для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Мені подобається, що «регіонали» не брешуть


Мені подобається, що «регіонали» не брешуть
Мені дуже подобається, що Партія регіонів не бреше.
Судіть самі.
Для прикладу, візьмемо інформацію, яка міститься на найдоступнішому для всіх ресурсі – офіційному сайті партії.
Перш за все, зверху, на самому видному місці, розміщено лозунг партії: «От стабильности – к благополучию!». Вважаєте, вони збрехали? Та в жодному разі! Ніде ж не вказано, що «благополучие» – для всіх жителів країни, для громадян. От чий сайт, для того, мабуть и «благополучие».
Йдемо далі.
В розділі «Важное» надрукована стаття, присвячена триріччу з дня перебування нашого Гаранта на посту Президента України. Називається ця стаття – «три победных года».
Да хто б сумнівався! Зважаючи, що вони зробили з країною за цей час, це не просто «победные годы», це розгром, бліцкріг, це абсолютна перемога. От тільки я не розумію, чому наша країна повинна виплачувати їм контрибуцію – ми ж, здається, не оголошували війну. Поки що.
Крім того, на першій сторінці сайту знаходиться стаття під назвою: «Украина намерена обеспечить национальной IT-индустрии одни из самых выгодных условий работы в Восточной Европе». Тепер я розумію, що не варто було дивуватись, читаючи цими днями інформацію всіх новосних агенцій про те, що Україна є одним зі світових  лідерів у сфері хакерських атак. Регіони стараються. Як не вміли чесно працювати, починаючи з 90-х, так і не навчились. Так ще й відкрито зазивають до себе хакерів – мовляв, приїжджайте, вам буде у нас дуже комфортно.
А якщо не брати сайт? Ну, про знаменитий лозунг «Покращення життя вже сьогодні» і говорити не варто. Хто-небудь сумнівається, що гарант, який обіцяв це покращення, його собі не зробив? Так, собі зробив. А нам з вами він його і не обіцяв. Так що нічого на «пацанов наезжать».
І таких прикладів дуже багато, їх можна перелічувати доволі довго, немає сенсу цього робити. Суть в тому, що все, про що кажуть регіонали, вони виконують. Швидко, якісно, як-то кажуть, на совість. Але виконують лише для себе. І відкрито говорять про те, що зроблено, та що ще буде зроблено.
От тільки виникає питання – чому півкраїни до сих пір вважає, що всі ці обіцянки – персонально для них? Адже про це ніхто не заявляє.
Може, досить самих себе переконувати, що регіонали звертаються до населення і сприймати їх заяви та обіцянки на свій рахунок?
© Дмитрий Патриот [10.03.2013] | Переглядів: 2566

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.3/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook