для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вони готові, а чи готові ВИ???


Вони готові, а чи готові ВИ???
От сьогодні в чергове прочитав думку, що активіст затриманий під Київрадою, хоч і молодець, проте його дії це таки ХУЛІГАНСТВО...........
 
Що таке ця Київрада??? Це маленьке віддзеркалення всіх рад, по всіх регіонах України, включно з Верховною Радою.
Ось зробив табличку для зручності. Дані взяв з сайту Київради:

http://www.kmr.gov.ua/faction.asp?IdFaction=11
Тушки, тушки, тушки. Тушки понастворювали купу фракцій та груп їх в таблицю не вносив, тому що А  ХТО  ВОНИ  ТАКІ? КОГО  ПРЕДСТАВЛЯЮТЬ??  ЯКИХ  ВИБОРЦІВ???
 
Вибачте, дії хлопця котрий надів футболку протестного напрямку це хулігаство?  А як назвати  те що відбулось в Київраді в період з 2008 року по 2013????
ЦЕ  ЩО  ТАКЕ???
ХТО  ВІДПОВІСТЬ за таке перекроювання результатів виборів???
 
А ні хто не відповість. Турчинов, Кличко чи інші навіть не вибачаться за те що провели до Київради різну наволоч. А ну да Сєня може погрозити тушкам пальчиком і заявити що через СУД, він.................. 278385
 
Натомість від нас вимагають щоб НАРОД  ЯК  В ТУРЦІЇ  ПІДНЯВСЬ  І....................
В Фейсбуці, в новинах Інтернет читаю цілу купу статей (пишуть лідери громадських рухів, лідери і активісти опозиційних партій) про те АЙ  ЯК  МИ  ЗАЗДРИМО  ТУРКАМ. Ай турки молодці, не те що....................
І що і?????????????????
 
Ось як в Турції прошу переглянути відео:

 
Як бачите тамошня мусарня діє так само як наша. Чи в когось є сумніви??? Я думаю що місцева мусорня діятиме ще більш жорстко і перші трупи появляться не на надцятий, а вже перший, другий день протесту.
 
Натомість лише  НАЦІОНАЛІЗМ (тобто внутрішня солідарність нації) в Турції призвела до того що протести не лише не зупинились, а навпаки стали більш жорсткими і масовішими.
 
А що буде в нас???
Будь якій РЕАЛЬНИЙ спротив системи одразу затаврують всі ті хто найгучніше кричить БАНДУ  ГЕТЬ............
І популярно розкажуть, що квітами по морді, або гівном в падлюку етажє нє наш мєтад:
 
«Я, як політик опозиційного табору, від імені всіх, хто вважає себе опозицією, хочу вибачитись перед Іриною Горіною, Юлією Льовочкіною, Мариною Ставнійчук, яким під час акції громадянського протесту завдали травми сніжками», – написала Тимошенко.
 
Вона також звернулася до об’єднаної опозиції і попросила зробити все можливе для того, «щоб знайти людей, які це зробили, щоб вони хоча б вибачились».
 
«Ми ж з вами не такі, як ті звірі, які дають команду бити жінок омонівськими кийками на мітингах, силою викидають жінок-депутатів з виборчих дільниць і лікарні «Укрзалізниці», штовхають і тягнуть жінок-журналістів і гноять жінок-політиків у в’язницях», – зазначила Тимошенко.

Ви уявляєте щоб в Турції лідер опозиції виступив з тим, що всіх тих хто вчиняє хуліганські дії (а те що роблять турки це ж таки ХУЛІГАНСТВО, це ще мяко сказати), повинні вибачитись. І взагалі самі прийти і зробити публічні вибачення............
Врешті решт, а хто вибачиться перед нами за постійне поповнення рядів окупантів тушками?
Чи не дивно, що у Василькові прийшло на вибори лише біля третини виборців??? Адже голосуй не голосуй, обирай не обирай, а обереш все одно ПР. Для чого ходити на вибори? Он в Запоріжжі обрали опозиційного мера. Де він? І це ж не одинокий випадок, це давно система.
 
Тож хочу спитати і ОПОЗИЦІЮ (особливо лідерів).
А  ВИ ГОТОВІ  ЯК  В  ТУРЦІЇ???
 

Тому допоки ми не виконаємо заповітів дійсних героїв України і не почнемо жити по правилам, котрі вони нам лишили, не зробимо висновків з їх визначень, жити нам як і тепер в покращеннях перебуваючи........................
 
Головна причина нещасть нашої нації — брак націоналізму серед ширшого загалу її.
© Микола Міхновський.

 
А ось Коновалець:
1. У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю.
2. Як не буде в нас сили, не осягнемо нічого, хоч би все найкраще для нас складалося. Як жеж будемо мати силу, тоді вийдемо побідно з найгіршого лихоліття і здобудемо все, що нам треба.
3. Волі українського народу до самостійного життя не знищать ні ворожі тюрми, ні заслання, бо Україна є нездобутнім бастіоном героїв і борців.
4. Настане час, і не словами будемо з'ясовувати суть невмирущої...
5. Шлях до Львова лежить через Київ.
 
І його заповіт:
"…уміння ставити вище добро Нації і Організації над свою особу; супроти ворогів - безоглядність; супроти громади - усвідомлення про потребу гідної боротьби за волю. В Організації - щирість, не плазунство, а критика - для добра Організації, а не особистих амбіцій. Ми даємо новий почин і мусимо внести нові методи праці на українських землях…"

 
А поки маємо те що маємо:
http://ipress.ua/news/avtor_grafiti_z_yanukovychem_z_kolonii
© Слово [04.06.2013] | Переглядів: 6285

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.4/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook