пароль
пам’ятати
[uk] ru

Я за ідеалізм в політиці. За практичний ідеалізм…


Я за ідеалізм в політиці. За практичний ідеалізм…
За останніх понад 20 років наша політика була надто матеріалістичною.
Давайте подивимось на об’єктивну статистику, на стан нашої економіки, валового національного продукту, статистику по безробіттю…
Давайте подивимось на наше «чудове» законодавство», яке зараз в ХХІ сторіччі в центрі Європи запроваджує репресивні норми на зразок закону «Про громадські зібрання», на зразок закону «Про відповідальність за наклеп»…
Та це ж є реально беріївсько-єжовський спадок, який намагаються нам «впарити» дуже «кваліфіковані» юристи!
 
Чому ж це так відбувається?
Та це виявилося наслідком простого переформатування старої еліти. На зміну комуністичної номенклатури прийшла комсомольська номенклатура, яка на хвилі досить популярної риторики «про перебудову», там різні «нові віяння» прорвалися до влади на початку 90-х років і, власне, комсомольська буржуазія (пишу без лапок) сформувала цей клас, який у нас зараз називається олігархічним.
Не секрет, що кадрова складова теперішньої владної еліти кувалася в радянському комсомолі і от через те, що не відбулося люстрації в Україні за зразком польським, чи чеським, чи прибалтійським або грузинським і ми маємо об’єктивний результат – це панування кримінальної буржуазії (пишу без лапок) в Україні, яка зрослася з комсомольською буржуазією і відверто уклала союз з фактично організованою злочинністю та корумпованою бюрократією.
 
І цей симбіоз настільки сильний, що я не знаю, чи зараз вдасться віднайти таку країну, таку одіозну, на зразок диктатур Латинської Америки чи країн третього світу Азії та Африки, де була би така об’єктивно загрозлива для нормальних людей спайка і кооперація між різними рівнями злочинної відверто анти-еліти, що знущається з нормальних людей, експлуатує їх ще при тому змушує почувати себе чужими на своїй землі.
 
Поки прості люди на початку 90-х банально виживали (не жили – виживали!), то хтось ставав власником шахт, заводів, транспортних підприємств тощо. З якого такого дива, я питаюся? І що це все так просто відбувалося?
А може за цими мільйонами є кров, може чиїсь сльози, страждання, чиїсь ненароджені діти?
 
І можна говорити, що Україна дійсно поділена на дві частини: тільки не на Схід і Захід, не на російсько-мовних і україно-мовних, а на дві України – одна, яка працює, виживає, надіється, бореться, задумує і творить, а інша Україна експлуатує, привласнює, краде, пригноблює і залякує а тепер ще і обманює - вона вже вкотре намагається видати себе за менше зло, яке треба в черговий раз допустити до влади, щоб, вибачте, «бандьоровці-фошисти-антисеміти» не прийшли ненароком «взяти і поділити».
Не для себе хочуть взяти і поділити, а для українського народу. Отож бо і воно.
 
Потрібно внести чималу дозу ідеалізму в політику.
Це боротьба ідей проти грошей, нових ідей проти старих ідей і великих грошей, які на превеликий жаль зараз панують в українській політиці.
 
А ось чудовий «свіжий» приклад, я би сказав, практичного ідеалізму в нашій сучасній політиці:
 
http://www.youtube.com/watch?v=L5mAkyRbu8w
 
Хотілось за старою звичкою гукнути «Слава партії регіонів! В натурє слава!» (шютка юмора) але щось «регіонів» тих в сесійній залі так і не було видно, заховалися за кучками  лайна, себто комуністів і «тушок», десь принишкли, потухли якось вони… і тому:
 

СЛАВА УКРАЇНІ!
 
ГЕРОЯМ СЛАВА!
 

 

© MVF [24.05.2013] | Переглядів: 2881

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.9/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати