для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

За що ж я їх ненавиджу.


За що ж я їх ненавиджу.
Я ненавиджу окупаційну даунбасівську зграю  ПР та КПУ за те що:
 
1. Активну, відверту, масовану УКРАЇНОФОБІЮ.
 
Список українофобів, котрі займають значні посади в окупаційній владі Януковича, не просто довгий, він всеохоплюючий. Фактично українофобія це як візитна картка цієї влади. Як візитна картка Франції це Паризька Ейфелева вежа, Москви Червона площа з її соборами та кремлем, Лондон як знаменитий годинник, то в Україні  це УКРАЇНОФОБІЯ.
Українофобія в Україні це ДЕРЖАВНА  ПОЛІТИКА  цієї влади стосовно українців в Україні та за кордоном.
Очолює цю піраміду владної українофобії сам Янукович з Азаровим, а продовжують чиновники міністри, депутати, мери, голови адміністрацій режиму, тощо.
Українофобія окупантів Януковича охоплює всі царини життя українців. Тут тобі і побутові образи, за котрі жодного покарання українофоб не отримає, починаючи від звичайного хама ДАЇшника котрий був "покараний" звільненням (порівняйте з Польщею де ведучих і радіостанцію пресанули куди конкретніше) і закінчуючи старими шовіністичними теоріями про відсутність України і українців.
Ось наприклад з вуст віце-спікера та головного редактора «Кримської правди» Михайла Бахарєва лунають українофобські тези:
Немає такої української мови. Це мова черні… Це мова, яку штучно придумали Шевченко й інші авантюристи. Я вам скажу більше — немає і такої нації «українці», як і немає ніякого майбутнього у Української держави. Ми просто зобов'язані поставити заслін українізації…

Таких прикладів просто БЕЗЛІЧ.
 
2. За нівельоване поняття СПРАВЕДЛИВІСТЬ що стало наслідком повністю зруйнованої окупантами судової системи.
 
Якщо ти належиш до касти влади окупантів режиму Януковича, то ти БЕЗКАРНИЙ. щоб ти не зробив. Хоч вбив, або задавив в п'яному угарі когось, то винним частио можуть призначити не тебе, а саме постраждалого, як це було в Дніпропетровську.
На тлі цієї безкарності неймовірно виросла незахищеність українців перед владою. Фактично окупанти роблять що хочуть. Хочуть з хати виженуть, хочуть вб'ють, схочуть запресують по повній. І захисту не має.
Натомість будь який спротив буде жорстоко покараний. Зрізали стрічку з вінка? Ну ладно 10 діб арешту. Намалював графіті, тут вже пощастить якщо лише 2 роки дадуть. І таких прикладів не злічити вже.
А про те як так звана міліція розкриває злочини, можна не говорити навіть всі знають............
 

3. За те, що ця українофобська наволоч вимагає поваги до себе.
 
Якось був я ще студентом, самий початок 90-х. Тоді всі сьогоднішні міністри, олігархи та високопосадовці були ще звичайними каталами, баригами або гопніками. І от йду через вокзал до універмагу "Україна". Коли в скляному переході, до мене шустрий такий хлопець, з якоюсь картою. Каже витягніть. Я молодий, думаю, чого мені, витягнув, він каже Ви ВИГРАЛИ, ось підійдіть до століку, а до століку інший молодик підводить ще одного дядьку (а в очах в них у всіх бачу такий азарт, радість, точно як і тепер в олігархів та урядовців Януковича). І кажуть вони мені, що ось нас ДВОЄ  ВИГРАВШИХ. Треба дізнатись значить, хто з нас буде переможцем. Для цього каже, Я МАЮ  ДАТИ  10  КУПОНІВ (аха, тоді 1000 купюра здається ще навіть не появилась).
А я кажу просто  В  МЕНЕ  НЕ  МАЄ  ГРОШЕЙ.
І тут азарт, радість зникають з очей того хлопця. А натомість появляться такий ЩИРИЙ,  НЕПІДРОБНИЙ,  ТАКИЙ  ПРАВДИВИЙ  СМУТОК!!!! І він питає СОВСЄМ???? Я кажу  САВСЄМ. pardon
Смуток в його очах стає ще більшим і він перепитує, ШТО  САВСЄМ  НІКАКІХ, ХОТЬ  КУПОН?
Я кажу  САВСЄМ. pardon
І він ЩИРО,  (Сьогоднішні чиновники мали би повчитись в того катали, коли виправдовуються. Он Попов навіть не те що не мав щирості СПІВЧУТТЯ в очах, він навіть  був ОБРАЖЕНИЙ, як це насмілились його звинувачувати за бездіяльність під час снігопаду), а от той катала ЩИРО каже. ЖАЛЬ!!!!!!!!!!!!!
І я йому вірю досі. ЙОМУ  СПРАВДІ  ЩИРО БУЛО  ШКОДА, що я не мав грошей.
Я більше ніколи, ні кого не бачив щоб так засмучувавсь з того що я не мав грошей, навіть серед рідних, не кажучи вже про чужих людей.................
А ця банда  як знахабнілі армійськи прапорщики. Ти йому щось кажеш, НЕ  МАЄ,  ПОТРІБНО. А він тобі ЙІБЬОТ???????  ІСЧІ!!!!!!!!!  І спробуй не козирнутии, косо поглянути, чи якось сказати щось..........
 

Тож я ненавиджу окупантів за ЇХ  ПРИРОДНУ  НАТУРУ. Це не можливо виправити. Ані вони не зможуть змінитись. Ну не зможуть вони перестати красти, зважати на думку інших, вчиняти щось що хоч чимось нагадуватиме справедливість. Не зможуть перестати бути українофобами.
 
А я не зможу полюбити цю їх систему цінностей.
 
© Слово [09.04.2013] | Переглядів: 3949

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.5/75

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook