для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Наперсточники від влади "ліплять горбатого"


Наперсточники від влади
Воїни без командирів, навіть добре вишколені та озброєні, це лише неорганізований, дезорієнтований натовп. Народ без провідників, навіть свідомий та зрілий, це лише отара, яку можуть упокорити декілька сторожових псів.
 
Цю просту істину добре знає кримінально-олігархічна хунта, що захопила країну. Саме тому вони від самого початку почали "відстрілювати" тих, хто міг би стати центром консолідації суспільства у протистоянні режиму. Саме тому першими жертвами цього "сафарі" стали Юлія Тимошенко та Юрій Луценко.
 
Але цього виявилось замало. Залишились люди, здатні згуртувати навколо себе громадян та організувати спротив узурпаторам. А позаяк навіть буйна фантазія Пшонки та Кузьміна виявилась неспроможною зліпити проти них кримінальні справи, вони вирішили нейтралізувати їх шляхом позбавлення депутатських мандатів.
 
Першим до "розстрільного списку" потрапив Сергій Власенко. Шостого березня Вищий адміністративний суд на підставі висмоктаних з пальця аргументів та фальшивого рішення регламентного комітету ВР позбавив його депутатського мандата. Чим зайвий раз довів, що правосуддя в країні немає, натомість є вишколена прислуга, яка замість лакейської лівреї напнула на себе суддівську мантію.
 
Знахабнілі від такого успіху наперсточники вирішили у подібний спосіб розправитись і з керівником Київської "Батьківщини", народним депутатом Юрієм Одарченком. А позаяк Юрій Віталійович не займається ані адвокатською, ані будь-якою іншою діяльністю, несумісною зі статусом народного депутата, вирішили, як це мовиться у їхньому середовищі, "зліпити горбатого". Задля цього чи то десь знайшли, чи то просто вигадали такого собі Сергія Горбатого з Донецька, який звернувся з позовом до Київського окружного адміністративного суду щодо позбавлення Одарченка депутатського мандата. Підстава – суміщення Юрієм Одарченком виконання обов’язків народного депутата з роботою в ТОВ "Донецьк-аква".
 
Оперативність служителів Феміди просто вражає! Позовну заяву було подано 01 квітня, а вже 03 квітня була прийнята ухвала про відкриття провадження в адміністративній справі. От тільки самого Одарченка повідомити про цей факт чомусь забули. Така "забудькуватість" дуже нагадує відому гру в наперстки, на якій у не такому вже далекому минулому робили свій бізнес деякі наші можновладці.
 
Як доказ факту сумісництва до позовної заяви доданий протокол загальних зборів ТОВ "Донецьк-аква" від 01.11.2012 року, у якому зазначено, що Юрій Одарченко обраний до складу правління цієї фірми. Та тут заковичка, згідно з даними державного інформаційно-ресурсного центру це підприємство … було ліквідоване ще у вересні 2009 року. Отже, проводити будь-які збори, тим більше – робити якісь кадрові призначення у листопаді 2012-го, воно не могло у принципі. Проте це не надає оптимізму, адже є прецедент, коли наперсточник у суддівській мантії обґрунтовував вирок документом, датованим 31 квітня. Тому є підстави для побоювань, що черговий служитель Феміди винесе свій вердикт на підставі фальшивого протоколу.
 
Зупинити цей розгул "правосуддя" можемо лише ми, громадяни. Свого часу ми "здали" Юлію Тимошенко, Юрія Луценка, Сергія Власенка. Якщо ми "здамо" й Одарченка, хунта таким же чином розправиться з рештою. Тоді ми дійсно станемо безпорадними баранами, за якими наглядатимуть сторожові пси з "Беркуту". І справа тут не в Одарченку, це стосується безпосередньо кожного з нас. Якщо сьогодні на підставі фальшивого протоколу фірми-небіжчика вони позбавлять мандата Юрія Одарченка, то завтра на підставі такого ж фальшивого документу вони будь-кого з нас "призначать" членами терористичної організації чи бандформування. З усіма наслідками, які з цього випливають.
 
17 квітня ця справа розглядатиметься у Київському окружному адміністративному суді. Якщо ми хочемо зупинити цю вакханалію правового "безпрєдєлу", маємо забути про ідеологічні розбіжності, про партійні кольори, про неприязнь до окремих опозиціонерів і прийти до будівлі окружного суду. Прийти, щоб відстояти не лише депутата Одарченка, а й свої власні права. І в першу чергу, право бути ГРОМАДЯНИНОМ, а не покірним безсловесним бидлом, підвладним знахабнілим гопникам.
 
Адреса: вул. Командарма Каменєва, 8. Початок засідання о 10:00.  
 
Дмитро Ремиженко
© Дмитро Ремиженко [15.04.2013] | Переглядів: 2396

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.9/24

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook