для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ОСГ навздогін Резерву


ОСГ навздогін Резерву
        Дати комент на статтю шановного Резерва в 1500 букв якось не вийшло http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/17771.phtml тому вирішив це оформити в окреме ІМХО.
     Щоб зрозуміти, що діється тепер і чому саме так, давайте заглянемо в минуле, бо як кажуть, нове, це добре забуте старе.
     Минуле, як ми знаємо, описує історія. Є більше ніж півсотні толкувань слова історія, та я не буду їх тут приводити. Зупинимось на одному з них. (Відчуваю, частина контингенту ДД мене зараз звинуватять в антисемітизмі, що я звинувачую у всьому євреїв, та що поробиш ради істини).
     Так от ІСТОРІЯ походить від словосполучення «із Тори я». Тора – це П’ятикнижжя Моісея, основа іудаїзму і священна книга всіх ортодоксальних (правовірних) іудеїв. Також Тора являється основою «Вєтхого Завєта» - складової частини Біблії. Виходить, що заповіді іудейського пророка Моісея лежать в основі як Тори, так і Біблії. Ці заповіді вірні як для правовірних іудеїв, так ї для правовірних християн які тепер іменуються православними (оскільки русичі по Рідновірі були православними, славили ПРАВ – житло богів та предків, їх християнські проповідники так і не змогли зробить правовірними). Тож робимо висновок, що єврейські святині священні не тільки для євреїв а й для усіх, хто сповідує християнство. Відчуваю питання, а до чого тут ОСГ Резерва і єврейська Тора? А ось до чого.
     Що ж означає «із ТОРИ я». А означає те, що концепція історичного розвитку і фундаментальні події минулого базуються на біблійському синопсису і в цілому вкладаються в догми представлені в Торі і Біблії. Історія давнини, яку ми сьогодні ніби «знаємо» - це історія іудеїв і християн та все, що з ними пов’язано. Згадайте давню історію, яку Ви вчили в школі. Величезна увага приділяється давньому Риму та Греції (звичайно там жили семітські племена), давньому Єгипту (там євреї були ніби в неволі), Європі, яка виникла, так би мовити, завдяки Римській та Грецькій цивілізаціям, і швиденько «християнизувавшись», стала з варварської цивілізованою.
     Загальноприйнята історія Давньої Русі (як що її можна так назвати) починається приблизно з дев’ятого століття і пов’язана з призванням варягів на князівство в Новгород і християнізація руських земель. А до цього на Русі жили дикарі- язичники, які танцювали дикі танці біля вогнищ на капищах і приносили своїм богам людські жертви. Цивілізацію Європі а потім і Русі принесли євреї і все це в рамках християнської релігії (навіть перволюди Адам і Єва – євреї). І все це втовкмачувалось в голови русинам століттями.
     В дійсності ж русини мали багату культуру, знали точні науки, мали писемність (навіть три: руницю, буквицю і глаголицю), мали державний устрій і доволі демократичні державні засади. От як раз про них я і хотів поговорити. Вибачаюсь за довгу передмову, але без неї тяжко зрозуміти, чому так, а не по іншому.
     Так от в дохристиянській Русі держав характеризувалась наступними особливостями:
- Місце людини в суспільстві залежало від вроджених здібностей, які визначали відуни, та праці і поступків, які дозволяли стати йому поважним членом Роду, Общини, Держави.
- Всі посади в державі були виборні, незалежно від того, мирний це був час, чи стан війни.
- Влада кожного з правителів не була абсолютною. Десятник, сотник, тисячник, голова Роду, Общини, князь племені і т. д. підкорялись Кругам (Радам Віче) Родів, общин, міст і т. д. Всі важливі (ключові) рішення приймались тільки на Кругах. Їх влада була абсолютна на кожному рівні державної ієрархії.
- Соціально-економічною основою був Рід, що складався із сімей рідні, що походила від одних пращурів.
- Духовною основою Держави була Давня Віра Первопредків – Рідновіра (Православний Інгліізм).
- Голови родів, Общин, князі – вибирались в кругу відповідного рівня при 100% підтримці кандидата.
- Право голосу мали тільки чоловіки.
- Голови Родів вибирали голову племені.
- Голови племен вибирали князя.
- В містах були міські круги на яких вибирали міського голову.
- У всіх кругах завжди були присутні відуни відповідного рівня, які дивились за порядком та справедливістю (щось похоже на конституційний суд)
- Раз на рік (в день зимового сонцестояння) проводились перевибори всіх щаблів влади. Одну і ту ж людину могли переобирати хоч тридцять років підряд, як що він добросовісно виконував свої обов’язки.
     Далі перечислять всі демократичні устої Русі не буду. Достатньо і цього. Це практично майже те, що пропонує Резерв. Але дякуючи тисячолітньому зомбуванню ми все це забули. Резерв правда не зомбований, щось пам’ятає.
     А більшість народу, дякуючи зомбуванню, проявляє організований колективізм тільки в таких випадках.

     І взагалі. Владу не дають. Владу треба брати. Доволі часто - силою.
© TVOREC [13.05.2013] | Переглядів: 1778

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.4/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook