для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Антіхвашисти, канкрєтна!


Антіхвашисти, канкрєтна!
Почув оце я про антифашистський мітинг, що наша славна Партія Регіонів збирає. По радіо почув, як кличуть до своїх лав небайдужих людей. А знаєте що? Я б пішов, чесне слово! Проти фашизму- та льогко!
 
Правда, наскільки я розумію, назву ході та мітингові дали, як би його, від неуцтва. Бо ні Гітлер, ні Геббельс, ні хто там ще на "Ге" чи не на "Ге", себе фашистами не називали. А "наці-соці", націонал-, зауважте, соціалістами. І прапор у них був який? Ага, червоний! А повна назва їхньої злочинної, за вироком Нюрнбергського трибуналу, партії, була така: Націонал- СОЦІАЛІСТИЧНА Германська РОБІТНИЧА партія. Прямо перечитуєш назву та згадуєш, як колись по радіо: "Вчєра в Москвє открилось совєщаніє коммуністічєскіх і рабочіх партій"... А фашистами називала себе партія "останнього римлянина", пана Мусоліні. Це просто колись товариш Сталін дав команду, як треба казати:"Німецько-фашистські загарбники", так і прижилося: Сам же сказав!!! Значить, це навіть не правда, а свята істина!
 
Гаразд, не буду до назви присікуватися. Якщо мова йде про боротьбу з національною та расовою нетерпимістю, то я - за, руками й ногами. Якщо йдеться про боротьбу з ксенофобією, антисемітизмом, з націонал-шовінізмом- по моєму розумінню, "за" буду не тільки я, а й будь-яка притомна та адекватна людина. Хлопці, ви боретеся з тим, про що це я тільки-но написав? Я з вами!
 
Тільки ваш антифашизм, він того, трохи дивний, як по мені. Може я чого не розумію? Ну ось я розповім, а ви вже підкажіть, підправте, будь ласка! Бо щось я не второпаю.
 
Наскільки я розумію, любов до власної вітчизни називається патріотизмом. Це, в цілому, достойна риса: свою Батьківщину, як правило, люблять. Заради власної Вітчизни людина багато на що здатна. Але чому в вашому лексиконі нема слова "патріотизм"? Бо в іншому значенні це слово не повинно використовуватися! А у вас, у багатьох з вас, бути патріотом значить кохати до нестями сусідню державу, захищати її мову (чомусь не на її, а на нашій території). Пан Колісниченко, уявляю, як тільки побачить патрет Пуцькіна - і усе, кончіта ля комедія. А тоді дружина свариться... Ладно вже Азаров, той хоч росіянин... Але ж УКРАЇНСЬКИЙ держслужбовець, сучий син! Та й батя їхній... Хоча, як по мені, громадянин України - будь добрий, будь патріотом. А ні - то дуля тобі, а не державна посада!
 
А є ще огидніші. Ті ще й етнічні українці, ті й українською можуть завернути... Але протиприродне кохання до іншої, не рідної, країни, звуть інтернаціоналізмом. Агов, дурмани, чортополохи та бузина! Ви тут народилися та виросли, ви тут жрете та срете... і цю країну ненавидите. Ви патріоти? Тоді я - китайський льотчик. А сьогодні ще почув, ляпнув тут язиком ще один з українською фамілією... Пан Медведчук відкрив, що вступ України до Європи суттєво обмежить її суверенітет. А мутний союз із вашим кумом на чолі, пане, підніме суверенітет України аж до зірок? Ночей Пуцькін не спатиме, усе розмірковуватиме: як би ще вище підняти його, суверенітет той клятий Український?
 
Ваші вчителі, оті, з червоним прапором, були й залишилися майстрами пересмикувати карти та звати чорне білим. Ви, надто дорогі наші "антифашисти", творчо розвинувши комуністичне словоблуддя та додавши до нього просте до нахабства пересмикування фактів та термінології, піднялися на якісно новий, вищий рівень брехні. З чим вас і вітаю.
 
Оце думаю зараз: дивний ваш "антифашизм" та "інтернаціоналізм"! Якщо любиш Росію в цілому та її президента конкретно, значить, ти - інтернаціоналіст. А якщо при цьому ще й ненавидиш оту державу, яка тебе, падло, годує, й то непогано годує, то ти ще й антифашист. Але насправді вас, надто дорогі ви наші, звати не так, це тільки в ваших власних еротичних мареннях ви воюєте з гідрою націоналізму. Насправді, ваше історичне завдання - бути "гівнометом", таким собі "бійцем ідеологічного фронту" кремлівських недомірків.
 
Хочу зауважити ще одне. Я розумію, що об’єднання "Свобода", це молода політична сила, можливо, деколи заважає надмірне завзяття, інколи, можливо, брак досвіду. Але ж буває, погодьтеся, хтось із "Свободівської" верхівки як ляпне не подумавши... Так, що згодом аж хочеться додати:"Спонсор срачу- Партія Регіонів"... На жаль, на жаль. Витримки й здорового глузду інколи елементарно не вистачає.
 
Ні, не піду я з такими "Антифашистами", з такими"друзями" й ворогів не треба. Буду я в іншій колоні. І не було б її, нашої, не було б і "антифашистів-шовіністів", оцих цепових віслюків режиму.
 
Мені навіть трохи шкода отих овочів-азірових-табачно-тигипнутих та іже з ними: з яким гівном приходиться працювати, щоб протриматися при владі, бажано довічно. Забуваючи при цьому, що довічним може бути тільки ув’язнення. І буде.
  
© Саня электрик [16.05.2013] | Переглядів: 9142

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.6/92

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook