пароль
пам’ятати
[uk] ru

Що відбувається в Україні?


Що відбувається в Україні?
Вчора, в зв"язку з блокуванням трибуни ОО, не була закрита сесія ВР. Сьогодні вона була закрита Рибаком в іншому приміщенні і там же відкрите нове засідання з кількістю присутніх 244. Але без опозиції. Тобто - "розвели, як котят" в черговий раз. І тепер там проводися голосування, та прийняття нових законів.
 
Постає питання: в якій якості, та статусі тепер знаходиться ОО? І як вона думає виходити з такої патової для себе ситуації? І ще одне - що відбувається і що можливе відбутися далі в Україні при подіях, які з кожним днем тільки погіршують загальний стан в державі і до чого все це приведе у підсумку?
 
Не впевнений, що якимись "виборами президента", як на це сподіваються опозиціонери. Все заходить вже надто далеко, щоб само якось розсмокталося і вирішилось. А коли ОО сподівається, що розхитування українського політичного човна, це тільки тимчасовий засіб, який  допоможе їм в боротьбі за владу, а коли вони досягнуть свого, то потім все затихне і народ заспокоїться, то комусь може здатися, що те розхитування повинно привести до перекидання того човна. Як це і буває тоді, коли його весь час добре розхитують.
 
Мені можуть закинути, що я відстоюю позицію влади і критикую ОО, але це не так. Я тільки хочу уявно припустити, що може відбутися в Україні при такому відношенні до всього в державі як  влади, так і опозиції на протязі наступних двох років. І сподіваюся, що читачі теж про це подумають і теж припустять у своїх прогнозах, на що сподіваються вони.
 
© Uatumbai [04.04.2013] | Переглядів: 1851

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.6/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook