для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Оппо! Є до вас питання....


Оппо! Є до вас питання....
    Опозиція.... Багато про неї розмов. І сумнівів у ній, що мають під собою цілком реальний грунт.
    Яке основне враження від вчинків "офіційної" опозиції? Оперетковість. Виставковість. "Шустерність» і недосказаність, неповність, незавершеність, дефективність якась... .
     Хто знав напевне у 2004-05 роках про те, як Дрищ Скотопадлючий підкилимно домовлявся з Хамом Унітазним? Як вони разом дружно виїдали ЮВТ, як здавали Україну, як вміло використали духовне підняття народу і бажання його до цивілізованого порядку в країні? Скільки вереску було про "ПРиБЮТ"...  Тепер стало очевидним: Дрищ вже тоді здавав нас усіх гуртом і вроздріб, падлюка проклята, "за безрадичі". Все колись стане оголено і відразливо очевидним. Все! І нинішнє теж.
    Ну, канєшна, не така опозиція, як хотілося би.... Ну, що маємо, те маємо... .
    Щоб не страждати від невідповідності наших уявлень про опозицію, – якою вона повинна б бути в ідеалі, і якою вона насправді є, – давайте раз і назавжди закарбуємо у наших мізках просту, як огірок, істину: «далєкі анє всє от народа». Всі далекі, і далекі безнадійно: як по рівню життя, так і по рівню того, що зветься совістю.
    "Далєкі оні от народа"... і фсьо! І піпець! І все стає на свої місця: і оскомні платинові годинники, і "осадьби", і лозінські з олійниками-табаловими-гівном, і всіма іншими тушками – підарасами совісті... . Але!
 
    Але віддаленість ця все-таки різна,.. як і менталітет влади і опозиції. Одні мають менталітет рафіновано кримінальний, і ми для них – лохи і терпіли, інші ж – не так шоб... і ми для тих – електорат, важливий на час виборів. Цілком можливо, що вони дійсно хочуть добра не тільки собі, або просто здравомислячі, – ну, тіпа ну його... доводити людей до вил, сокир і рушниць… . Карочче, я за опозицію, якою б вона не була – недолугою, непослідовною, віддаленою, нерішучою… .
 
    Бо навпроти – рафіновані вороги, вороги вже без макіяжу, оман і брехливих обіцянок, просто неприховані вороги народу, вороги суверенної держави і основ її державності, її цілісності, падлючі казнокради і злочинці, люди-калогадіки, люди-глисти, сволота, що не розуміє нормальних слів і аргументів, мерзота, що розуміє тільки мову сили. Диву даєшся, роздумуючи, звідки виповзла ця сила-силенна людського гівна, ці відрижки прихованої раніше кримінальності у свідомості, цей симбіоз комунопартократії і бандитів. Ось він – той абсцес, що довго визрівав під личиною фантомного радянського "порядку", під оманливим покривалом соціалістичної "законності"... . Той смердючий гнійник, розпираємий зсередини протиріччями і кримінальним взаємопоборенням... . Я часто вживаю цей вислів – "абсцес", бо він добре відображає суть процесів в Україні: зріє, повніє, пухне, набухає смердючий синюшно-червоний гнійник протиріч між людьми і владними "структурами" (у лапках, бо то не "структури", а мафіозні угрупування, що розкидають гнійні метастази по вертикалям-горизонталям-і навскоси, заражаючи все навколо міазматичними випарами своїх уявлень про вульгарні бандитські "понятія", а не нормальні суспільні закони). Особливо токсичні випари пруть від розпаду фальшивих наскрізь і нелюдських комуняцьких міфів. Вразив камент якогось недоноска в інтернеті до обговорення Трудового Кодексу: «Кодекс нормальний! Пахать нада, а нє п…деть!». Певно, автор його у сортирній копанці народився від свині, і виродка прийняв до світу пропитий наскрізь даунецькій вітінар… .
    А хто найзавзятіше лиже смердючу і бздливу бандитську дупу? А комуняки!
    Хто схвалює своїм голосуванням наймерзотніші рішення ригосволоти? Комуняки!
    Хто найближче за духом до ригобанди? Комуняки!
    Хто бреше вишуканіше і нахабніше за ригоскотину? Комуняки!
    Представники "ідеології", що загнала в могилу мільйони людей, що розв’язала 2-гу Світову війну, спотворила всі людські уявлення про добро і зло…. . Падлюки комуняки. Комуняки-падлюки. Головні злочинці ХХ століття.  Скрізь, де була ця мерзота при владі, лилася кров, країни заплутувалися колючим дротом, народ голодував. Тупорилі ідіоти, що верещать про «фашизм», запам’ятайте, моральні виродки, – Гітлер як уособлення Зла, не був фашистом, він був соціалістом з домішком нацизму, напівкомуністом; він був плоть від плоті рідний молодший братик Леніна-Сталіна! Одна відмінність – він був менш кровожерливим за них. І більш довірливим. Ця падлюча скотина і недолюдок, – Гітлер, – був, попри все, гуманнішим за тих, за кого рвуть дупу комуняки. І більша мерзота пожрала меншу, таку ж мерзотну.
     От бля! Будучи завжди у меншості, комуняки, суки, завжди тримали в руках «золоту фішку». Якби німецькі комуняки, керовані ВКПб і особисто Сталіним, у 1933-му ввійшли до блоку з демократами, Гітлер ніколи не прийшов би до влади, і не вбили б киянкою у Бухенвальді комунопроститутку Тельмана,  і не було б 2-ї Світової і її сумно-трагічно-ганебного епізоду – «Великої вітчизняної», "пам’ять" про яку (насправді – спекуляції на якій!) безкінечно реанімується «святом» 9-го травня. Багато чого поганого не було б. Блядь!, як же я їх ненавиджу!... Ну, та мать їх… .
 
     До чого, запитаєте, комуняки? До того, що дух їх падлючий просочив наскрізь не одне покоління. І справа не тільки у тому, що хтось звик до незаслужених (і заслужених теж!, тільки – маленьких…) «пільг-преференцій». А у тому, що падлючість зведена до рангу норми!!! У тому, що ми стали вважати нормою абсолютно нелюдські, нелогічні, дикі за своєю природою речі! Як, бля, санаторії для державних підарасів. Як, бля, «феофанії» для ублюдків, що паразитують на нашому нерозумінні, що таке справедивість. Як, мать-перемать, закриті пляжі для «простих» людей і «лінія Хама» навколо Межигірья, – хер за кілометр підійдеш!!! Як часник, сцуко, для пропідорів у Верховній Зраді за 50 грв. кг чи прекрасний обід для пропідорів ВР за 35!!!  Падла, мразь, мерзота підарасна, ригопроблядь і демопроблядь проклята загорожує проходи до моря, до лісу, до Дніпра, що належать всім!!! Та мать-перемать!!! Та люди ми, бля, чи скоти, врешті решт?????
 
     Ага… До чого ж тут опозиція на фоні таких емоцій? Це, як часто буває, я зайшов не те щоб здалеку, а з коріння, з витоків, такскать. Що таке наша опозиція? Теж дітки, внучки і виблядки тої Системи, що породили нинішніх «буржуа» – падлюк, що нічого не створивши, прибрали до рук надбання великого і нещасного народу – населення бувшого СРСР, монстру, якому б, здавалося, віку не буде… . Здох монстр. І слава богу. Тільки смердить нестерпно і досі. А гени, глисти його і пухлини його – живі.
    Хто знає, який декрет пасивний статево (і активний політично) підарас Ульянов підписав першим?
    Шо? Про землю?
    Хі-хі!
    Про «фабрікі – рабочім!», а "власть – народу!"?
Тричі хі-хі… .
Далі й не питаю…
Ця руда сифілісна потвора і пасивна анальна педерастина першим підписала декрет про пільги для членів (таких же ректальних підорів) Раднархозу. І кожен з наших «перзидентів» починав з подібного. І це ввішло в категорію «норми». Все, крапка. Крапка і «піпєць». Перспективи цілком ясні. Вже потім були і Межигірья, і Сухолуччя, і Айяї,  – як зговори, як підкилимні падлючі домовленості, як Знаки Абсолютної Безсовістності, Казнокрадства, Зради, Безпринципності і Цинізму. Тваринності, одним словом. Тепер одна з тих істот народжує нову Конституцію. Стовідсотково апріорі падлючу.
 
    Ага… Так до чого ж все таки тут опозиція?
    Ось до чого.
    Якщо я почую від лідерів «гетьманів ОО», що КПУ буде оголошена поза законом, Кравчук за флот і «Бласко» буде нюхати парашу, держдачі Іуди Дрища Скотопадлючого і Межигірья-Сухолуччя-Айяї Хама будуть повернуті народу як санаторії для діток, а числені «стоматологи» разом з маразматичними шлєперами миттєво опиняться в камерах, богі-хюндаї, пшонки і бойки-вишки таки розсядуться по шконках…. –  тоді я піду за ОО у вогонь  і воду. Якщо повіриться, звичайно.
    Якщо вони присягнуть народу про скасування всіх пільг для падлюче-чиновничого люду, і перші офіційно відмовляться від них, і я їм повірю, тоді піду за ОО в вогонь і  воду.
    Якщо вони поклянуться скоротити в 10 разів «пташники» (Беркути, Кобри, Соколи… ну, все те безкриле ментогівно…), і я повірю, тоді піду за ОО в вогонь і  воду.
    Якщо… і т.д. і т.п.. Додумайте самі.
    В сраку всі закони "під когось", в сраку "доцільність" і толерастію, в сраку страхи про хаос і братовбивство, – хай живе Справедливість! Тоді тільки почнеться український Ренесанс.
     ukr
     Ой, тільки не треба нудити-верещати про громадянську війну – у донецького шахтаря і галицького вчителя один ворог, розберуться.
 
    Карочче, замість простої і очевидної навіть ідіоту (ригаліки ни в щот) істини, що нинішю владу треба валити жорстоко і нещадно, хочеться почути чітку зарисовку: «якою буде країна після». Не треба нагадувати, що вся ця ригопадловлада… і «далі по тексту», все і так ясно. Хочу бачити їх бачення (звиняйте за тавтологію) перспектив. Поки що – «ниопридільонность»: от зараз все погано, а з нами буде все добре. В сраку! Дайте людям на майданах міст, де іде акція «Україна, вставай!» ясне бачення майбутнього – за ЩО?
    Бля! За що??? А не за кого….
    Другого Дрища нам не треба. Наостоп….ло.
 
     Коли все це було вже написано і залежалося "в шухляді" пару-трійку тижнів, ЕСПЛ виніс свій одностайний вердикт про сваволю влади відносно ЮВТ. Реакція ригомерзоти цілком передбачувана: ЕСПЛ нам не указ, і "вони не понімають"! Не диво – не по понятіям. Не диво й те, що ОО якось млявенько на це відреагувала... . Без очікуваної радості... . передбачувано.
    До безстрокової акції 18 травня ще є час. Активність ОО у зусиллях по звільненню Юлії Володимирівни Тимошенко буде тим лакмусовим папірцем, що ясно і однозначно виявить: ОО бореться за доступ до "годівнички" чи за Нову Україну, рушійною силою її діяльності є власні, особисті шкурні інтереси і безпека чи принципи Справедливості, Патріотизму і Державності у сучасному демократичному розумінні. Якщо почнуть жувати шмарклі... . А схоже, вже жують... . Бо їм би 90 відсотків зусиль слід було направити на проблемні напрямки: на Схід – Дранг нах Остен!, на Південь, і там завоювати симпатії, розсіявши страхи ("бандьоравци ідуть!") того зомбованого пролетарізованого електорату. Дати йому Бачення замість комунобандитської і руськомирської облуди. У Чернігові і Львові їм і так поаплодують... .
    Вопчім, буде видно, "хто є ху". І хто посяде, а хто сяде, і хто матиме з того зиск.
    Якщо народ залишиться "на граніті", а опозиція піде спатки (як під час "мовного спротиву" біля Укр. дому), то залишиться одне – п...ть всіх! Жорстоко і без розбору. Не помилишся.
 
    По великому рахунку, справа не тільки в "Юлі – волю!", справа - в "Україні – волю!", а у такому разі  можливості європ і америк обмежені. Наші ж, – народу, – можливості обмежені лише ступенем готовності до бою за нас самих же,.. і дітей наших. І тоді "запад нам поможет". Не раніше.
    І ще одна думка: якщо ЮВТ усвідомлює те, які надії на неї, – жінку, тендітну тілом і міцну духом, – покладають мільйони, як вона повинна себе почувати? Що вона повинна відчувати без  реальної дієвої мільйонної підтримки і при чавунно-безжалісній протидії падлючої влади? Зі зрадою пристосуванців, тушок, ситуаційних "союзників", кожен з яких, гівно, уявляє себе гетьманом? Гігантом духу чи жертвою власних амбіцій (до речі, амбітність – не завжди погано!)? Мало у неї своїх суто особистих проблем, хоча б із здоров‘ям? Не болить їй душа, ні про що їй жалкувати? Вона не ангел, і тим паче не диявол, вона ж людина, їй так же боляче, як і будь-кому. І, певно, дуже одинока. Хто ще здатен нести таку ношу? Хто з наших дорогих харизматичних мордатих оппо?
Ну, добре... . Життя покаже, хто є ху.
 
Не противсіх, ненавистник ригів, кінчений юльок – ПілігрімК.
 
Всім добра! (запам'ятовується остання фраза - Штірліц Макс Отто) smile3
© PiligrimK [07.05.2013] | Переглядів: 2341

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.8/47

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook