для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ігри в парламентаризм


Ігри в парламентаризм
Треба позбавити влади Януковича і його кліку, потім зруйнувати комуно-олігархічну систему, думаю більшість з цим погодиться.
 
Зробити це може лише опозиція (вона одна, чи триєдина, кому як подобається, хай так і називає, і іншої опозиції у нас нема) в зв'язці з народом, без підтримки якого будь-яка опозиція сама по собі нічого не варта.
 
Є дві основні методи:
 
1. Вибух. Для цього має бути критична маса вибухівки, і джерело запалювання, чи то детонатор.
Вибухівка є, і детонатори є (харківські угоди, конституційний переворот за допомогою КС, податковий кодекс, пенсійна реформа, антипарламентський путч, і багато іншого) але вибуху чомусь не відбувається.
Мабуть тому й можна певним чином зрозуміти опозицію, яка не йде цим шляхом, хоча слід зауважити, що може тому й не відбувається вибуху, бо ті детонатори опозиція мала приладнати до вибухівки, а вона це зробити не наважується, тобто зараз вибухівка окремо, а детонатори вибухають окремо, без контакту з вибухівкою - на виході пшик...
 
2. Лавина. Перший сніжок покотився схилом ще від харківських угод, так і котиться потихеньку, потрохи збільшуючись.
Можливо це й краща тактика, проте необхідно щоб лавина досягнула своєї мети, і щоб не сталось так, що велетенська лавина досягне лише підніжжя гори, і до Системи просто не докотиться.
Це шлях, який обрала опозиція, можливо він і вірний, треба збирати критичну масу людей, і ця маса має розчавити бандитів, проте:
Лавина в кінці шляху повинна мати контакт з тими, проти кого вона накочується, а для цього опозиція має остаточно заблокувати роботу Парламенту, і вимагати дострокових виборів, для цієї вимоги є всі підстави - 4 квітня ПР з комуняками сама дала в руки опозиції козир.
Боїтеся що Янукович розпустить Парламент і призначить Референдум, ну так призначення Референдуму якраз і стане точкою дотику протестної лавини з антинародною владою.
 
Сьогодні Парламент заблоковано, проте чутно голоси з опозиційного табору, нехай мовляв заходять в Парламент, і легалізують прийняті путчистами закони, мовляв хрєн вам вистачить голосів - дурня ще та, не легалізація законів потрібна путчистам, а те, що опозиція проковтнула сам факт путчу.
 
Агов, опозиціє, почуйте нас - не розблоковуйте Парламент, вимагайте його розпуску і призначення перевиборів, лавина вже біля підніжжя, й лише від вас залежить, розчавить вона владу, чи мирно зупиниться біля підніжжя, й почне тихо танути...
© Святиє суслікі! [08.04.2013] | Переглядів: 1512
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.5/16

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook