для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Я хочу щоб до українців в Україні ставились як до євреїв в Україні.


Я хочу щоб до українців в Україні ставились як до євреїв в Україні.
2 березня 2011 року французький дім моди Christian Dior звільнив свого провідного модельєра і арт-директора Джона Гальяно через його нібито антисемітські висловлювання у стані алкогольного сп'яніння. Таке рішення було ухвалено після того, як керівники Christian Dior подивилися відеозапис того, що відбувалося за участю Гальяно у паризькому кафе La Perle в кварталі Маре. У британських ЗМІ з'явилася інформація про те, що в одному з паризьких барів п'яний Д. Гальяно посварився з іншимі відвідувачами. "Такі, як ви, люди повинні бути мертві. Ваші матері та батьки повинні були всі загинути у газових камерах!", - говорив він[
http://newsru.com/cinema/02mar2011/gal.html
http://top.rbc.ru/society/01/03/2011/552217.shtml
http://korrespondent.net/showbiz/1192594-galyano-grozit-do-6-mesyacev-tyuremnogo-zaklyucheniya
 
Що було коли в Інтернет блозі, в приватній розмові, обговорюючи досить хамськи вислови однієї маловідомої актриси, Мірошниченко назвав її жидівкою (слово котре є образливим лише в Росії і серед російськомовних). Був значний скандал. Кілька досить впливових організацій звернулось до громадськості і фактично ВО Свободу піддали обструкції на міжнародному рівні із закликами не співпрацювати з цією партією.
 
Тобто звичайний побутовий п’яний дебош призвів до втрати роботи, суду та мільйонних штрафів, а навіть незначного натяку на образу вистачило до досить активних дій на захист. Отже висновок простий. Єврей є досить захищеним. Образа жорстко карається.
 
Скандал навколо програм «Вікна» з Дмитром Нагієвим. У якій був продемонстрований сюжет про українку «хохлушку», яка намагається позбутися «хохляцького» акценту у вельми оригінальний спосіб: за допомогою регулярних занять оральним сексом привів лиш до стриманих вибачень Нового каналу.
 
А от так би мовити свіжачок.
Під час програми "Смак" російський телеведучий Іван Ургант некоректно пожартував про український народ.
Урганту підіграв його гість кінодраматург, художник, режисер і актор Олександр Адабашьян.
"Я порубав зелень, як червоний комісар мешканців українського села", - сказав ведучий.
"Я просто струшую останки жителів", - відповів Адабашьян.

Відео сюжету тут:
http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?veduchiy_ivan_urgant_obraziv_ukrayintsiv_u_pryamomu_efiri_video&objectId=327783
Він вже встиг «вибачитись».
В звичній хамський манері: З такими вибаченнями і образ не треба:
 
"Я прошу вибачення в усіх жителів України, яких зачепив мій недоречний коментар в останньому випуску програми Смак", - написав Ургант у своєму Twitter.
Крім того, він пожартував, що як самопокарання зобов’язався готувати у цій передачі лише борщ, вареники, галушки по 2018-й рік включно. "А усіх народжених у мене з цього моменту дітей, незалежно від статі, називати Богдан. Ваш Іван "Підчеревок" Ургант", - написав шоумен. "Соромно, Ваня, соромно...", - додав він.

http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/1546442-urgant-vibachivsya-pered-ukrayincyami-za-nevdalij-zhart-pid-chas-programi-smak
 
Цікаво, а якби готуючи якусь страву Ургант пожартував би аналогічно на щось типу газових камер Бухенвальду? Де б він був вже сьогодні???????????
 
Подібних хамських вибриків з боку «культурних» діячів РФ можна називати безліч.
На цьому фоні досить показово виглядає та обструкція котру вчинили в РФ Вєркє Сєрдючкє коли комусь ПОЧУЛОСЬ, що вона в своїй пісні вжила абсолютно нейтральне словосполучення «РАША  ГУДБАЙ»
 
Отже українців можна ображати. Адже кара за це, в самому крайньому випадку стане лише хамське вибачення……………..
 
Отже ким краще бути в Україні євреєм чи українцем?
© Слово [17.04.2013] | Переглядів: 3643

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.6/71

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook