для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

КОЛЯПЕЦЬ (рос.-коллапс)


КОЛЯПЕЦЬ (рос.-коллапс)
     "Нарешті" стали відомі причини відсутності снігоочистної техніки в місті Києві, що призвели порушення життєзабезпечення міста і колапсу всієї транспортної інфраструктури.
 
НА ПЕРШІЙ СВІТЛИНІ - РОЗЧИЩЕНИЙ ПРОСПЕКТ ПЕРЕМОГИ м. КИЇВ (початок траси Київ - Чоп)
 
      Восени 2012 року, державними структурами України укладена низка договорів на постачання автотранспортних спецзасобів на загальну суму 27 млн. 766 тис. 830 грн. Про це «Коментарям» повідомили в Міністерстві економіки.
 
http://comments.ua/money/357756-militsiya-gotovitsya-viboram.html
 
Гроші, на які зокрема можна було придбати снігоприбиральну техніку були витрачені таким чином:
- 20 автомобілів автобусів ПАЗ 4234 для перевезення затриманих та ув'язнених за 11 млн. 977 тис. 680 грн.
- 6 водометних автомобілів на базі вантажного КАМАЗ-а за 14 млн. 700 тис. грн.
- 5 автомобілів на базі ГАЗ-3302 для перевезення затриманих та ув'язнених за 1 млн. 89 тис. 150 грн.
 
      Загальний кошторис становить - 27 млн. грн. 766 тис. 830 грн.
 
      Не зважаючі на те, що вартість автобуса в середньому класі марки ПАЗ 4234 Павловського автобусного заводу становить 401 тис. 200 грн, держава виплатила з наших податків, за кожен автобус, на 25 тис $ більше, від номінальної вартості, Не інакше як це покращання здійснене задля підвищення комфорту затриманих.
 
      Особливо цікава вартість автомобіля водометного спеціального (АВС), який призначений для протидії групам осіб, які порушують громадський порядок, запобігання та контролю несанкціонованих демонстрацій шляхом впливу на них струмені води та інших (!) спеціальних засобів, на борту якого встановлені вандалозахищені камери відеоспостереження з встановленим у кабіні цифровим відеореєстратором для запису подій в момент "наведення" громадського порядку. Заявлена вартість покупки тільки одного такого автомобіля складає більше $ 300 тис.
 
НА ДРУГІЙ СВІТЛИНІ - КАПЛИЦЯ МЕЖИГІРСЬКОГО МОНАСТИРЯ ПІСЛЯ НЕГОДИ
 

 
      На такі гроші, які розпилили кормчі Українського народу можна булоб накупити не тільки снігоприбиральної техніки, пального та інше, а й найняти Китайців з лопатами, і мітлами, або навіть роздувати сніг гвинтами гелікоптерів.
Але водомети для влади важливіші, бо вони їхнє фсьо...
 
      Згідно з інформацією, наданою ІА SECURITY співробітником ТОВ «Торгове представництво КАМАЗ» в Україні, вартість одного автомобіля водометного спеціального (АВС) становить $ 220,0 тис. На яку таку модернізацію піде по $ 80,0 тис. на кожному водометі з шести?
      Якщо поливати планують квасом, або якісним пивом.. , то громадяни можуть і зголоситися на таку модернізацію.
Але якщо це якась негуманне збочення, типу зільонки, або фекалій, як ми до того вже почали звикати, то чи не можна б було робити це  хочаб не за наші гроші?
 

 
Міністерство внутрішніх справ раніше вже закупилло тисячі загороджувальних турнікетів на суму 3,5 млн. грн. і засобів індивідуального захисту: шоломів, щитів, а також щитків для рук і ніг на загальну суму понад 11,5 млн. гривень.
 

© ЗЕЛЕНЯР [07.04.2013] | Переглядів: 2665

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.9/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook