для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

"Спасибі жителям" Василькова!


    Пройшли вибори, як лакмусовий папір на самоповагу… . Прийшло на ділянки щось там ледь четверть ссавцевої популяції. Четверть поголів’я.
 
    Бля і перемать!, ригопідори гвалтують народ і державу уже три роки. Здавалося б, 99,999% населення повинні ненавидіти цих виродків, що більш, ніж достатньо, щоб вони повилітали із владних крісел, щоб «земля горіла під ногами». Нє, мать перемать!.. Ні хера! Насрать і поє…ть….
    Бидло. Бидло, а не народ, має таки рацію В.Арьєв… .
    Нє, ну можна понять нащот протестів: там, чого доброго, можна і на Беркут чи якогось тупорилого дебіла-титушка нарватися, по морді трохи одержати… . Треба витратити 30-100 гривен для поїздки, а для багатьох то великі гроші..  Можна понять, можна і нужна. Так і то… ну, постій збоку, гордий киянин, зобрази собою «трохи нидавольний» народ, не лізь у морду беркутьонку, просто постій-покричи…  або мовчки постій,.. та просто, блядь ти ліниво-мерзотна, ПОСТІЙ ТАМ півгодини безплатно, сцуко !!!  І на те самоповаги не вистачає. Зате гонору-у-у-у: "панаєхалі!"... .
    Нє, всеодно можна понять… . Або хоч спробувати.
    
    Але щоб у вихідний погожий день,.. в неділю,… мирний,.. без "бомбьожок" день,.. під сонячним небом у кількох містах… не прийти на дільницю і не вкинути бюлетеня «проти ригів»… це вже за межами розуміння. Ніякі фальсифікації не зможуть спотворити вибір 60-80 відсотків населення. Ніяка гречка, ніякі погрози, ніяка агітація смердючих ригаликів не змогла б  завадити усуненню ригопідора від містечкової влади, прийди лише на дільниці хоча б ¾ людей. І були б ті ригопідори там, де їм і належить бути : у глибокій дупі, в сраці, в гівні, а не при владі біля «корита».
    Нє, бля, нєма того… . На півгодини – прийти-вкинути – не вистачає ні розуму, ні совісті.
    Значицця, є 2 варіанти:
    1.  Або цей народ не заслуговує на найменшу повагу, бо він – худоба, або
    2.  Чекаємо, поки дійде до мізків убогих через шлунок і пряму кишку, якою дуже скоро нічим срати буде.
 
    Обидва варіанти мають одну основу: люди – гівно. А якщо вони гівно, то чи варто взагалі за те гівно переживати? Чи варто співчувати тій бидлоті, поділяти її кишечні «цінності»? Витрачати своє здоров’я, час і гроші для захисту такого напіввіртуального гівна, як «народ»? Жаліти, співчувати, «понімати» «душу» того зоологічного планктону? Карочче, своє безцінне і єдине недовге життя, нетривале перебування на цьому світі, своє серце, душу, емоції, енергію, мрії, благополуччя дітей присвячувати отому безсловесному бидлу із василькових та ялт???
 
    Ще раз підкреслю: зрозумію будь-кого, хто не може, хоч і хотів би, приїхати на Хрещатик для протесту, будь кого… Але не прийти на ділянку, що знаходиться в 10-ти хвилинах пішого ходу від дому або поряд з ним… треба бути кінченим гівнюком, підором і ницою, безнадійно тупою, сракопиздотною істотою. А тому не треба «розтікатися мислію» про те, яка погана і недолуга опозиція чи «як люди розчаровані». То все словесна облуда і срана безсовісна хфілосопфія. Самообман і херня собача. Гра слів. Еквілібристика словами, поняттями і суттю.
    
    І не треба віднині триндіти про "Даунбас і жителів": ось він вам, бля!,-  даунбас у його класичному прояві! Ось він, рафінований даунбас в мізках "жителів" Василькова та інших "довиборних" містах! Так шахтера чи нещасного дрібного бізнесмена з Єнакієво хоч хтось конкретно пресує, а "васильківця"???
  
                                                              "Спасибі жителям Василькова!"
    
    От вам ситуація: без найменшої для себе небезпеки бидло не прийшло означити свою позицію простим, як огірок, голосуванням.
    Давайте визнаємо, люди добрі: бидло задоволене, бидло щасливе, бидло покращене, бидлу байдуже, бидлу все до жопи.
 
    А з іншого боку, чого вимагати від "васильківців", коли і тут, на більш-менш нормальному сайті, без засилля дебілікуватої і цинічної синюшної сволоти, куча не залежних ні від чого, крім власної совісті, людей не вважає для себе ганебним вступати в розмови з ригами? Опускатися тим самим до рівня тієї кінченої мерзоти. Мало того, ще й "смайликувати" на знак схвалення і згоди... "Законтачуватися" і при тому, - вимагати поваги до себе... . Мало того, за всякої можливості гадити на голови колегам з "Абирвалгу", що не опускалися і не опустяться ніколи до спілкування з людською мерзотою.
 
   Ех, мля... .
    
 
  
 
© PiligrimK [04.06.2013] | Переглядів: 4548

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.2/90

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook