для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Сльом-36


Сльом-36
      От треба було виконати свою обіцянку
инженегр 28.02.2013 09:51:42
Опять у Sonyі с Wogом ДОГОВОРНЯК...The big rage
От возьму, надуюсь и больш не буду писать виршей на радость Pavlotexуbeee
і не приймати участь у 35-му Сльомі, тоді б не мав головного болю з приводу вибору теми конкурсу. Так ні, лихий поплутав, не втримався…
 
      Два дні я рискав по сайтах новин, але нічого більш-менш гідного для стьобу колег політики не запропонували. Тому вибачайте, довелось вибрати краще з невдалого.
***
Херант
Слышь, ты, логопед, я эту х…ню выучил! Очень помогла темка, патамушо близкая. Усьо ж ясно как божий день. (Безупречно выдаёт скороговорку)
«Карл у Клары украл кораллы, а Клара у Карла украла кларнет.»
Во как! Правда ништяк? Так шо давай без задури. Я в морских вопросах ниприделах, для этих дел у меня «шнырей» хватает. Министер транспорту там, на крайняк, командующий флотом в Севастополе. Так шо давай без этих лавило… тьху, ты… лариво…
Педагог
Лавировали…
Херант
От и я ж говорю шо полная х…ня! Давай шо-нить из нашего, типа, (поёт): «Спецетапом идёт эшелон, с Украины…»
Педагог
Господин Президент, методика апробирована, и для того чтобы больше не было «курасанов» и «увикны», перескакивать никак нельзя. У нас сейчас запланировано простенькое упражнение, поэтому, я думаю, всё получится…
Вот Вам очередное задание. Сосредоточьтесь и действуйте, как я рекомендовал. Сначала читаем по слогам, потом отдельными словами врозь, потом фразу.
Херант (читает)
Во дво-ре тра-ва, на тра-ве … дро-ва… Во дворе трава… на траве твора. Тьху, ты… Мож шо-нить более социально близкое? От с Кларой было всё понятно. Все друг у друга всё тырят. Веселуха и по-понятиям…
Педагог (смущённо)
Я извиняюсь, у меня есть, конечно, и такие тексты, но боюсь, что сейчас Вы это не проговорите, поскольку это запланировано аж через пять занятий. Всё должно осваиваться постепенно… Но если Вы хотите, то можете поэкспериментировать…(Выдаёт вслух единой фразой)
«В недрах тундры выдры в гетрах тырят в ведра ядра кедров. Выдрав с выдры в тундре гетры, вытру выдрой ядра кедра, вытру гетрой выдре морду - ядра в ведра, выдру в тундру.»
Херант
О, ништяк! Пиши этот шыдевр на бумаге. Тут ведь про «тырить», так шо я эту х…ню враз заучу, не то шо твои лавино-… лариво-… (задумчиво) Мля, как класно и просто по-фене это звучит - «вертели жЁппой».
Да,  и вали сегодня по своим делам. Свободный. Там в приёмной деваха от Лёвочкина тебе «отслюнявит». А то у меня по плану встеча с Серёгой-вициком.
Педагог
Извините, Вы не сказали когда изволите назначить следующее занятие?
Херант
(Мысленно) «Век бы, мля,  тебя, ботАна, не видеть!!!»
(Вслух) Маладца! (похлопывает по плечу) Помнишь шо я чел занятой. Давай на следующий вторник… на десять… Если чё поменяется, тебе от Лёвочкина позвонят. Так шо покеда!
***
Херант
Серёга привет!  О, хорошо глядишь! Ну чистый Арбуз! Не зря, видать, папка тебя такой фамилией наградил! Маладца, питаться действительно надо обильно. Помнишь, как на корпоративе один лошара пел про не гудущих мёртвых пчёл? На этом свете нужно жрать, там (показывает пальцем вверх) это уже ни к чему!!! Я тут тока освободился от занятий с одним ботАном, так там ненашо глянуть, а ты КРАСАВА.
Садись, рассказывай с чем пришёл. (предлагает гостю сесть за стол напротив себя)
Арбуз
(присаживаясь успевает прочитать на листке, лежащем на столе, текст. «В недрах тундры выдры в гетрах тырят в ведра ядра кедров. Выдрав с выдры в тундре гетры, вытру выдрой ядра кедра, вытру гетрой выдре морду - ядра в ведра, выдру в тундру.» )
 
     Отец родной, есть мысля! Я вижу тебе уже докладывают, шо у наших «выдр нужно эффективнее отбирать ядра кедров», гы- гы-… Так от у меня созрел план. Не замутить ли нам толковую шоблу, шоб она могла, как новая фигура в шахматах, прапорщика, ходить, где хотела и брать, все шо хочется. Мы бы враз подмяли всё бабло и отняли все малинники у кого угодно, хоть у Пороха, хоть у Коломойского с Фирташем. Та шо там, даже у Ахметки …
Херант
Типа, шоб «морды вытереть» всем «выдрам» и отобрать у них «и гетры и ядра»?
Арбуз
Ну да! Набрать толковую «бригаду», обозвать их финансовой полицией и разрешить им «бомбить лохов по беспределу», благодаря твоей крыше.
Херант
Толково! Надо будет пораскинуть мозгами… Подготовь там законопроектик...
***
      Ось така замальовочка у мене вийшла після прочитання новини
http://www.epravda.com.ua/publications/2013/03/11/364956/

 
      Тому оголошую тему конкурсу «Сльом-36» - «Скоромовка для Президента, або оприччина». Задум наступний, що участь у конкурсі можуть прийняти не тільки віршомази, але і колеги-прозаїки, виставивши у коментах дотепні скоромовки з метою включення їх у програму мовної підготовки Хєранта.
 
     Нагадую умови.
Девіз конкурсу:
Зранку — на ДУРДОМІ, ввечері - в кожному домі
 
1. Предмет змагання - написання сатиричного (!!!) вірша (або, тільки сьогодні, СКОРОМОВКИ) на актуальну тему.
2. Тема обирається серед найбільш актуальних (бажано - неоднозначних) подій тижня ведучим щосереди.
3. Після оприлюднення теми учасники мають можливість працювати два дні: середа-четвер. Підсумки підводяться у п'ятницю зранку (якщо зможе підвестися ведучий).
4. Обсяг конкурсного вірша (СКОРОМОВКИ)- не більше тисячі ста двадцяти п'яти строф (все одно ніхто не читає ці правила).
5. Кількість конкурсних віршів (СКОРОМОВОК) не обмежується, але бажано не менше одного.
6. Переможець виводиться з кількості кліків "згоден" під конкретним постом (опція "не згоден" до уваги не береться).
За однакової кількості голосів, перемагає вірш, або СКОРОМОВКА, котрий викладався пізніше.
7. Переможець, як уже говорилося, отримує титул кращого Слемака і має проводити наступний конкурс.
Тобто в середу він раненько встає, викладає ІМХО з назвою "Сльом", в якому містяться ось ці правила і тема.
8. Ведучий НЕ МАЄ ПРАВА викладати конкурсні вірші ( але  їдкі коменти — може).
     А також свій додаток до Правил
9. В разі низької активності Персоналу під час проведення конкурсу, що призвела до низької явки і неможливості визначення трьох призерів (тобто на гілці у ведучого з’явилось менше трьох віршованих коментарів, та/або скоромовок), відповідальний за проведення несе дисциплінарне покарання… у вигляді… «суворої подяки з занесенням під ліве око».
З метою запобігання зникнення з сторінок ДД традиції змагань графоманів, віршомазів і римопльотів, такий ведучий зобов’язаний провести такий конкурс повторно наступного тижня. І так до безкінечності!
      Успіхів!
 
      Для колег, що займаються підприємницькою діяльністю, ставлю музичку і відеоряд для створення відповідного настрою по темі проекту Закону.

 
     P.S. Позитивна новина. Поки що у Хєранта не підтверджують намагання створити такий орган «опричників»
http://zn.ua/POLITICS/u-yanukovicha-otkrestilis-ot-idei-sozdaniya-finansovoy-policii-s-megapolnomochiyami-118515_.html
      Чи то скоромовка у нього не завчилась, тому і не зрослось…поки… Не знаю.I do not know
 
     Поживемо, побачимо…
 
       P.Р.S. Дякую колезі за відмінне фото.
 

© инженегр [14.03.2013] | Переглядів: 3447

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.1/18

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook