для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Прокуратура, що це за звір?


Прокуратура, що це за звір?
Хто-небудь знає, для чого взагалі вигадали прокуратуру і що вона робить, зокрема в Україні? Які її функції? Мабуть більше відомо про прокуратуру інших країн, зокрема Штатів. З фільмів звісно. Там прокурор дає, чи ні, дозвіл на ті, чи інші слідчі дії. Можна спостерігати, як, багато часу, прокурор та слідчій з'ясовують, як зробити так, щоб не порушити закон. Потім, на суді, прокурор лізе геть зі шкіри, доводячи провину підозрюваного. Будь-яка дрібниця може зруйнувати всі доводи прокурора. Навіть, якщо очевидно, що це злодій, але залізних доказів нема, то це резюмується на його користь. Ну, а якщо прокурор доведе провину підозрюваного, то він герой.
 
Загалом, там прокурор позитивна фігура. Він нормально спілкується з людьми, їздить в громадському транспорті, харчується там, де і весь люд. Якщо він і має якісь преференції та пільги,  то вони пов'язані безпосередньо з його роботою. Зловживання ними задля власної вигоди, це кримінальний злочин. Та це нікому і не приходить в голову. Якщо про щось подібне запитати у будь-якого прокурора, то він подивиться на тебе. як на дурня.
 
А що в нас? Ті, хто пам'ятає той час, коли Україна була окупована Золотою Ордою, то тоді прокурор не був популярною постаттю. Навпаки, ця посада вимовлялася ледве не пошепки. І звісно всі пам'ятали прізвище - Вишинський. Той, хто не знає, хто це такий, може без проблем знайти всю інформацію в інтернеті. Якщо образно спробувати намалювати совдепівську прокуратуру, то це - тюрма, ГУЛАГ, смерть. Прив'язки до людини, її захисту та прав, героїчного образу прокурора, в СиРиСиРи не було.
 
Але, ось вже  більше двадцяти років Україна незалежна. І що ми бачимо? Майже те саме, що було під час окупації України, але з тією різницею, що прокурорів зараз називають бандюками. Це саме м'яке визначення. Називають ще ублюдками, сволотою, покидьками, тваринами, та іншими екзотичними епітетами, яких нема в нашій мові, але в "язике" москалів вони надзвичайно розповсюджені.
 
          Якщо спробувати з'ясувати, а чим же займається наша прокуратура, то по пунктах, це виглядає ось так -
 
- Освоює гроші, які виділяються на прокуратуру. Кожен рік ми чуємо, що на прокуратуру виділяється все більше і більше грошей в Бюджеті України. І це при тому, що розкриваність  злочинів практично нульова. Куди йдуть ці гроші? Їх "освоюють". Купують коштовні авто, роблять в своїх кабінетах євроремонти, встановлюють в них суперобладнання останніх моделей, здебільшого не за профілем прокуратури, таке, як плазмові телевізори та різні побутові прилади. Ну, а те, що не вдалося "освоїти", йде на шалені премії самим собі та просто розкрадається. Різними схемами.
- Досить розповсюджена така діяльність прокуратури, як розчавлювання людей. На цих самих авто, які вони купують по суті за наші гроші, і на яких гасають в стані, ледве притомному від прийнятого на груди неміряної кількості зеленого змія, ці наглядачі за дотриманням законів та їх дітки, влаштували справжнє полювання за громадянами України. Вони їх чавлять бува десятками за раз. За відповідальність ніякої мови нема. Навпаки, бувають випадки, що вони навіть вимагають компенсації за моральну та фізичну шкоду собі. Від постраждалих звісно, або від родичів тих, кого вони вбили.
- Також, одна з улюблених справ всіх прокурорів є таке собі хобі, як будівництво собі будинків. Це скромна назва - будинки, насправді це справжні палаци. Кількість - нелімітована. Все це оформлюється на родичів, знайомих та особливо довірених людей.
- Наступна діяльність прокуратури, яка особливо бурхливо почала квітнути в останні три роки, це фабрикування кримінальних справ. На всіх, хто не подобається владі та самім прокурорам з будь-яких причин, чи то з політичних, чи то з побутових, чи то зі службових. Без будь-яких доказів. Всі закони нехтуються. За право взагалі мови нема. Хіба що, тільки телефонне право.
 

- І останнє, що приходить на думку, це кришування. Прокуратура кришує кримінальні банди та безпосередньо кримінальних злодіїв та авторитетів. Отримує за це відповідну мзду. По суті, прокуратура в системі державного врядування перетворилася на звичайних бандитів. Деякі прокурорські персонажі навіть отримали в мережі символічні прізвиська - Боні та Клайд.
 

Весела ця установа - прокуратура України. І це погляд людини, яка близько не стикалася з цим органом. Не проводила ніяких розслідувань. Просто спостерігала за її діяльністю по інформаційним повідомленням в пресі, по ТВ, в інтернеті. Можливо, тут не все викладено стосовно всіх "подвигів" цього "правозахисного" відомства. З тіє ж причини, що це погляд звичайної людини, обивателя, його враження.
До чого все це призведе, важко навіть і фантазувати. Єдине, що не викликає сумніву, що добром все це не скінчиться, то це точно.
 
То ж, шановні громадяни України, звертайтеся за допомогою до прокуратури, звертайтеся. Вони вам допоможуть....позбавлять вас від зайвих грошей, від зайвого майна, від зайвої власності, ну, а особливо прискіпливих, і від власного життя.
 


© маска [28.03.2013] | Переглядів: 5667

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.1/63

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook