пароль
пам’ятати
[uk] ru

Їжачок в тумані


Їжачок в тумані
Така собі качечка якась через ЗМІ пролетіла: "Якщо люди не вийдуть на вулиці, ми програємо, - Олег Тягнибок".
 
Ага, підписано.  Значить, вже ясно - можна не виходити. І всі вже  зразу зрозуміли, що таки ніхто на ті вулиці виходити не збирається. Там і коментарі про те ж саме. І, очевидно, коментують якісь зовсім не українці, ніби, а якісь ефіопи. Чи вже настільки різні погляди мають, що повністю просторову орієнтацію втратили, бо кажуть таке:
 
Ольга Шкрупская ·  Топ-коментатор · КНУ имени Шевченко, Институт журналистики, ВСР
Ви вже програли!
 
17 Алексей 03.05.2013 16:54
Ты мразь,хочешь начать на Украине гражданскую войну,что бы на людской крови себе власть построить."СВИНОРЫЛОЕ" - ты же орёшь ,что выступаешь от имени этих самых людей.Не жди что кто то из здравомыслящих тебя поддержит , а с твоими шакалами мы разберёмся по принципу: поймали - петля.
 
Tina 03.05.2013 15:16
Когда-то эти не люди (УНО УПА, СС Галичина , бандеровцы) по их словам защищали украинский народ. от кого только неизвестно, но они убивали, сжигали местное население. А теперь эти выродки опять стремятся к власти, сеят национальное нетерпимость (выступление представителей Свободы ). Неужели жители Украины хотят возвращения фашизма в Украину. Вы внимательно послушайте, что они говорят.
 
з народу 03.05.2013 15:15
за кого йти на вулиці ви всі тільки за себе думаєте. запроданці!!!
 
Я 03.05.2013 15:15
Напівшановні мешканці свідомої частини України, невже ви вважаєте що команда тягнибока чи Яценюка зможе навести лад, якщо прийде до влади?! Скількі разів вас треба обдурити, щоб ви більш не вірили політикам? Якщо опозиція прийде до влади краще не стане, повірте. Будуть тіж яйця, але у профіль.
 
Володимир БІлоштан 03.05.2013 15:09
Гість, повінсть згоден. однак він не уточнив як вони не вийдуть? адже це проект хрещеним батьком якого є олігархія, яка нині при владі. от вони, разом з іншими опозиціонерами за гроші людей виведуть і скажуть "нас підтримали люди! ми виграємо" от і все.
 
Rick 03.05.2013 15:08
Опозиція досі не дала відповідь на запитання: а що далі?
 
Гость 03.05.2013 15:05
Этот дегенерат ещё надеется, что люди выйдут на улицы поддерживать фашистов?
Надо быть полным идиотом, чтобы купиться на посулы этих нелюдей!

 

 
Взагалі, сумно навіть на все це дивитися, що відбувається. З одного боку, ненависть аж зашкалює. Чи не через край вже переливається поки ще віртуальної чаші. І вона найбільше виходить все-таки від тих представників українського народу(?), які є адептами Партії регіонів. Мабуть з комуністами разом, бо відгуки досить специфічні. Притаманні саме червоним.
 
Складається якесь таке враження, якщо образно уявити, що останнім часом всі ми стоїмо над глибоким і широким проваллям. І не знаємо, як вийти з цього положення. Бо за спиною залишився вже пройдений шлях, проходити який вже знову немає сенсу, повертаючись назад. Та й ресурсів теж немає, щоб його знову долати в зворотньому напрямку. А попереду провалля.
 
От така дилема. І що не вибереш, все погано. Бо очевидно, що коли й вийде народ на вулиці, як дехто його туди закликає, то й що з того, здавалось би. Ну, вийде, може й покричить про своє, може й якось дійде до якоїсь площі, навіть окупує її, а що потім? Буде так і стояти, чи що буде робити? Та нехай би навіть і стояв, та якби ж то на те хтось увагу звернув, от в чому справа.
 
Можна констатувати, що цьогорічний театрально-політичний сезон вже закінчився. Ще 18 травня буде острання п"єса, бенефіс трьох свідків Єгови, претендентів на гетьманщину, вже під завісу, після травневих олів"є, та водочки, та й по тому. До нового сезону рвання сорочок, який почнеться вже з осені. Кому за державу знову будуть рвати, а кому за особисте благополуччя, та гроші. А всім разом за народне щастя. Як же без нього. А поки, вже літо йде.  Хто в грядку, а хто на море.
 
Провалля настало в свідомості. Глибоке розчарування і зневіра. Від того, що багато разів жорстоко обдурювали всі найкращі душевні сподівання, поправши цим віру людей в справедливість, яка рано, чи пізно мала б ніби восторжествувати. Народ, прості люди думали, що коли не цього якогось разу, то наступного вже точно щось зрушиться з місця. Бо інакше ж не може бути. Але скільки не сподівалися люди, а лавина ніяк з гори не сходила.
 
Мабуть намокла і почала випаровуватись. Як і надії на майбутнє. От таке якесь міжсезоння настало. Ніякої конкретики, щоб надала якісь реальні, а не гіпотетичні напрямки дій знайти неможливо. Всі вони мають свої вагомі вади. А загалом, виходить якесь дивне, незрозуміле становище. Місцина вже змінених, але ще непізнаних фізичних явищ. І почуваєшся на ній, ніби їжачок в тумані.
 

                                                                                             ***
 
© Uatumbai [03.05.2013] | Переглядів: 2153

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.2/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook