пароль
пам’ятати
[uk] ru

Інтелігентність нас погубить. ЗВІЛЬНІТЬСЯ ВІД НЕЇ!!!


Інтелігентність нас погубить.  ЗВІЛЬНІТЬСЯ  ВІД  НЕЇ!!!
Чи помітили шановні ДДщникі один цікавий нюанс, коли наприклад ПР чи КПУ або якась інша русмирська сволота робить якусь підлість, гидоту або хамство, то вони коментують ці дії чимось типу РАЗВЄЛІ  КАК  КАТЯТ, або роблять вид що так і треба, але частіше в стилі уркаганів звинувачують свої опонентів, закочуючи при цьому суто блатну істерику в стилі Промакашки з відомого фільму за участю Висоцького.
Причому навіть не варто звертати увагу на їх виправдання і цю всю мішуру котру вони підіймають щоб видати гівно за цукерку. Вони в цьому доволі примітивні і мало чим різняться від форумних русмірських тролів котрі у відповідь наприклад на звинувачення дій росвійськ в чечні чи в Грузії починають розповідати що Американці у В'єьнамі................ при цьому ясно що ці аргументи в стилі ну добре я вам дав вчора по морді, але ж ви минулого року недопалок повз урну кинули, а?????? Отож. навіть і обговорювати не варто.
Але от наша вроджена інтелігентність........................
Оця блядська інтелігентність каже нам, ну як же так, дівчина садонула по харі українофоба, падлюку, хама, мудака і просто підлу людину котра нищить українську освіту, як же вона могла???? Це ж не ГАРНО!!! Це нікрасіво!!! Не інтелігентно. ФУуууууууууууууу!!!
 
І от всі оті русмирські гандони бачать цю особливість і починають на неї давити. Думаючи що це слабкість. Для них інтелігентність це дійсно слабкість. Як там у фільмі:
http://www.youtube.com/watch?v=sgL-bkE5SwA
 

От з останніх новин росфашист Вадік Колісченко закотив блатну істерику з приводу забутого ним паспорту.
А згадайте як повів себе ТЯГНИБОК, це страшноє націаналістічєскає пугало, коли забув паспорт і прийшов на виборчу дільницю??????????
Чистоплюй, інтеліхент. Хтось вірить ще в Тягнибоківську реакційність???????
 
Шановні гоніть цю інтелігентність. Чистоплюї революцій не роблять. Різати свиней не можна якщо вас кидає в жар від вчинку дівчини з букетом.
 
І якщо після смерті якогось ригоАНАЛА хтось на ваш радісний коментар під новиною напише якусь хуйню в стилі:  НЕЛЬЗЯ  ТАК  ВЕДЬ  ОН  ЖЄ  ЧЄЛАВЄК.
Ви пошліть  нахуй цю сволоту.
Допоки ви бачитемите людей у тих особин котрі сруть на Україну, нищать її і віднімають майбутнє у вас і ваших дітей, ви нічого не зможете змінити.
Ворога можна знищити лише його зброєю.
Домовитись з ворогом не вийде, він цього не бажає, хіба лиш для того щоб вчергове обманути вас.
 
Часто може почути народ не готов. Не готов до чого???
Ще раз повторю якщо народ до чогось ще не готов, то це лише залишки тої інтелігентності і думки про те ЩО  ЛЮДИ  СКАЖУТЬ, стримують його.
Цю ваду потрібно прибрати.
Інакше нам як одному персонажу вже згаданого вище фільму скажуть просто і ясно:
Я вижу, Вы порядочный человек. В таком случае идите и работайте даром

 
І на останок про приємне.
Цей тиждень був досить цікавий. майже щодня було повідомлення про смерть депутата від ПР або від КПУ (Херсонщина, Крим, Донбас).
Як казали в одному  фільмі  ЕТО  ПРОСТО  ПРАЗДНІК  КАКОЙ-ТО!!!
Сьогодні теж приємна новина здох член ПР голова Мколаєва і просто гавнодій...................
 

 
Додаток.
І на додачу варто розуміти одне просте правило. Якщо ми тимчасово станемо хамами і поведемось з окупантами так само як вони вчиняють стосовно України, це лише зробить нас сильнішими. Адже після перемоги ви зможете повернутись до інтелігентності, а от ти хами і покидьки та інші русмирські фашисти навіть перемігши нас і окупувавши Україну всеодно неспромоглись на інтелігентність.
Нам лише треба довевсти наше право на життя таке як ми хочемо!
© Слово [03.03.2013] | Переглядів: 2635

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.1/86

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook