пароль
пам’ятати
[uk] ru

Врах у варот....


Врах у варот....
Якби людина,не знайома з сучасними українськими реаліями прочитала цей душероздираючий текст,то уява намалює як мінімум 50 німецьких дивізій SS у Києві,або принаймні початок 3-ї Світової війни.Звичайно, головні борці за мир і щастя в Галактиці,на Землі і в Україні зокрема,правильно-партія регіонів.Ну так випливає з маляви.Не знаю,хто її писав,(за стилем дуже схоже на фахівців з марксизму-лєнінізму-дебілізму)але враження незабутні,я ржав хвилин 15,аж упрів.Отже,мова йде про те,що опозиція почала ядерну війну,   розстріляла Януковоча,кидалася снігом!!!!
 

От фашиствующих лозунгов оппозиция перешла к зверству и террору.shok Демократический митинг в центре Киева, который собрали оппозиционные вожди, перерос в хулиганские действия, несущие угрозу жизни и здоровью людей.Shock Прикрываясь законом о выборах в столице, не объяснив собравшимся ни целей, ни смысла своих действий, не в состоянии обеспечить солидарное голосование в собственных рядах, эти политические экстремисты не нашли ничего лучшего, как выместить свою злобу на беззащитных женщинах.Angel
Молодчики, подстрекаемые своими вождями, нанесли телесные повреждения женщинам-депутатам от ПАРТИИ РЕГИОНОВ, бросали в них камни, комья земли и льда. Среди пострадавших - Ирина Горина, Ирина Бережная, Юлия Левочкина.cray У Гориной сотрясение мозга, она в больнице.girl_hospital
ПАРТИЯ РЕГИОНОВ не оставит случившееся без внимания, требует от правоохранительных органов найти этих нелюдей, дать соответствующую правовую оценка их злодеяниям.sos
Хотим подчеркнуть, что ответственность за бесчинства и откровенное зверство лежит на тех, кто вывел людей на улицы.
Сея вражду и ненависть среди украинских граждан, оппозиционные вожди Тягнибок, Яценюк и Кличко ввергают страну в хаос, удовлетворяя при этом свои политические амбиции. Поощрение фашиствующих боевиков – ничто иное, как демонстративно-публичное проявление политического терроризма и возрождающегося неонацизма.
ПАРТИЯ РЕГИОНОВ неоднократно предупреждала об угрозе неофашизма в Украине. Сегодня все громче раздаются нацистские призывы к физическому насилию и террору по отношению к инакомыслящим, людям другой веры, национальности, языковых традиций.
ПАРТИЯ РЕГИОНОВ предупреждаетMegaphone: фашизм - на пороге украинского Дома. Призываем граждан Украины дать решительный отпор «коричневым», не допустить сползания страны в хаос гражданского противостояния и политического терроризма!
 
От що можна висмоктать з...ммм пальця,маючи бурну хворобливу фантазію.Особливо насмішила брехня Горіної.Ну типу у неї нудотаbadболить голова і взагалі струс мозку.Деякі дотепники рекомедували їй не пить пальонку,або зробить тест на вагітність.Бо на відео:undefined добре видно,що ніякого струсу мозку(при наявності відсутності останнього)не було.Зараз менти штопають діло на свободівців,які перші попались під руку.Вже начебто знайшли відбитки пальців підозрюваних на сніжках,а також велику кількість сніжків в офісі ВО "Свобода" для вчинення заколоту і державного перевороту.Тут напрошується пряма аналогія з подіями 2004р.у Франківську.Контузія від яйця нашого теперішнього Гідранта викликала такий крик і вереск,начебто в нього стріляли впритул з РПГ.Пам'ятаю як жертва "терористів", жалібним голоском давав інтерв'ю з лікарні...Але найголовніше в цій комедії,що таким нехитрим способом партія наперсточників відволікла увагу суспільства від головного-вибори в Києві,скасування т.з. пенсійної рехворми та інші важливі справи.
© Черкаси [04.04.2013] | Переглядів: 2566

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.0/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook