для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Відкритий лист до Голови СБУ


Відкритий лист до Голови СБУ
Добридень пане Голово!
Звертаюсь я до Вас від імені своїх односельців.
Зібрались оце ми позавчора, за старою звичкою, обговорити промову нашого Президента під час його спілкування з народом та прийняти звернення з питання євроінтеграції.
Так як чотиригодинний виступ Президента бачили і чули всі,  а до нього не змогли додзвонитись ні на його мобілку ні в студію, то і розгорілись у нас дебати про які і вповноважили мене написати.  І суперечки були не про національний валовий продукт. І навіть не про різке покращення у вигляді зростаючих зарплат і пенсій. Говорили про кляту корупцію.  
Ми тут в селі народ свідомий. Політику Партії та Президента підтримуємо. Он на останніх виборах у нас по округу балотувався Антон Яценко. І хоч він робив вигляд що йде самовисуванцем  та, бувало, розповідав про свої здобутки у попередніх каденціях народним депутатом від БЮТ – ми знали що у нього одна дорога. Це у фракцію Партії Регіонів. Тому-то наше село і віддало за нього майже 70% голосів (це другий результат по округу). А те що він щедро роздавав виборцям по 150-250 гривень тут ні до чого! Бо то були ще ті грошики котрі накрала Юлька. А Президент правільно сказав: Накрала – віддай! І сиди чи лежи спокійно в своїй шаріте-душовій. То ж Яценко нам вже трошки тих гривень віддав…
Так от про корупцію. Добре було в СССР. Про все нам пояснювали в газетах та радіо і телевізорі. Скільки де надоїли, зібрали, виточили, побудували. Та ще й політінформації були. Ну це щоб ніяких побрехеньок. А тепер і в газетах пишуть хто що хоче і Інтернет розплодився. Мало того що показують там різних голих дівчат то друкують всілякі не відредаговані статті. Тут нам якраз один, котрий називає себе Юзером, приніс роздруківку однієї статті. Божився що взяв її з такого собі сайту СЛЕД.net.ua. Я перевірив. Точно, є стаття за адресою: http://sled.net.ua/kommerciya/v/sbu/po/kharkovski/2013/27/02. І називається : Комерція в СБУ по харківському. Може ви не читали чи не маєте часу, то я коротко її переповім. Служить в харківській облСБУ підполковник Рой. І описують як гребе він на тій службі бабло так що більш відомий посівальник Зварич мало не всуїцидився від заздрощів. То що ж це робиться? Президент закликає випалювати вогнем ту кляту корупцію, обіцяє всім повідривати щось і зробити з того муміфіковані фаберже, а якийся служивий таке витворяє! Щодо цього у нас виникло кілька версій.
1. Підполковник Рой М.С. виконує спецзавдання і провокуючи хабарників допомагає СБУ поставити їх на облік для подальшої успішної боротьби з ними. Таку версію обстоювали наші ветерани.
2. Жіноча громада більше приставала до думки що це СБУ проводить соціологічні дослідження типу: Коли хабарник нажереться? І чи не розіпре його?
3.  Була ще така крамольна версія від одного нашого противсіха: Мовляв, всі вони однакові. І з цього РоЯ(Максима Сергійовича) не візьмуть ні хто і нічого! Он помаранчеві за подібне вже «відгрібають». А у наступників попередників  все ще попереду. Але противсіха ніхто не підтримав. Що візьмеш з цього деструктивного елемента і колишнього антисовєтчика?
То прошу Вас пане Голово нам розтолкувати про роль підполковника Роя М.С.  в антикорупційних розкладах.  Якщо це оперативна таємниця – то ви тільки натякніть. Ми все зрозуміємо. Бо не хочемо щоб плодилась смута і зростала зневіра в наших Органах і генеральній лінії нашого Президента.
А ще ми на своїй сільській сходці обговорили перспективи євроінтеграції.  Але тут я вже без руської мови не обійдусь. І на хера вона нам треба та інтеграція?! Скільки років жили дружньою сім’єю з росіянами, білорусами, евенками, удмуртами, хакасами, осетинами, татарами і прочіми братами нанайцями. А тепер в Європу? В жопу!!! Не встиг їм щось там наш Президент пообіцяти а вони вже майже все тут окупували. Де це бачено щоб резиденція Президента розташовувалась на приватній території  якогось там Межигір’я що належить австріякам. А хто змусив сина нашого Прем’єра  винаймати хатинку в тій же Австрії? Хто заганяє наших достойників на різні Куршавелі-Мальдіви щоб  хоч трошки відпочити після трудової вахти? Хто втулив нам Хуй Даі (хто такі ДАІ ми і самі знаємо. Тільки до чого тут корейці зі своїм паравозом?) чи нафтові вишки? А в чиїй тюрязі сидів Лазаренко? Своїх Качанівок мало? Ми жили люди як люди. А вони нам різні Пепсі-Мерседеси-ЛуїВітони! Повбивав би фашистів! Так що ми проти євроінтеграцій. Наслухались про них від Задорнова. Не хочемо!  Так і передайте кому треба.
Оце поки що і все. Чекатимемо на Вашу відповідь. Бо скоро вже візьмемось за вила і сокири. Весна ж наступає. І роботи непочатий край. Так що швидше відписуйте.
З тим і залишаюсь: лічно я -  Василь.
28.02.2013
P.s. Мою адресу вам взнати як два пальці між одвірки.
P.s.s.Якщо бажаєте затіяти переписку то у мене тільки ранішній Інтернет. Відповім завтра.
© РУХІВЕЦЬ шахид [01.03.2013] | Переглядів: 3200

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.3/29

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook