пароль
пам’ятати
[uk] ru

ХТО ПРИВІВ БАНДИТІВ ДО ВЛАДИ


ХТО ПРИВІВ БАНДИТІВ ДО ВЛАДИ
ХТО ПРИВІВ БАНДИТІВ ДО ВЛАДИ

В 2004 році мільйони українців по всій країні вийшли на Майдан з гаслом "Бандитам тюрми", щоб зупинити нахабний наступ антиукраїнського криміналітету, що писав на всіх парканах і стінах "Усьо будіт Данбас". Втім, через шість років перспективу перетворитися на цей самий "Даунбас", залитий кров’ю українців, одержала вся країна. Спаплюжена Конституція, ліквідований поділ влади на гілки, кинуті за грати по сфальшованих судових справах небезпечні супротивники, як ніколи грабується народ і країна. Кримінальні "авторитети" приймають свої "закони-понятія" в парламенті, скуплені бандитами ще в 90-сті роки в своїй кривавій "зоні" прокурори, судді, менти розповзлись як метастази хвороби по всій країні і охороняють від народу самодержавну кримінальну владу під наглядом блатних "смотрящіх" від "Сім’ї". Опорою антиукраїнського режиму є російські колоністи, злочинний світ і виплекана за століття поневолення, розбещена пільгами і привілеями верства прислужників окупантів, колишніх українців – малороси, хохли, манкурти. Втім є ще немало і убогих, зомбованих українців, задурених мантрами колоністів, що без Росії ніяке життя на цій землі неможливе.
 
Як же могло так статися?
 
В 2010 році українці зазнали національної поразки, співмірної з Берестечком, Полтавою, Базаром. Але ж кожна поразка має свої причини, своїх винуватців і потребує аналізу, щоб уникнути наступних поразок.
 
Перед виборами 2010 року найняті бандитами за великі награбовані ними гроші російські і американські політтехнологи, проаналізувавши поведінку деяких українських "моральних авторитетів", розробили дуже перспективне, розраховане на них передвиборче гасло: "Всі однакові. Тому голосуй "проти всіх", або не ходи на вибори". За їх же планом для реклами цього гасла був найнятий і висунутий кандидатом на президентство такий собі хохол Василь Гуменюк, що офіційно змінив своє прізвище на "Противсіх". Після виборів повернув своє прізвище і хизувався, що сам голосував не "проти всіх", а за замовника перевтілення ("развєлі как катят").
 
Звичайно, треба було бути просто дебілом, щоб не розуміти кричущу неоднаковість між кандидатами на президентство, і, насамперед, ту, що на відміну від ЮВТ, яку можна було би переобрати, ВФЯ можна позбутися тільки ціною немалої крові. Саме тому на виборах 2004 р. я голосувала за ВАЮ, а не "проти всіх", хоч і знала, ким він є насправді, і за що він назвав ЛДК "батьком". При всіх вадах і помилках ЮВТ біля неї ніколи не було жодного україножера чи кримінальника, і ні на Сході, ні на Півдні вона ніколи не переходила на російську мову. Вона не є етнічною українкою, але не були етнічними українцями і Пилип Орлик, і Петро Могила, і Дмитро Донцов, і Микола Міхновський, і В’ячеслав Липинський, і Андрій Шептицький, і Микола Сціборський, і Вільгельм Габсбург і безліч інших патріотів української України.
 
А найбільша помилка ЮВТ та, що після зловісного Меморандуму, що зробив явною до того таємну змову ВАЮ з бандитами, вона не оголосила офіційну опозицію до цієї змови. Цим вона дала можливість антиукраїнським силам досі поєднувати її ім’я з цим підгодованим ними Миздобулом і галасувати: "помаранчеві за свої п’ять років нічого не зробили для країни!".
 
Бандитське гасло спрацювало. Більше півтора мільйона українців (4,36%), нездатних жити власним розумом (здебільшого "помаранчевий" електорат), проголосували "проти всіх". Більше одинадцяти мільйонів (30,85%) не прийшли на вибори.
 
Незважаючи не шалені фальсифікації на виборах (7-9%, що підтверджено перевірками на вимогу ЮВТ на деяких дільницях після виборів), бандитам вдалося досягнути переваги лише в 3,5%.
 
Триглава опозиція бідкається, що мільйони людей, які виходили на Майдан, сьогодні не приходять на її заходи. Але хто ж найбільше допоміг бандитам захопити владу?
 
Звичайно, найбільше доклав зусиль Юда-Ющенко, який на першому ж році свого президентства повернув з небуття бандитів, що розбіглися по всьому світу після Майдану і став роздавати їм державні посади та нагороди, блюзнірськи продовжуючи паразитувати на українських цінностях і дурити українців своїм "патріотизмом". Надзвичайний Посол Юрій Щербак на презентації книги Ліни Костенко "Берестечко" в Українському Домі назвав "противсіха" №1 Ющенка "Генеральним Конструктором Національної Поразки".
Проте допомоги одного його для реваншу бандитів було замало.
 
20 січня 2010 року Політрада партії «Фронт Змін» одностайно підтримала позицію лідера партії Арсенія Яценюка про непідтримку в другому турі виборів Президента України жодного з кандидатів і закликала виборців, які віддали свої голоси за Арсенія Яценюка, проголосувати у другому турі "проти всіх". Про це повідомила прес-служба Арсенія Яценюка.
http://www.youtube.com/watch?v=ZrBjZ7Z9o_c
 
Перед другим туром президентських виборів я була присутня на зборах ВО "Свобода" в київському Будинку Кіно. На цих зборах О.Тягнибок закликав усіх прихильників ВО "Свобода" підтримати бандитське гасло і голосувати "проти всіх". Я надіслала до президії записку: "Невже ви не розумієте, що закликаєте українців підтримати антиукраїнські сили?" Відповіді не було. http://www.octpib.info/News.aspx?idNews=12852
 
Звичайно, ні А.Яценюк, ні О.Тягнибок не є дебілами і прекрасно розуміли, що роблять. Вони переслідували власні шкурні інтереси, адже на тлі Президента Ю.Тимошенко їх не було би видно. Тож чи здатні вони покаятись перед людьми Майдану за те, що скоїли, і просити повірити в свою щирість сьогодні?
 
Що переслідували і чим думали, закликаючи українців підтримати бандитське гасло, дрібніші "моральні авторитети" ─ сверстюки, забужки, капранови, гриценки, возняки, андруховичі, рибачуки т.і. ─ сказати важко. Але їх продовжують запрошувати на патріотичні тусовки, їм подають руку. І це небезпечно для долі нації. Адже каятися досі ніхто не збирається, і все може повторитися.
 
Втім, варто було би покаятися і ЮВТ. Сотні тисяч людей, в т.ч я і всі мої друзі, в 2004 р. на Майдані вступили до її партії і працювали на неї безкоштовно. Я навіть маю подяку від неї за вибори 2006 року. Проте з 2007 р. в партії "Батьківщина" перестали збирати членські внески, і нас перестали запрошувати на партійні збори. Ми стали дізнаватися про заходи з "гарячої лінії" і приходити на них, але поступово зрозуміли, що ми вже непотрібні. Партія перейшла на послуги найманців і стала продавати місця у виборчих  партійних списках грошовим мішкам. Тож нічого дивного нема, що грошові мішки перебігли до бандитів, а мільйони зневірених людей зрадженого Майдану не виходять на підтримку недолугої опозиції.
 
Тож вимагаймо покаяння всіх, хто привів бандитів до влади!
 
І пам’ятаймо ─ часу залишилось мало: поки покаяння не відбудеться, час працює не на нас.
 
© MilagrosaJulia    11.04.2013
© milagrosajulia [11.04.2013] | Переглядів: 3406

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.8/62

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

забув пароль ::  реєстрація
пароль
пам’ятати