для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Про Смерть


Про Смерть
Єбіграф
На гілляці гойдалися
неживі трупи смертельно вбитих мерців.

Смерть... Хто може знати що це таке?
 
Кажуть, що її не існує, бо коли ти живий, її ще нема, а коли ти помер, її вже нема.
 
Але те, що ми не переживаємо смерть, не означає що її нема. Смерть існує, бо існує Народження. А щоб народитися треба померти, і, навпаки, щоб померти треба народитися. Це як два полюси магніту: якщо є північ – напроти обов’язково буде південь.
 
* * *

Щоб народилася нова країна – Україна Наших Мрій – країна, в якій житимуть, а не існуватимуть, наші діти та онуки – хтось таки має померти. Але ж, чекайте-чекайте. Не треба надто швидко засуджувати мене за банальний заклик до громадянської війни та записувати до лав тупих та недолугих яструбів.
 
* * *

Гадаю, щоб народилася Україна Наших Мрій, померти маємо ми з вами, але тільки після них. Не разом, а після, щоб впевнитися що це саме їх смертельно вбитих мерців неживі трупи  гойдаються от там от на гілляці.
 
Ми – це ті, для кого Країна – це щось безкінечно більше, ніж територія, мова, влада, гроші etc. Ми – це ті, для кого Країна – прекрасна мрія, яку не можна виміряти грошима.
 
Вони – це ті, для кого країна – бізнес-проект в інтересах себе любого. (Тут все правильно вони, але в інтересах себе – на цьому й ґрунтується їх світогляд) Вони – це ті, для кого все золото, що ближчить.
 
Ми і вони - нашосвітяни та іншосвітяни.
 
* * *

Ми маємо Працювати задля своєї України з такою шаленою люттю, щоб вони здригнулися, жахнулися і … всралися від страху, не маючи змоги відірвати дупи свої від золотих унітазів.
 
Ми маємо Бажати рішучих та кардинальних змін з таким нестерпним вогнем у серці, щоб спалити вщент всіх, хто стоїть, чи то ба, сидить (дивись перше речення) на нашому шляху.
 
Сила нашого Слова має бути настільки щирою і проникливою, щоб в них навіть думки про можливість будь-якого компромісу вмерли, не народившись.
 
Непохитність наш Намірів має бути настільки очевидною та незборимою, що спроби будь-якого опору та протистояння будуть фізично неможливими та безглуздими.
 
* * *

Тільки так можна вичавити з себе і розіп’яти того, хто дозволяє їм панувати над нами.
 
Саме так має відбутися наша Смерть.
© Дядько бородатий [06.05.2013] | Переглядів: 2188

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.4/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook