для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ЗАПРОШУЮ ДО "СС"


ЗАПРОШУЮ ДО
24 роки тому, в такі ж квітневі дні, в київському Будинку архітектора відбулось засідання однієї з перших легальних громадських організацій некомуністичного гатунку - "УАЗІС" (Українська асоціація захисту історичного середовища). Було там під дві сотні делегатів з усієї України. За давністю часів забулось багато деталей, прізвищ доповідачів. З тих, хто запам'ятався, назву Івана Салія (колишнього очільника райкому партії, потім Києва), Анатолія Лупиноса (знаний десидент, потім один з лідерів УНСО). Було ще багато "антісовєтчіков" та "неформалів". Для мене, початківця "дрібнобуржуазного націоналізму" те зібрання було зарядом енергії та натхнення на багато років. Хоча нічого такого аж занадто антирадянського тоді і не було. Та нутром відчув осередок спротиву. Паралельно творили РУХ. А потім почались мітинги-протести-демонстрації-майдани. В листопаді 1989 довелось трохи "посидіти" і поголодувати за акцію з "бандерівським" жовто-блакитним прапором.
І ось днями (27 квітня) мене знову запросили на зібрання в київський Будинок архітектрів. Правда, цей знаходиться зараз на вул.Грінченка, а той був на Львівській площі. І зібрались там активісти та прихильники Громадянського руху "Спільна справа". Докладна інформація та фото є на їхній сторінці https://www.facebook.com/spilnasprava. І я там є. От тільки мед-пиво не наливали (що абідноаднакоbiggrin). Обговорили поточну ситуацію в країні і виклики які постають перед державою та громадянами через загрозу проведення янук-референдуму. У виступі лідера руху, Олександра Данилюка, я відчув справжність і рішучість. Давно очікував на подібне.
18 травня наша "апазіція" збирається дати владі чергову прочуханку. Але з огляду на всі попередні акції чомусь мені слабо віриться що вони спроможуться на щось рішуче. А от "Спільна справа" налаштована рішуче.
Тому я, "дрібнобуржуазний націоналіст і антісовєтчік", РУХівець запрошую всіх вас побратими, хто хоче щось зробити в реалі, 18 травня долучитись до рядів "Спільної справи". Може щось і вдасться зробити! Я не є функціонером чи штатником цієї організації. Тому ця стаття не реклама чергового вождя.
З огляду на відсутність у мене денного Інтернетзв'язку відповіді дам завтра. Побратимів по духу вже запросив, а гебістське кацабидло прошу не напружуватись: ваша дровітня(плаха-рос.) вас ще чекає.
До зустрічі!
Слава Україні!
Героям слава!
© РУХІВЕЦЬ шахид [30.04.2013] | Переглядів: 3196

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.8/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook