для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ЛЕДІ ЗІГА!!! З Нацистськім привітом від пані Меркель!


ЛЕДІ  ЗІГА!!! З Нацистськім привітом від пані Меркель!
Останнім часом маємо кілька подій, котрі мають спільну рису:
Спроби Німеччини перекласти провину за злочини СС, Вермахту і Німеччини у другій світовій, НА  УКРАЇНЦІВ.
Те що це ДЕРЖАВНА політика Німеччини видно з того що процес розвивається в часі і є ПОСТІЙНИМ.
Для цього факти трактуються так як вигідно керівництву Німеччини і головне СТВОРЮЄТЬСЯ  ІМІДЖ, та ГРОМАДСЬКА  ДУМКА.
 
Приклади:
 
Діло Дем'янюка.
Автор цитованої статті ставив правильні питання:
1. Навіть якщо Дем'янюк був охоронцем в концтаборі, то чому він потрапив до суду саме ТЕПЕР? (Адже суд Ізраїлю ВІДПУСТИВ цю людину.
2. ДЕ  ТЕПЕР  ТІ  ЛЮДИ  
КОТРІ  ПОСЛАЛИ  ЙОГО  В  ТАБІР?
3. ДЕ  КЕРІВНИКИ  Дем'янюка???
 
http://focus.ua/society/94879
Оказывается, других «травников», тех, кто проходил выучку в эсэсовском лагере «Травники», а потом служил в Собиборе, а также в других лагерях смерти, уже судили в 60-е годы в Германии. Из многих я выбрал пятерых. Это Эрнст Цирке (Ernst Zierke) и Роберт Юрс (Robert Juhrs)– такие же, как и Демьянюк, охранники. Хайнрих Унферхау (Heinrich Unverhau) уже покрупнее. Этот был начальником специальной группы, в задачу которой входило заметание следов преступлений в концлагерях, в частности, в Собиборе. Его обвинили в пособничестве в убийстве 72 000 человек. Ханс-Хайнц Шютт (Hans-Heinz Schütt) работал в лагере бухгалтером, вел подсчет отправленным в газовые камеры – контора не должна была ошибиться. Его обвинили в пособничестве в убийстве 86 000 евреев.Эрих Лахманн (Erich Lachmann) был начальником охраны Собибора до 1942 года, так что с Демьянюком они не встретились, а если бы и встретились, то он был бы прямым и непосредственным начальником Демьянюка, тем, кто отдавал приказы и требовал бы их неукоснительного выполнения. Его обвинили в пособничестве в убийстве ни много, ни мало – 150 000 человек.
 
Были и другие эсэсовские убийцы, но я выбрал из процесса 1966-67 годов этих пятерых по одному признаку – немецкий суд их всех ОПРАВДАЛ. pardonpardonpardonblush2

Отже ще тоді було видно, що  Німеччина вирішила в котре почати компанію, що німці були лише маріонетками в руках Гітлера, а он гляньте які всі інші були покидькам.
(от зокрема наприклад: http://www.radiosvoboda.org/content/article/1985284.html)
 

Німецька державна пропаганда ясна річ не зупинилась, на досягнутому і пішла далі, ДО  ШИРОКОГО  ЗАГАЛУ:
 
У Німеччині зняли фільм, в якому нацисти рятують єврейку від українців
 
Звісно фільм маразматичний по-суті і змісту. Навіть якщо відкинути абсолютну абсурдність сюжету стрічки, то і питання лише зовнішньої логіки там відсутні. Ну як в СМОЛЕНСЬКУ могли появитись УКРАЇНСЬКІ ПОЛІЦАЇ (адже поліцію німці набирали з МІСЦЕВИХ), та ще й з жовтоблакитними пов'язками, котрих поліція ніколи не носила???

Гірше українців у фільмі показали польських вояків «Армії крайової», які, згідно з сюжетом, ярі антисеміти.
Але з огляду на те, що сучасні европейці та американці та і на просторах колишнього СРСР ситуація не краща, знають про другу світову з голлівудських стрічок та художніх фільмів, де правда і точності історичних подій навіть не намагались дотриматись, то цей фільм не виглядає вже таким собі "ЛЯПОМ КІНОШНІКІВ", а логічно вписується в компанію котру проводить уряд Німеччини стосовно України.
 
І от маємо черговий сюжет, коли сьогочасний неофашистський уряд Меркель при підтримці своїх ФСБешних друзів робить Україні певний ІМІДЖ:
http://tyzhden.ua/Columns/50/79579
 
І при цьому задіюється важка артилерія у свідомості широкого загалу -  так звані ПРАВОЗАХИСНИКИ. pardon
Причому правозахисники НІМЕЦЬКІ, тобто з Европи, котрі ближче до свідомостіі пересічного европейця.
http://obozrevatel.com/society/81302-nemetskie-pravozaschitniki-opolchilis-protiv-blogera-belozerskoj.htm?fb_comment_id=fbc_494538463948794_4357813_494562170613090#f38c0dac3c
 
І ось маємо чергову перемогу політики неофашистського уряду пані Меркель:
Deutsche Welle таки здалася під тиском людей, які не читали блог, що став предметом дискусії, і відібрала - не в конкретного блогера, а в України цьогорічну участь у конкурсі.
pardonpardonpardonpardon
 

Треба відзначити, що це не перша спільна "праця" ФСБ і їх неофашистських друзів з уряду Меркель.
Раніше був "наїзд" на Польшу не лише у вище згаданому фільмі, а і з Москви, коли кілька років тому, на САЙТІ  МІНОБОРОНИ  РОСІЇ, розмістили статтю їхнього військового науковця, котрий ретельно доводив, що Другу світову РОЗПОЧАЛА  ПОЛЬЩА! Своєю непоступливою політикою щодо Третього Рейху............
 
Як бачимо співробітництво котре розпочали ще КНВС та СС у 30-х роках, триває і досі..............
© Слово [16.05.2013] | Переглядів: 5301

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.3/53

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook