для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Фошисти у парога!


Фошисти у парога!
    Україна – унікальна по благополуччю країна. У нас немає майже ніяких проблем. У нас все добре, хіба що за виключенням деяких дрібниць, що на фоні оглушливого, просто шокуючого свідомість благополуччя і нестримного покращення набувають «важливого», не побоюсь цього слова, – глобально-державного, – значення. Всі мізерні «проблеми» (канєшна ж, абсолютно ж нікчемні і надумані!) починаються на букву П: Прокладки, Памперси, Прищі, Пам’ять Про Перемогу, Підараси і ПР. І "Паперєднікі". Все. Інших проблем нема. Нема і все!.. Втім, Підараси і ПР – одне і те ж; так їх теж нема, тож нема сенсу їх і згадувати.
    Нє, ну,.. допускаю, що, може і є окремі ганебні випадки, коли людина рахує кожну копійку… може,.. в сім’ї не без придурка. Може, якийсь окремий алкоголік-паралітик або український йог-збочинець-мазохіст і терпить у чомусь нужду… добровільно, канєшна, в кайф йогу і назло владі,.. а так все добре. У держави немає колосальних боргів, а що таке верховна корупція, давно забуто і фіг нагуглиш. Сінгапур сраний-злиденний, білать, готовий удавитися із заздрощів. Кожен має доступ до повітря, джерел, грибів-ягід у лісах Сінгапуру, Межигірья чи Сухолуччя, Аяю чи Кедру, усе південне побережжя Криму і береги Дніпра – для народу, ліки для онкохворих дітей – за копійки,.. та чи й є вони? – оті напівміфічні онкохворі діти… певно, що то - придумки фошистів. Жителі Хамобасу, Хамукієво і Хаматорська дихають занудно чистим повітрям, гостро стоїть питання побудови там санаторіїв для туберкульозників із Європ (а ті аж верещать: давай санаторій для ветеранів Вермахту під Інакуєвим, бля!..),  а у нас же нема своїх, – "вітчизняного виробника", – туберкульзників, у нас же покращення… . Ви багато бачили туберкульозників? Одна колега, не подумавши, запитала на днях: "А ви багато бачили педерастів? " Виявилося, що мало. А хто підарас, той так не признався, канєшна... .  Не вистачило "мужності-мужественності" biggrin, так цінимої жінками.
   Зранку до вечора гуглив слова «кримінал», «прєступность», «злочинність в Україні», «авторитети»… так нічого і не нагуглив: певно, нема таких ганебних явищ у нас. Ну, й добре, ну й радісно-стабільно, ну й даунбасно-ниапасно...
    Гуглив чудні, надумані ворогами народу, неологізми: «чиновник-хабарник в Україні» і «двічі несудимий президент», так аж ноут Хітачі сраний японський перегрівся, а з Гугля прийшов лист: «Ти, svoloto, вже затрахав! Ще пару хакеризмів, і пришлемо killer’a». В знак протесту і із вродженої «врєдності» дав запити на пошук «Колядники в Україні» і «підараси в ВР», після чого мене навіки забанили по паспортним даним у тому буржуйському, лицемірному і людиноненависницькому Гуглі. У них, бач, сервери з хардами і роутерами горять, виконуючи «нездійсненні місії», ой-йой… . Каззли-дішоьвкі!
    З іншого, вже казьонного і залізобетонного компа, надіслав запити «Кримінальники в охоронних структурах», «Табачник-срачник-підарас» і «Овоч – батько нації». Краще б не надсилав... – забанили всю університетську мережу, а мене… вопчім, мене теж забанили … з роботи нах не старенького ще доцента… до пенсії,.. от сцуки... . Сам винуватий, не треба було гуглити-скігліти, все ж харашо… . Слава богу, дітки виросли-вивчились, прогодують татка,.. і руки не з дупи, і голова там, де їй положено буть, вопчім, ще поворочаємося… . А то… хоч в гівно в ПР вступай… .
   Вопчім, як не крути, а проблем у нас нема. Крім, хіба що, окремих зануд із гастритом-чесоткою-гемороєм, що з пісними пиками намагаються знайти краплю дьогтю-гівна-демократії  у цистерні меду тотального і всеохоплюючого покращення, коли народ уже просто із жиру бісицця. Ну, то вороги, з тими – як з ворогами, канєшна… .
 
    Завтра,18-го, збираєцця народ (ой та нах,.. та який там народ,.. збрід, бля, проплачений, канєшна-панятно, знову покійним Березовським, не ймецця йому і на тому світі, сотка на рило,.. юлька-вароффка… данбасвсєхкорміт...), проти чогось і за щось там протестувати. З якого хера??? І без лопат… .
    Нє!, ну от  подумайте, люди добрі і хто при пам’яті, – хто ж там зберецця?
Хто припреться на тіпа мітинг проти очевидного покращення «вже сьогодні» і приголомшливого, – голова обертом від перспектив!, – покращення «вже завтра»?! Хто?!! Хто проти «завтра»??? От прямо завтра і зранку і до обіду-вечора «вже усе ж лучче», ну от-от, і - комунізм,.. кароче, хто проти скорого «лучче»?.. Тим паче, зараз роботи лопаті на городі дох...я і більше... .
 
    Та канєшна ж, мля, – фошисти!
    Тільки фошист, наш добротний, міцно скроєний, мордатий, підгодований Держдепом США, недобитий героями-«яструбками» українець-бандерофошист здатний до протесту проти покращення, проти золотих унітазів-біде, проти підарасів із Конче-Заспи, проти очевидно корисних потугів ПРекрасної влади і далі покращувати, піднімати, зводити і вести, надихати і підіймати… і так до космічних висот добробуту і демократії, благополуччя і процвітання уже завтра,.. або й сьогодні... ех, як жаль, бля, що я не поет і не знаю слів любові … . Не люблю ПРотивників ПРоцвітання – отих фошистів. Ух, як же я їх не люблю!..
    35-45 мільйонів одних рафінованих фошистів… . Всі  ПРотів нас з ПРигаліком. Вужжос… .
    Дадім же їм бой! Паслєдній смєртний бой! «С намі Гадік і Ригалік, с намі Ганя і Гундяй!", і якого хера вам ще нада, казли, і чого ви не розходитесь?
 
    Завтра поїду у Київ пи…ти їх, тих фошистів. Бо вже несила терпіти тих фошистів. Свободи їм, бач, хоцця, тим фошистам! А йух вам, ті фошисти! Хоч вас і до х… і більше, – але за нас майже весь народ – весь лохторат єнакієвського гопника і вся 5-а колона – цілий мільйон, а то й півтора!!. Ще й Севастополь. Фошизм ні прайдьоть! Вишиванкам - ні! Салу - ні! Нені - ні! Мові - ні!
    Дайош фофудью, косоворотку, язиг і мать-перемать!..
    Отакоє от – і хервам… .
 
    «Па желанію і мнагачіслєнним абращеніям всєх трудящихся вастока, центра, юга, запада і другіх регіонов протіфф фошізма васстанєм! За Русь святую! За руській мір і Мітний саюз! За ПеєРастію! За Залатой  Унітаз пад кримінальную жопосраку пажізненно! За нашєго іконопіснага зємляка Віктора Лучезарного!» і за братву! За "даунбасс" для фсей Юкраїни!.. Для народу - за горілку по 5 гривен бутилка. Бо "пляшка" - то для укрофошиста і юлька. І склянка замість "стакану" – то теж для оголтєлого фошиста. Він п'є виключно шнапс зразка 1944 року.
    Ні пасарана фошистам! І ні хрєна!!.  
 
    Примітка:
    Імхо запаморочливо дорого проплачене Міжнародним Союзом антифошицького Педерестично-Районного Руху, Спілкою Злиденно-Голодуючих Риворлюціонних Аграіїв і Садоводів Кончи-Заспи, Асоціацією Багатопрацюючих Стоматологів України, Батальйоном Дупохранителів, Асамблеєю Чистки Золотих Унітазів Ордену Жопи Хама, Братством Блакитного Підарасного Золотого Кільця і Спілки Молодих ДебілоРигаликів, агітаторів за «Повну Жопу».
 
Всім – добра!
Ги-ги!..
biggrin
© PiligrimK [17.05.2013] | Переглядів: 3157
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.3/68

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook