для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Сільотка-лайф! Сміх і сльози.


Сільотка-лайф! Сміх і сльози.
    Як важко жити космополіту і "проститут просто журналісту" Савіку Шустеру, аж поспівчувати можна…. Яка ж тяжка еквілібристика між «зберегти обличчя» і «не попасти у немилість»!
    Учорашній «Шустер» був цікавий для психіатра і політолога.
    Як вперто і не без таланту тікали від незручних питань ригоанали, як тіпало-судомило Лєну Бе, як зривалася ця Бе на базарне хамство. Аж втрачала свою звичайну маску-посмішку-гримасу, аж косомордило її від природи і вопчім симпатичну мордочку.
    А який талант явила світу Інна Бе! Зірки Голівуду і Мосфільму недостойні її сцяні смердючі колготки прати і вкрадені каструльки мити! Як увійшла в образ «матері-гуманістки», бля!.. Станіславський торжествує і стогне! Учіться, актори зі світовим ім’ям! Записуйтеся, засранці, на майстер-клас Озимої блядоСільотки!
    Сільотка в сльозах! Сільотка не блядь! Сільотка тіпо мать! Та перемать!..
    Маса образів на вибір!.. Нє, ну, дорого, канєшна... . А фулі, то ж Майстер падлючості, а не хзщ…. ПеРдючий бренд, такскать і млять!..
    А Ганя Ге!? Яка експресія, яка неймовірна щирість емоцій, якого світового рівня політичне мислення! «Опозиція повинна бути потужною і сильною!». Ні більше, ні менше, бля! І вона, б…, переживає за потужність опозиції, бо «це її країна, і їй не байдуже!». І мудрість віків у трохи втомлених добрих, навіть – десь материнських, очах… . І блідість від боротьби на щоках в підтяжках... тіпа зону хавала... . Піпець! Немає межі людській мерзотності… .
    
    Яким дружнім педерастячим хором риги завили про толерантність і необхідність «об’єднання зусиль», порозуміння і відповідальність!
    Як тільки їм дають по морді, так відразу істерика: «фошизм іде!, Люди світу, будьте пильні!» (тіпо – блядськими Фушеками будьте!) – (іншими словами, – не помічайте злочинів ригів, а повстаньте проти міфічного "фошизму" Свободи і оппо в цілому!.. проти хлопців, що хочуть бачити Україну демократичною, здоровою від криміналу і підорокомуняк, країною). Зруйнувавши економіку, спотворивши мораль, вбивши малий і середній бізнес, відібравши все, що можна, зробивши за пару років із "злиденного" стоматолога «трудягу-міліардера», викохавши у населення зненависть до себе, ці тварюки волають про агресивність опозиції! Переслідуючи активістів опозиції, розбиваючи їм обличчя, ці рафіновані мерзотники щось варнякають про верховенство суду і подвійні стандарти!!! Створивши перші зразки бандформувань на кшталт штурмовиків ‎Рема і Штрассера, ця мерзенна блядота «переживає» за нашу молодь: вони ж так мало читають! Знищивши школу, дитячі садики і гуртки, вони страждають від того, що «діти годинами сидять на порносайтах»!  
  
    Ах ви ж скотосуки розтрипрокляті-разом-з-папєрєдніками-Дрищами!!! Чи не ви знищуєте школи і лікарні по селах, чи не ви, скотопадлючі фашисти, руйнуєте середню і професійну освіту, опору виробництва, чи не ви, смердюче ригогівно, практично знищили вищу освіту і науку у колись потужній розумово УССР, чи не ви присвоюєте звання докторів і кандидатів наук напівдебілам – допам-гепам-хамам, чи не ви спотворили лик Столиці? Разом з комуноблядями, ви, могильні кримінальні черви-випозки, перетворили на гній все, що можна було б перетворити на прогрес!.. Ви, суки і недолюдки, перетворюєте колись квітучий край, трударів і щедру українську землю у могильник людських надій… . Ви, фашисти і недолюдки, заслуговуєте на «очистку». Без права на апеляції.
 
    Яким моральним підором треба бути, щоб бачити щось позитивне у діях Ригів і їх мерзенних ригаликів? Якими ницими і тупими істотами треба бути, щоб відчувати якусь симпатію до тих потвор??? Яким дебілом треба бути, щоб ляпати "всі вони однакові", "юлька-блох", "бандьоравци"??? і т.п... .
    Певно, для того треба стати ригом – ницою, тупою, цинічною і сволотною істотою. Без серця, совісті, без мізків. Глистом. Ну, тіпо невдало крашеним, як обісраним, гадіком-педерастом... Фу!.. bad
    Про Шустера не будемо. Йому й так важко, так важко... ні за що й новий костюмчик справити...  cray
 
© PiligrimK [25.05.2013] | Переглядів: 8643

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.4/115

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook