для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Грязь Москви...


Грязь Москви...
Мабуть у вівторок парламент розгляне "справу Артеку" на вимогу лідера Партії регіонів. Іншими словами, якщо раніше Янукович сором"язливо виставляв поперед себе Колесніченка та Омельченка, то тепер справжній "Замовник" скандалу з тріском вилізає з кущів.
 
Звичайно, можна вчерговий раз розповідати про подробиці цього брудного наклепу, але тут, вдалині від Києва, спостерігаючи за неспішним сільським життям, я вчуся виділяти головне, не розмінюючись на деталі.
 
А головним є звичайно ж, виборча кампанія і ця пузирчата грязюка, яка на них рветься до влади. Не було б виборів, не приплітали б сюди свідчення "смотрящих", які нібито чули зізнання морального зламаного Дмитра Полюховича про участь народних депутатів у оргіях. До речі, я так розумію, що "смотрящіє" на яких посилається його Олена – це такі ж підслідні, як і її чоловік, але при цьому вони співпрацюють з адміністрацією? Ніколи не розбирався на фені та особливостях зонівської ієрархії...
 
Таким чином головним рушієм цього скандалу є несамовите бажання лідера Партії регіонів стати Президентом України, заради чого він готовий на все. Тому імідж країни, а тим більше елементарна чесність та порядність стають цінностями набагато меншими, ніж президентська посада.
 
Звичайно Тимошенко не ідеальна і не до кінця не влаштовує навіть мене (я хотів би бачити її більш націоналістичною), але альтернатива їй – ця пузирчата грязь.
 
Заради вожделенного крісла Віктор Янукович пішов на цей вигаданий скандал і з нетерпіням очікує реакції Москви. Як тут не згадати безсмертні слова Тараса: "Раби, підніжки, грязь Москви, варшавське сміття наші пани, ясновельможнії гетьмани".
 
P.S. Я отримую щодня сотні дзвінків та повідомлень підтримки від друзів і навіть від, здавалося, вічних опонентів. Величезне спасибі за підтримку! Але ще важче моїй сім"ї – моїй коханій дружині Наталочці з якою ми разом вже 13 рік. Навіть не уявляю, з чим зустрілись в школі і садочку мої 4 дітей: Іванка, Богданка, Назар і Василинка. Їм підтримка потрібна ще більше, ніж мені.
 
17.10.2009 06:00 _ Виктор Уколов
http://blogs.pravda.com.ua/rus/authors/ukolov/4ad9335cc14f6/
woodwoow [17.10.2009] | Переглядів: 3901

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.5/24

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook