пароль
пам’ятати
[uk] ru

Закритий лист до СБУ


Закритий лист до СБУ
СБУ начала проверять количество снегоуборочной техники на дорогах Киева. Об этом заявил первый замглавы Киевской городской государственной администрации (КГГА) Александр Мазурчак.
"Я предупреждаю, Служба безопасности начала проверять количество техники, которая работать на дорогах", - сказал Мазурчак.
Он предупредил, что, если будут выявлены завышенные данные, то руководители подразделений будут наказаны.

http://glavcom.ua/news/118549.html
 

*             *            *

 
Закритий лист до СБУ
(від агента № Σ98,456+√34, 25).  
 
Доброго вам здоров`ячка, панове шпіони, а також доблесні контрозвідники, завгоспи і кухня (бо як же без цього?).
З невимовною радістю все трудове і ще відносно притомне населення, яке залишилося в країні (бо не має в паспорті шенгена) зустріло благу вість від Мазурчака. Цей апостол-комунальник приніс в своєму дзьобі новину, яка миттю зігріла всіх киян і гостей столиці, які на цю хвилину вже повідморожували собі все, що могли, виглядаючи Попова і Азірова з лопатами. Але Київ великий, тож Азірова і Попова на всіх не хвата, хоч вони й махають тими лопатами як угорілі. А сніг, курва така, йде і йде без перекуру. Ніякого встиду ані у „Гісметео”, ані у „Синоптика”! До речі, ви б заодно і цих якось при нагоді запитали з паяльником: чого вони такі свинські прогнози малюють? Це ж не просто так, ми всі розуміємо, звідки вітер віє – з Балкан! То воно нам треба, така „погода”? Явно серби знову дуріють вкупі з Путіним. Це міжнародна політика! То не жарти, це я вам кажу. А я в цьому тямлю – кого хочеш запитай.  
Якось треба вже домовлятися з хорватами, бо то є наші люди на отих Балканах. А їхати туди треба так: через Мадярію аж до Словенії, а потім - рєзко наліво. Тільки – рєзко, з ручніком! І ото відразу впираєтеся в Хорватію. Там ще табличка є, але написано геть безграмотно і з помилками - Кроватія. Але ви цим не переймайтеся, їдьте собі прямо далі. Тільки вже по Хорватії не сильно давіте на газ, бо там попереду море. Я якось їхав, то ледве з ровера встиг зіскочити, так несподівано це море... А, ні, збрехав! - то в Криму було. Не важно. Там, в тій Хорватії, – точно таке саме. А може ще й гірше. І вода так само пересолена – пити неможливо (і хто таку дурню зробив? Руки би повідривав начисто).
Ага. Значить, з Хорватією, думаю, ви вже далі самі там впораєтесь. А я знову за сніг.
То мене цікавить: як ви будете шпіонити за тою технікою, за яку Мазурчак казав? Може, я б чим допоміг? То дайте мені якогось пістоля, чи шо... Бо як побачу, що мимо проліта якась снігокосарка, то буду відразу шмаляти по колесах. А ви вже тоді з опергрупою окружайте і відразу травіть собаками! Якось вже та повиловлюємо всіх. І до стінки! Відразу! Ніякої пощади ворогам снігоуборки! Аби знали, що то не жарти. Бо як СБУ вже береться за сніг, то не з лопатами і мітлами, а з пістолями і вогнеметами. Як опришки! Всіх построїмо так, що той сніг будуть відрами виносити! Я вам кажу! За пазухою носити будуть, в кишенях, в кашкетах! В попільничках від Сваровського! Папками канцелярськими вигрібати! Ви мені тільки патронів отруйних дайте ящик, аби хватило на всіх. І гранату. Нє, дві дайте. І електорошокер. А я вже таку снігоуборку організую – мама дорога! Весь сніг кров`ю захарканий буде, аж до самої мерії...
Вся київрада в шеренгу язиками дорогу вилизує – отака картина буде зранку до ночі!
А після обіду – децимація. Строго. Без цього не можна. Мусимо, бо то є СБУ, а не якийсь тобі задрипаний ЖЕК. Нас боятися мусять так, аби Мазурчак тільки прошепелявив слово „сніг”, як всі начальники жеків собі сепуку безопасним „жилетом” повідрізали аж по самі гланди. Начисто.
А як ні, то за ними приїде Снігова Безпека України.
І от тоді вже ховайся, хто може!..        
  
© Тецкатліпока [24.03.2013] | Переглядів: 2976

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.7/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook