для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Війна. Держава проти країни.


Війна. Держава проти країни.
Вже ось і Турчинов   розуміє, що опозиція повинна не вести кудись народ, а йти разом з ним.
Це класика. Якщо певна група людей проголосувала за якусь партію, то ця партія повинна стояти насмерть за цю групу людей. Стояти насмерть, це означає виконувати все, що вона, партія, обіцяла. Тому що люди проголосували не за партію, а за те, що вона декларує. В іншому випадку, люди зневіряться у своєму виборі, і відвернуться від своїх обранців.
 
В той же час, і люди повинні розуміти свою відповідальність. Якщо вони бачать, що порушуються їхні права, порушуються закони, паплюжиться Конституція, то вони не повинні чекати закликів від опозиції, а повинні самі виходити на вулицю та захищати, насамперед себе. Тим самим стимулюючи і опозицію до активних дій. Ось коли опозиція може, не закликами, а буквально вести народ, тобто бути у перших рядах в колонах. Навіть, якщо порушення відбуваються в диктаторській країні, і це буде небезпечно.
 
А якщо народ сидить по домівках, та чекає, що хтось вирішить їхні проблеми, то і ті депутати, за яких вони голосували, також будуть поводити себе аналогічно. Хоча, опозиція за визначенням  більш чутлива до наруги над правами своїх виборців, і робить спроби закликати людей до більш активних дій. Але, якщо вони не знаходять відгуку у своїх виборців, то і відбувається те, що зараз відбувається.
Власне, це все, недоліки політичного росту. Як народу, так і опозиції. І щоб був результат, треба щоб дії  народу і опозиції були скоординовані, були чесні та прозорі. І головне, щоб була одна, єдина мета. Мета, яка зрозуміла всім. І молодій людині і віковій. А також шлях досягнення цієї мети. Це головні умови гармонійних відносин між народом та опозицією.
 
Все, що відбувається в нашій країні, можна викладати, як беспредельний розгул фашистської  банди мародерів, яка називає себе партією регіонів та їхніх спільників - комуністичної партії. Очолює ці злочинні угрупування всім відомий гопник та ґвалтівник, Янукович. Але, якби він був тільки гопником та ґвалтівником, то в нормальній, правовій країні, він би вже сидів за ґратами. Тим більше, що це його рідний дім, він там вже два рази відбував призначені судом терміни. Біда в тому, що він опинився біля керма держави. І не просто біля керма, він ще узурпував повноваження, які йому не надавались народом під час виборів. Він зараз і закон, і суд, і міліція, і прокуратура. По суті, держави Україна нема. Є крана Україна, а держави нема. Замість держави, Україну представляє банда злодіїв, кримінальних авторитетів, крадіїв та  вбивць.
Це аксіома. Ніхто проти неї не заперечує, навіть самі бандити не спростовують.
 
В американських бойовиках, позитивний герой спочатку з'ясовує звідки відбувається керівництво злочинами, проти яких він бореться, хто їх очолює, і саме туди спрямовує свої могутні та безстрашні удари. Ну, і врешті-решт, перемагає.
Наш випадок аналогічний. Тільки на макрорівні. Позитивним героєм є народ. Злодієм є держава. Очолює ії урка-узурпатор Янукович. Це і є мета, до якої треба дістатися. Діставшись, потрібно його ізолювати в той, чи інший спосіб.
 

Наразі, у відносинах влади і народу відбувається дисбаланс. Влада знаходиться в стані війни проти народу, а народ перебуває, як йому здається, у правових відносинах з владою. Але ж це не так.  В решті-решт, і народу і опозиції треба остаточно втямити, що йде війна держави Україна проти країни Україна. І відповідно цього статус-кво, вибудовувати свою стратегію поведінки.
 
Поки що держава(читай банда злодіїв, яка ії представляє), використовує, так би мовити, холодну зброю, - закони. Хоча наслідки застосування цієї зброї такі самі. як і при застосуванні гарячої зброї. Людей гноять та вбивають в міліції, у в'язницях, і просто на вулицях. Цими законами позбавляють людей джерел до існування, доступу до медичних послуг, і вони також вмирають. Все це подається владою, як законні процедури, що вводить в оману законослухняних громадян. Начебто, закон є закон. Якщо будеш протестувати, то будеш протестувати проти закону, а не проти влади. В той же час, для самої влади, закони не існують. Вони для неї, просто зброя проти народу. Також не треба слухати, а тим більше, вірити тому, що віщає влада через підконтрольні їй ЗМІ. Все, що вони говорять та роблять, кожне слово, кожна літера, кожна дія, погляд очей, будь-який рух, все спрямовано на їхній власних захист та проти нас, проти народу. Запам'ятати на підсвідомості, що вірити бандитам не можна ні в чому. Це смерті подібно.
 
Тому, ще раз, йде війна. Війна проти нас всіх. Якщо використовувати метафори та аналогії, то країна Україна, це одна родина. Якщо відбувся напад на когось з Вашої родини, то Ви, без сумніву, всією родиною будете чинити опір. Тут правда на Вашому боці. На Вас здійснено напад,  Ви захищаєтеся, і обов'язково перемагаєте. В цьому не повинно бути сумніву. Так само і з країною. На країну Україна здійснено напад, і вся громада, як одна родина, повинна захищати себе. Тим більше, що напад здійснила купка боягузливих злодіїв. Навіть "злодії" до цих істот неможливо вжити. Це шестірки главаря банди, яким є Янукович.
 
І тут вже чекати, що хтось інший вирішить за нас цю проблему, абсолютно не доводиться. Так, є лідери, які борються проти бандитів, які сильні духом, які мужньо переносять знущання та тортури, які їм влаштувала влада. Але без нашої підтримки, без підтримки народу, вони нічого не можуть зробити. Зараз черга народу захистити своїх лідерів та захистити себе.
 
Треба в решті-решт, припинити локальні акції протесту, як то біля судів, міліції, прокуратури, біля адміністрацій, біля Верховної Ради. Необхідно збиратися до купи, визначати, що ми повинні прибрати головну проблему - главаря банди Януковича. В нього два лігва, на Банковій та в Межигір'ї. Ось туди і спрямовувати свої зусилля. І не чекати. коли хтось нас закличе. Йти самим. Поодинці, групами, організовано, стихійно. Як тільки цей рух почнеться, інформація про нього швидко розповсюдиться. І кількість людей буде зростати в геометричній прогресії.
В такий ситуації і опозиція не буде сидіти, склавши руки. Їхня задача створювати штаби по координації спротиву бандитам. Щоб не казали, але там багато розумних людей, які здатні мислити стратегічно, яким дорога Україна та її майбутнє.
 
Йде війна!
Держава Україна проти країни Україна!
Янукович проти народу!

Захистити себе, свою країну, це наш святий обов'язок!!!

 

© маска [06.04.2013] | Переглядів: 3264

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.5/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook