому ефірі
Наші політики мене дивують. Будучи гарними спеціалістами з брехні і крадіжки, вони інколи роблять настільки необачні речі, що просто дивуєшся. От наприклад, Петро Порошенко  дуже хоче стати мером Києва. Для нього ця посада – сходинка в топові політики України, і можливість ніфігово так розвивати власний бізнес.
 
І хоче він бути кандидатом від Об’єднаної опозиції, бо навіть дитина розуміє, що у Києві ОО може хоч мавпу виставити, вона все одно переможе у Попова. При цьому ніхто не вірить в опозиційність самого Порошенка, ім’я якого пов’язано з цілою низкою скандалів, а сам він ще недавно працював у Кабміні Азарова.
 
Тут би людини зібратись з силами, і показати що вона дійсно опозиціонер. А що робить Пєтя? Він у прямому ефірі «Свободи слова» заявляє «Я не є опозиція». Це все одно що вибігти на вулицю з плакатом «Я дав бабла, щоб стати мером, але мені похер на киян», бо зараз немає третьої сторони - є ті хто з регіоналами, і ті хто проти них.
 
Результат не змусив нас чекати – інтернет вибухнув роликами, фотожабами та тестами.
Головне питання – як після всього цього буде виглядати та сама Опозиція, якою не є Пєтя Порошенко, якщо вона все ж таки назве шоколадного магната своїм кандидатом?
 
Цікаві відео з Порохом і його казусом - http://coub.com/view/m85ay3u
 
© Gopobloger [06.06.2013] | Переглядів: 2198

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.0/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook