пароль
пам’ятати
[uk] ru

БРЕХУНИ. ПІДЛІ БРЕХУНИ!


БРЕХУНИ. ПІДЛІ БРЕХУНИ!
Вчора «тіпа парламентська більшість» провела абсолютно незаконне пленарне засідання частини, підкреслюю!, частини ВРУ з метою «прийняти так необхідні українському народові закони, котрі клята опозиція не дає змоги прийняти» (Єфрємов, один з головних брехунів комуністичної партії регіонів, чи партії брехіонів? На вибір. У нас демократія однак!).
 
Ну, і які це такі «вкрай необхідні українському народові закони»? Власне, один – «втіхую распіліть 7,5 млрд.гвн. державного бюджету». І, само собою розуміється, гроші ті пішли виключно на користь українського народу: пенсії чорнобильцям і афганцям, стипендії, зарплати бюджетникам тощо. Хто би сумнівався?!
 
Закони, прийняті вчора нелегітимні по одній простій причині: не було необхідних для цього 226 голосів «За». На моє наметане око, око бувшого комбата, в тій залі вчора знаходилося 180, максимум 190 «тіпа депутатів» і аж ніяк не 244. Вони, ті «тіпа депутати» снували по залі туди-сюди, маючи на меті приховати від людей той факт, що кворуму там явно не було (забагато порожніх стільців), але кожен з нас при уважному перегляді навіть тих скупих відеокадрів, котрі наразі ще доступні (скоро їх зітруть!) можна буде легко переконатись в моїй правоті.
 
А чому я тих тих «тіпа депутатів» (після вчорашньої «акції» місце їм «на кічі», а не в депутатських кріслах!) обізвав підлими брехунами? А тому, що, виявляється, вони спроможні голосувати підняттям руки. Без проблем! І не потрібна їм та пресловута сенсорна «кніпочка», на яку вони не спроможні були «натіснуті», позяк це їм грозило непоправною шкодою для здоров’я, і без потреби «оркестр піаністів» під диригуванням досвідченого маестро Чечетова…
 
Так чого ж вони в сесійній залі ВРУ так довго «впирались рогом» проти поіменного голосування? Причина дуже проста: та того, що максимум, на що б вони спромоглися, так це на вчорашніх 180-190 «штиків». А як же ж тоді  «втіхую распіліть 7,5 млрд.гвн. державного бюджету, що так необхідно українському народові?» Та ніяк!
 
Отож бо і воно.
 
P.S. Якщо «тіпа презідєнт» підпише цей вчорашній, незаконно прийнятий закон, тоді він також автоматично стає нелегітимним. І що тоді? Україна перетворюється в суцільне Гуляй-поле? Нестор Махно, ау-у-у?
P.P.S. Одне добре: податків платити вже не треба буде. Гасити кредити теж. Жарт, звичайно. Сумний жарт…
© MVF [05.04.2013] | Переглядів: 2263

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.1/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати