для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Кільце в ніс...


Кільце в ніс...
З нашої політеліти вже сміються не тільки сильні світу, а й аутсайдери. На днях кавалер масонського ордена св. Станіслава Міністр фінансів Кабінету Міністрів в липському екзилі Микола Азаров отримав чергове підтвердження визнання провідними країнами світу його талантів.
  Посол Бразилії в Україні Ренато Маркес передав народному депутатові та члену парламентської фракції Партії регіонів, міністру фінансів Опозиційного уряду Миколі Азарову Диплом про прийняття до Ордену Ріо-Бранко.
Як стверджує ТСН, про це повідомив офіційний сайт Партії регіонів.
Бразильський посол поздоровив Миколу Азарова з нагородженням Великим Хрестом "Ордену Ріо-Бранка", що було затверджене відповідним Декретом Президента Федеративної Республіки Бразилія.
Орден заснований 5 лютого 1963 року. Нагорода має 5 ступенів та срібну медаль.
Відзнака вручається бразильцям та іноземцям за дипломатичні заслуги та названий на честь батька бразильської дипломатії.
  Очевидно, талант Азарова дуже багатогранний і він має заслуги у всіх областях; економіка, юстиція, дипломатія, мистецтво...
  Я ж не думаю, що хитрі західні політики чинять з нашою елітою так, як західні мореплавці в часи Великих географічних відкриттів чинили з тубільними вождями: за важливі послуги розраховувались з ними брязкальцями та блискучою мішурою...
  Думаю, що для відновлення справедливості необхідно звернутись до західних дипломатів в Україні з проханням нагородити й решту міністрів тіньового кабінету, адже їхні заслуги перед світовою спільнотою не менші, ніж міністра відкатів...
Це і подолання голоду в Еритреї, зупинення кризи в промислових районах центральної Африки. А подолання бідності в Штаті Юта, де зусиллями Опозиційного кабінету були організовані нові робочі місця, збудоване котеджне містечко,  відкриті їдальні для американських бездомних?
  Саме вони являються авторами і спонсорами проекту повороту рік в Китаї, д після  виконання якого той перетвориться на житницю світу.
  Тому, думаю гідною відзнакою їх заслуг стане кільце в ніс та бляшанка з під Кока- Коли на ланцюжку на шиї...
© Лік ім.Павлова [18.10.2009] | Переглядів: 3039
Мітки: #Азаров 

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.2/22

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook