для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

КОНКУРС "ФОТОПАРОДІЯ ТИЖНЯ - 96"


КОНКУРС
Вітаю, шановне панство!
 
Сьогодні людство відзначає Всесвітній день здоров'я. А на Україні закінчується Всеукраїнський тиждень здоров'я, присвячений боротьбі з гіпертонією. Сподіваюсь, що закінчується лише тиждень, а не власне боротьба з цією підступною хворобою…
 
Окремі привітання доктору геолого-мінералогічних наук, професору (так-так, і цей туди ж) Миколі Яновичу Азарову на честь професійного свята – Дня геолуха!
Все частіше мені здається, що краще було б для всіх, коли б полонила його серце співуча романтика далеких експедицій (бажано – за Полярне коло). Як би там не було, не можу залишити його без подарунка:
 

 
На той випадок, якщо він забув, що це таке і що з ним робити, - може сміливо звертатися за порадами до окриленого нечуваними звершеннями правлячої команди обкращеного народу цієї країни.
 
І, нарешті, про головне.
Після бздиків холодної пори року ну дуже хочеться чогось тепленького. Ось і цьому чолов’язі, який, маю надію, стане джерелом вашого натхнення:
 

 
Правила:
 
1. Для конкурсу пародій раз на тиждень (у неділю не дуже рано вранці) пропонується фотографія. Фотографію пропонує ведучий на власний розсуд, - вона може залежати від подій в Україні минулого тижня. Фотографія може бути як "політичною",  так і стосуватися інших подій. Головне - потенційна кумедність фотошопів. Також фото має бути достатніх розмірів та якості, і не містити логотип сайту-джерела.
 
2. Мета учасників конкурсу - відфотошопити запропоновану фотографію якомога смішніше.
 
3. Один автор може запропонувати не більше п'яти варіантів фотошопів для участі у конкурсі. Фотошопи викладаються в коментарях до статті з оголошенням конкурсу (не треба конкурсні фотошопи розміщувати у розділі "ФОТО"!). У одному коментарі - один фотошоп.
 
4. Конкурс закінчується в понеділок о 24:00. У вівторок не раніше 14:00 і не пізніше 22:00 підбиваються підсумки та оголошується переможець.
 
5. Переможець конкурсу визначається за кількістю натискань кнопки "згоден" у коментарі з конкурсним фотошопом. Перемагає фотка, яка набирає більшу кількість голосів "згоден" (не відсоток!). За рівної кількості голосів перемагає фотка, розміщена пізніше.
 
6. Підсумки підбиває ведучий. За форс-мажорних обставин - адміністрація ДД.
 
7. Автор фотошопу-переможця автоматично призначається ведучим наступного конкурсу. Тобто, він повинен наступної неділі вранці оголосити конкурс (вивісити ці правила та фотографію для конкурсу у розділі "ІМХО").
 
8. Ведучий не має права брати участь у конкурсі (у тому числі виставляти фото поза конкурсом). Ніки-клони ведучому, учасникам конкурсу і голосувальникам використовувати забороняється.
 
9. Не забувайте додавати:  
© piligrimSK [07.04.2013] | Переглядів: 5236

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.5/26

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook