для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Мартовські тези ..


Мартовські тези ..
1. З 10-го року суспільство (С) перебуває в розслабоні і отримує задоволення від покращання. Звичайно, С перебуває під наглядом консильюму з персоналу ДД, який (консильюм) час від часу проголошує діагноз. Діазноз виглядає так: С (суспільство) було вражене Ющенком і впало у безвіру, а так воно хороше. Воно тільки видається пришльопнутим, насправді воно все бачить, про все думає, до чогось дозріває і ось-ось підніметься, спочатку на коліна, а там, якщо не впаде, то і на весь зріст.  
 
2. Мені як дохтуру спали на думку ще й такі діагностичні евріки. По-перше, наше С є досить підстаркуватим .. В тому сенсі, що доля молоді в ньому є малою. Схоже, що ця доля є критично малою, адже енергетика суспільства є такою, якою вона є в домі для гіперлітніх людей. Вікова гіпотомія є провідною рисою нашого С (суспільства). Зважаючи на цю обставину, слід відповідним чином розраховувати траєкторію перельоту у світле майбутнє.
 
3. Додатковою обставиною, що підсилювало паралітичні тренди у суспільній свідомості, була швидка вибудова піраміди влади Януковича. Причому, вибудова цієї піраміди супроводжувалася нейтралізацією центрів опору. Причому нейтралізатори точно розрахували наслідки нейтралізації: суб'єкт С не лише не ворухнеться від ув'язнення Тимошенко і Луценко, а заклякне ще більше від усвідомленння своєї повної безпорадності перед монолітною непорушністю мафіозної влади Януковича.
 
4. Отже, маємо три згубні обставини: (1) низьку енергетику підстаркуватого пана С, (2) вбивчий досвід приведення до влади "свого" Ющенка і (3) монолітність влади Януковича. Як наслідок - паралічкувате поводження пана С.
 
5. Але життя продовжується і обставини змінюються. Від Ющенка пан С вже відхрестився, відіславши свій невдалий вибір у небуття. Піраміда влади Януковича починає тріскатись і репатись. Щоправда, підстаркуватість лишається невраженою.
 
6. На підході квітень (з його квітневими тезами), а там і травень - місяць солідарності всього світлого одне з одним. Тому виникає парочка тактичних мартовських тез. Перша: Янукович вказує пальцями на своїх справжніх ворогів і пси режиму цих ворогів нейтралізують. І ця операція має велике виховне значення для пана С - до нього поступово доходить проста думка, таки є в Україні справжні супротивники мафії. Щоб там про них не ригала пропаганда ПР. Нещодавна до таких супротивників Янукович відніс і Власенка, з чим останнього і поздоровляємо.
 
7. Що стосується Трьох богатирів, то на них Янукович пальцями не вкузує, тому пси режиму богатирів не нейтралізують. Поки що Янукович кидає на богатирів шавок режиму, які хоча і не кусяють, та добряче обгавкують тіпа обсміхують. Думаю, що принаймні Сєня має радіти з цієї обставини, адже чим більше він буде виглядати в очах Януковича кроліком, тим довше він зможе займатися маршами .. А без маршів наш народ не прокинеться. Цікаво, коли Янукович здогадається, що у світлі подій кролік вже не виглядає таким вже смішним ..
 

 
© Карт [15.03.2013] | Переглядів: 4367

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook