для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ви проста нєнавідітє всьо рускає!!!111


Ви проста нєнавідітє всьо рускає!!!111
Ми, адекватні мешканці України, в основній масі своїй не є розпалювачами шовінізму та істеричної русофобії. Усі знають, що в Росії мешкають нормальні люди, які люблять Україну та ставляться до нас з повагою. Таких меншість, але меншість не дорівнює нулю. Вони не кричать про "братскіє народи, трієдінство, общую історію, вєлікую пабєду", щось та ще, вони просто сприймають нас, як рівноцінних сусідів, без усілякої переваги або гордовитості. Не всі з вас з цим погодяться, але це право кожного.
Блювотний рефлекс у кожного справжнього українця викликає інший тип, який зветься в нас "москалями".
Ті, кому не дає спокою колишня величність СРСР, у кого в крові кружляє у вічній круговерті хворий ген амбіціозно-загарбницької сутності, хто дивиться на увесь світ поглядом царя, лише тому, що він є "рускім", хто неповноцінно-обмежений у світогляді, хто вважає усіх інших людьми другого сорту, але сциться, коли ці люди другого сорту пропонують йому приїхати до них у гості зі своїми імперськими гаслами та образами, відразу ховаючись за свій ядерний арсенал ("а вот как вдарім ми по тваєй сранай странє парай ракєт, увідіш всю мощ Расєї").
Та ніхто не вдарить. Нічого я не побачу. З-за якогось півника, як якась істота (я узагальнено). Чому "вассаєдінітся" прагнуть лише ті, хто має дома прапорець Росії чи дивиться ОРТ, чи просто гнобить українське, мешкаючи в Україні?
"Єдіниє народи, братство, вєра, історія..."
Чому Чехія не закликає до з'єднання зі Словаччиною? Чому Сербія не закликає до з'єднання з Черногорією, з відокремлюванням якої у 2006 році остаточно припинила своє існування Югославія?
Тому що там люди живуть майбутнім. Тому що, вони є просто сусідами з добрими стосунками.
Тому що менталітет тих народів у корені відрізняється від принципу тих, хто мешкає поруч із нами чи на півночі, принципу "заграбастати, принизити та домінувати".
Вже надомінувались.
Через такі "домінування" Україна втратила мільйони життів, земля стала солоною на смак та бурою на колір.
А вони не усвідомлять ніяк, що усе. Поїзд поїхав геть. От і видумують усе нові та нові зашморги, інколи вкладуючи у середину шматочок смачної принади. То газ, то МС, то "сирна війна", то ще щось.
Як примхливе дитинча.
Та нехай хоч головами о стіни б'ються.
Ми - сусіди. А не раби "Старшого Брату".
І наша історія остаточно розійшлася назавжди.
© Gilead Kroaton [06.06.2013] | Переглядів: 5085

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.0/74

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook