для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вітання дамам від "прємьєра", з листівкою :-)


Вітання дамам від
Милі жінкі, дазвольте мєні від імені уряду та асабіста Віктора Хведоровича поздоровіти вас з Жіночим днем 8 бєрєзня. Радий засвідчіти, що у країні, незважаючи на всесвітню кризу,  покращення дійшло до стабілізації  та набліжається до добробуту, асабліва у гєндерній сфері.
Деякі продажні засобі масової інхвормації, що танцюють під дудку недопосаджених наших папєрєднікав, злобно клєвещуть на наш з Сірожою новий уряд та гєндерну палітіку нашого дорогого  генера… тьху, Віктора Хведоровича . Ніби у керівництві країни мало жінок. Може, покі що і малувато – але ж які! Будь хто вам скаже, що одна Інна Б, Ганя Г або Лєночка Б варта двох свекрух або трьох тещ. З козою і невихованим котом у тій же квартирі на додачу.
Зважте, аби тут у нас нагорі вже була б половина жінок – у вас би там, унизу зовсім би не було шансів сюди потрапити, чі нє так? А так, завдяки градієнту концентрації навіть явище дифузії сприяє вашому кар'єрному ростові! Більше того, перша леді скромнесенько живе за півтисячі км від чоловіка виключно щоб не відлякувати інших та не заважати їм  піднімати його працездатність ще вище! Я відкрию ще одну велику таємницю – навіть наше найбільше досягнення за три роки при владі – локалізація найстрашнішої загрози країні на 7 років до колонії було здійснене наполовину задля відкриття шляху нагору іншим жінкам України – ну от їй-бо, чесне маркшейдерське! На додачу до відкритих таким чином блискучих перспектив, я бажаю всім вам також міцного здоров'я та довгіх років життя – тоді ми зможемо ще трошки підняти пєнсійний вік для подальших ваших кар'ерних успіхів.
Бажаю також усім українським жінкам такого ж  різноманіття у гардеробах, як у згаданих вище і ще більше звичайної тут та небаченої мною у Калузі краси. А ми з Хведоровичем вже нетерпляче чекаємо тепла, коли ви почнете роздягатися на вулицях наших міст!
 
Версія для фізиків тут
© LAzart [07.03.2013] | Переглядів: 5499

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.1/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook