для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Партії Регіонів не потрібна правда, їй потрібен ефект


Партії Регіонів не потрібна правда, їй потрібен ефект
Партія Регіонів продовжує в своїй діяльності використовувати технології нацизму та фашизму. Зокрема, найпопулярнішим методом впливу на суспільство з її боку залишається суцільна брехня, що поширюється через підконтрольні ЗМІ. Як казав рейхсміністр народної освіти та пропаганди Третього Рейху: «Брехня, яку повторюють тисячу разів, стає правдою». Саме таким чином, за наукою Геббельса, намагається вчиняти правляча партія нашої держави по відношенню до опозиційних сил.
 
Однією з останніх таких новин стала начебто звістка надійного анонімного джерела з Ізраїлю, де лідер ВО «Батіківщина» з колегами по партії р’яно обговорювали та ругали ВО «Свободу» за зрив акції «Вставай, Україно» через невиконання фінансових міжпартійних угод.
 
На перший погляд, новина як новина. Все може бути. Ну, зібрались однопартійці, обговорили свої взаємовідносини з колегамі по опозиції. Нічого дивного.
 
Але западає в очі багато речей, які не в’яжуться одне до одного.
По-перше, новина про те, що опозиційна всеукраїнська акція «Вставай, Україно», провалилась, з’явилась на перших сторінках провладних ЗМІ чи не раніше за початок самої акції. А з того, що в усіх містах її проведення міліція, як з підручника, рапортовала про дві тисячи учасніків і ні людиною більше, сміялась вся країна.
 
З іншого боку, це хоч якось зрозуміло – владі дуже потрібно розказати, що ніхто опозицію в Україні не підтримує, а всі у захваті від режиму Януковича. Але вони хоча б цифри у різних містах міняли. Бо кожному зрозуміло, що не може в різних областіх з різною кількістю населення, постійно збиратись рівно по дві тисячі осіб. Але то таке. Повертаючись до новини з Землі обетованної, цікаве інше.
 
Важко собі уявити, що Яценюк і компанія, зібравшись у Ізраїлі зустріти Великдень, кнули усе, організовали партійне зібрання і почали обговорювати діяльність «Свободи». Такі собі креативні політики, зібрались швиденько десь під пальмою, замаскувались від очей Мосаду, та почали свої фінансові справи обговорювати.
 
Їм що, у Києві на це часу не вистачає? Чи в Україні немає місця, де однопартійцям зібратись? Це потрібно робити саме на Великдень та саме у Ізраїлі? А на зібрання вони усі з кошиками та пасочками приходили? Замість того, щоб, чесно кажучі, відпочивати, вони «Свободу» обговорюють? Це вже якась нісенітниця.
 
Більш того, просто написати новину, що Яценюк полетів до Ізраїлю – це нецікаво. Усім зрозуміло, що він може собі це дозволити навіть на офіційну зарплату народного депутата. А от додати якусь «перчинку» , на зразок фінасових неурядиць – це вже і на топ-новину потягне.
 
Крім того, викликає дуже великий сумнів той факт, що нашим українським ЗМІ хтось взагілі міг щось повідомити. Тим більш – надійне джерело. Як вони собі це уявляють? Після партійних зборів усі пішли чекати на сходження Благодатного Вогню, а «надійне джеорело» - дзвонити в Україну та повідомляти зміст розмови?
 
Так це не узгоджується з паралельною новиною, що в партії «Свобода» дуже багато засланих агентів влади та представників спецслужб. Про «Батьківщину» - ані слова. Тобто, немає в «Батьківщині» спецагентів, а є тільки в «Свободі»? Тоді хто ж новину повідомляв?
 
Таким чином, заплутались регіонали у своїй же брехні. Хотіли створити сенсаційну новину, але чи не допрацювали, чи після празднування Великдня щось не те написали, та результат один – не вийшло.
 
Не вивчили, мабуть, до кінця уроки рейхсміністра Німеччини, який казав, що пропаганда втрачає силу, як тільки стає явною.
© Дмитрий Патриот [06.05.2013] | Переглядів: 2374

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook