пароль
пам’ятати
[uk] ru

Олена Білозерська знає, як треба


Олена Білозерська знає, як треба
Не так багато в нашій державі журналістів, які мають сміливість говорити те, що думають і цінують свою репутацію дорожче грошей. Олена Білозерська є саме таким автором і перемога в номінації „кращий блог українською” можна вважати простою констатацією цього факту.
 
Звісно, було б дивно, якби на цю подію не відбулося ніякої реакції від активістів табако-колесніченківського розливу. І дива не сталося: все, як і належить по закону жанру – зі звинуваченням у фашизмі, расизмі, ксенофобії, гомофобії і тд.
 
Можна було б по пунктах заперечити авторам маляви на адресу "Deutsche Welle", але за великим рахунком це не має сенсу. Чому? Тому що „авторський колектив” маляви – не вражені надмірною наївністю інститутки, а досить цинічні і, я б сказав, брутальні особи. В даному випадку я маю на увазі пана Володарського, який влаштував якось стриптиз біля Верховної Ради. Пам’ятається, Чаленко патетично назвав його „мучеником моральної інквізиції”. Ну, Чаленко – відомий інтернаціоналіст і страдалєц за свободу без кордонів. Але по моїй шкалі, яка калібрується у відповідності до традиційних консервативних цінностей, цей вільний марксист-ексгібіціоніст проходить як звичайна моральна потвора.  
 
Отже, панове, як бачимо, ситуація довкола базових національних цінностей радикалізується. Нам хочуть знищити нашу історію, мову, традиції, замінивши це все якимось абстрактним неоліберальним субстратом. Причому агресивне нищення національного і не менш агресивне введення різноманітних збочень в якості норми подається як така собі новітня проєвропейська неминучість. Між тим, мені хотілося б достеменно знати: кому саме заважає існування української культури в кордонах української держави? Назвіть мені ту націю, якій це так муляє. Особисто мені бачиться нормальним, що у Франції живуть французи, які розмовляють французькою, а в Німеччині – німці, в Італії – італійці. І мені зовсім не потрібно, щоби ці мови зникали чи витіснялися для побутової зручності „рускоговорящіх”... кого? – ну, наприклад, шведів. Чи албанців. Чи хто там ще...
 
І не треба, панове псевдокосмополіти, видавати свої збоченні бажання за сучасну норму всіх європейських народів. Відповіддю вам будуть мільйон двісті тисяч французів, які вийшли з дітьми на демонстрацію в підтримку традиційної сім`ї. Що ви кажете?.. Не треба лізти до вас в ліжко?.. Так хто ж до вас лізе – це ви, як типові збоченці, розвішуєте свої простирадла на кожному паркані; це ви влаштовуєте паради з демонстрацією елементів збочення під цими сумнівними знаменами.
 
Отже, нам кидають виклик і ми мусимо його прийняти. І агресія на адресу Олени Білозерської - це не персональне питання, а боротьба світоглядів.
 
Наші противники збирають підписи під своєю петицією.
 
На противагу їм наші друзі написали листа на підтримку пані Олени і організували свій збір підписів.
 
І якщо тобі не байдужа та справа, яку робить Олена Білозерська, зроби свій маленький внесок сам і розішли це посилання своїм однодумцям.
 

 
http://www.change.org/ru/%D0%BF%D0%B5%D1%82%
© sampo [15.05.2013] | Переглядів: 4299

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.0/52

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook