для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Чому собаки не літають?


 Чому собаки не літають?
Давненько я нічого не шкарубав на «Дурдомі», трохи набридло. За ті кільки років, що я на «дурдомі», В палатах майже нічого не змінилося. Жодого  з прихильників Юлії Тимошенко не перевели в палату за № 6 і навпаки. Все як було на своїх місцях, так і залишилося. Тому я вирішив написати про те, що нас хвилює не менше, аніж політика.
 
Я маю бажання написати про так званий ГМО і чим воно корисне чи шкідливе для нашого з Вами організму. Перш за все, що таке ГМО? Це організм, генотип якого був штучно змінений за допомогою методів генної інженерії. Погано це чи добре? Багато супротивників ГМО пишуть про те, що це жахливо шкідливо. Що люди які споживають продукти з деяким вмістом ГМО дуже сильно ризикують і мають дуже швидко померти. Наприклад російський дослідник Микола Вікторович Левашов пише: "Сейчас время, если мы не пробудимся, человек вообще, в частности русский народ, не проснется, то действительно просыпаться будет некому." "Война против русского народа и других народов не прекращается и переходит в другие формы уничтожения. Если был раньше геноцид физический, то сейчас перешли в геноцид генетический. Далеко ходить не нужно, практически все продукты, которые сейчас люди покупают в магазинах на рынках и т.д. уже генно-модифицированны". Бачите як страшно!
 
А  якщо подивитися з іншого боку, то і не так лячно. Почнемо з нас, людей. Як відомо з святого писання, людину створив бог за образом і духом своїм, комбінуючи свій геном з геномом напівлюдей, що блукали тоді на просторах напівпорожній Землі... Ми маємо те, що теж є генетично модифіковане створіння! Адже на скільки відомо, в природі немає істоти генетично подібного людині. У людині є все, як в будь-якому звичайному генетично зміненому продукті, і геном свині, і мавпи і ще деякі інші геноми, які штучно змішали в пробірці деякі «Боги», ну і природно, додали до цього бульену і свій геном і в наслідок чого  вийшла истота під назвою ЛЮДИНА. Людина унікальна. Існують у природі Льво-тигри або мули та ще деякі інші створення з змішаним генотипом, але ці форми життя не є життєздатні. Людина також не може змішуватися з навіть близькими йому генотипами. В природі не існує   наслідків такого змішування. Хоча і були численні спроби в Радянському Союзі виростити універсального солдата, злу і  бездумну істоту з зовнішністю людини, силою бика, спритністю мавпи, живучістю щура і розумом равлики. На щастя, в них нічого не вийшло.
 
А зараз про продукти харчування які ми вживаємо. Знайдіть в природі аналог домашньої свині, корови, кози, кролика, курей. Їх не існують. Я мовлю навіть більше. За всі роки існування людини, людина не спромоглась приручити ЖОДНОЇ тварини, крім тих, які йому були призначені. Отже він їх не приручав, а отримав вже в тому вигляді які вони є зараз, одночасно зі створенням Людини. Отже виходить, що нас усіх зробили в одній лабораторії десь то на небесах. Є в природному середовищу тварини трохи схожі на домашніх тварин, але їх геном значно відрізняється від генома домашніх тварин. Далі, знайдіть в природі аналоги пшениці, ячменю, рису, кукурудзи, гречки, гороху і квасолі. Їх також не існує. Та дика пшениця одно-зернянка, яку знайшли в горах Азії, зовсім не відповідає тій пшениці, яка є зараз. Професор Майкл Беван, директор Центру Джона Іннеса в Норіджі (Великобританія), провідного британського наукової установи у галузі біології рослин, мікробіології і біохімії, пояснює: "У пшениці найбільший і складний геном з усіх, які вчені досі намагалися розшифрувати. Він в чотири з гаком рази  довше людського. Крім того, він є, по суті справи, комбінацією з трьох незалежних геномів »
 
Тобто перекладаючи це на зрозумілу мову, пшениця є найяскравішим представником геномодифікованого продукту..... І нічого, на протязі сотень тисяч років вживання її, ще ніхто не помер від раку.
 
А плодові дерева і чагарники? Розкажіть, де ви бачили в природі сортові яблука, груші або виноград? Їх не існує. Культурна яблуня, груша та виноград отримується шляхом щеплення і ніяк по іншому!!! Виходить напевно якийсь Творець, а може й Бог, обирайте хто як хоче, дав людям лозу винограда, яблуні та груші, яких до цієї миті не було на Землі. Так от, зараз ми добралися і до верхівки творіння природи на Землі-Людини. Людина, як відомо, істота стадна. Поодинці він вижити не зможе. Я з вами згоден, що Бог чи Творець вклав в людину дуже великі можливості. Але якщо людина з першого свого дня народження буде жити поза людського соціуму? Що з нього вийде і чи буде це істота людиною? Були такі випадки в Індії, коли в лісі знаходили людиноподібни істоти, які не вміли розмовляти і бігали на чотирьох кінцівках, не проявляючи ніякої розумової активності. Це були люди чи ні? А адже Творець вклав їм душу такі ж можливості, які рівні з усіма людьми планети.
 
Так. Творець або Бог вчинив мудро, давши людині можливості, але не обов'язкове їх виконання. Ці можливості трансформуються в особистість тільки тоді, коли людина мешкає в соціумі, тобто йому, як і яблуні, або винограду, прищеплюють знання про себе і навколишнього середовища. І цей процес досить таки тривалий по часу і займає майже чверть відведеного терміну життя людини. Отримавши знання, іншу частину свого життя людина тільки вже споживає їх і ніяких практично нових знань не набуває. Класичний приклад цього, це є власники межгірій та золотих унітазів. Їх розвиток зупинився на рівні придбання хапальних рефлексів і на цьому їх розвиток як соціальнохї істоти, закінчилося. Вони нічого іншого не бажають і не розуміють, що у світі окрім золоти унітазів, може бути Ісус Христос і Мати Тереза, Байрон та Шекспір, Бетховен і Бах, Рафаель та Гоген.
Але якщо ви гадаєте, що таких одиниці, то ви глибоко помиляєтеся. У різних країнах по різному, в Росії, мені здається напевно% 70, в Україні -% 30 і так далі по спадаючій.
 
Тепер, в рамках цього невеликого імхо, розглянемо, а як змінюється генотип. Він може зміниться лише двома шляхами. Або дуже складним хірургічним втручанням за допомогою самих сучасних технологій та комп'ютерних досягнень, або статевим шляхом.
 
 І все!!!
 
Як у Ви гадаєте, чому людина вживаючи в їжу м'ясо наприклад, курки, - не обростає пір'ям? Адже він вживає геном курки. Або їсть свинину і чому те не починає хрюкати? ЧОМУ? А чому, як пишуть деякі процитовані мною дослідники, якщо є картопля з геном скорпіона, то обов'язково, якщо не перетворишся в скорпіона, то помреш від раку.
 
Відповідь відносно проста. Ми, коли вживаємо продукти харчування, вони потрапляють до нас у шлунок, а не в систему запліднення. У шлунку, як відомо, дуже міцний коктейль із сильнодіючих кислот, які розбивають їжу практично на атомарні складові і ні які геноми шлунок не цікавлять. Шлунок видає організму тільки ті МІКРОЕЛЕМЕНТИ, які необхідні для живлення клітин організму і зокрема, елементарні хімічні сполуки та атоми необхідні ремонту і будови нових клітин. А для цього їм геноми не потрібні. Їм потрібен кисень, азот, молібден, вуглець і інші елементи таблиці Менделєєва. А все інше, в тому числі все що залишилося і зокрема не перероблені геноми що містяться в їжі, йдуть у відходи з дуже «приємним» пахощам.
 
І ще. Чого це вони всі нас лякають, що ми так відразу всі помремо від раку? А що таке рак, вони знають? За останніми дослідженнями одного дуже відомого італійського вченого Туліо Сіманчінні рак виявляється має грибкову структуру і у нас виявляється, його зовсім невірно лікують. Уявляєте, ця нахаба замахнувся на галузь з багато мільярдним прибутком. Дай бог, щоб ми цю страшну хворобу змогли лікувати аптекарськими засобами. Я звичайно дилетант в медицині, але хочеться в це вірити.
 
Інші, не менш відомі та авторитетні заявляють і можливо небезпідставно, що корінь всіх бід, це те що ми живемо не виконуючи 10 заповідей, отриманих колись якимсь Мойсеєм, безпосередньо з рук божих. Може бути вони і мають рацію, адже вченим світом доведено, що думка матеріальна і якщо ти будеш думати про себе погано, то тобі і буде погано. А якщо ти пробачиш всім все, будеш робити тільки добро і не маєш думати про зле, то і хвороби тебе минуть і ти вилікуваними помреш.
 
Хто його знає, що треба робити. Але одне знаю чітко, доки головний «синяк» при владі, ніякі 10 заповідей не допоможуть. Аминь.
© Tutanhamon [30.03.2013] | Переглядів: 2483

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.7/25

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook