для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Браття і сестри. РАДІЙМО!


Браття і сестри. РАДІЙМО!
Браття і сестри. Звертаюсь до вас зі словами радості в наближенні 25 лютого. Того дня коли минає три роки з обіцяного мольфаром пророцтва про вознесіння нашого пророка покращень Віктора-Лучезарного.
Ми довго чекали і ось цей день надходить. Сподіваємось що Господь в милості своїй не лишить нас наодинці з Пророком Віктором-Лучезарним і забере пророка до себе, на свій суд, бажано разом з усіма покращеннями і апостолами віри ПОКРАЩЕНЬ.
 
Але окрім радості маю потребу пояснити декотрі моменти скорого вознесіння пророка Віктора і всю ту єресь котрі навколо цієї події розповсюдили єретики.
 
1. Хорошковський.
Втеча Хорошковського єретиками подавалась народу як розкол. Що ж насправді?
В кожного пророка був зрадник серед наближених апостолів. Та дякуючи мудрості Віктора-Лучезарного і пильності пророка Нікілія Азірова зрадник-єретик іуда нашого часу був викритий.
 
2. Метеорит.
То лише атеісти можуть казати про якійсь метеорит. Насправді все не так. ЦЕ  ЗНАМЕННЯ  скорого вознесіння Віктора.
Звісно в справжнього Бога передвісником була зірка на сході в момент народження. Ясно що наш пророк Віктор хоч і має дві судимості, хоч і хам і свиня, але теж мав право на знамення.
До зірки не дотягнули, але велику каменюку на сході таки скинули. Що поробиш якій пророк таке і знамення.
 
3. Діалог з народом.
Після спілкування з людьми, єретики розповсюдили інформацію, що буцімто до спілкування були допущені лише призначені люди, що ніхто не критикував, а лише хвалили.
Отямтесь. Хіба не ясно що то було не спілкування з народом, а ПРОЩАННЯ  З  ПАСТВОЮ!!!
А оскільки традицією нашого народу про покійника або добре або нічого, то і було мало бажаючих щось сказати, тому і говорили присутні самі лише добрі речі.
Власне пророк Віктор передбачив цей момент. Він же попереджав що покращення ще не всі відчули!!! І ось збулись ці пророцтва, от і мало прийшло на чудо прямого спілкування з пророком.
 
Пам'ятаймо ж браття і сестри, що навіть після вознесіння пророка Віктора-Лучузарного, з нами залишатимуться вірні апостоли його Нікілій Азарій, Саша Стоматолог, Ахмет окаянний та Боря хюндаєв і многіє іниє.
Тож покайтесь, приміть покращення, віддайте все мірське пророку і апостолам і зануртесь в покращення.

 
І моліться про швидке вознесіння пророка Віктора-Лучезарного. Щоб не був він обтяженим існуванням тлінним на землі і швидко опинивсь перед судом всевишнього.
 
p.s. На річницю церкви покращень її визнано ООН.
http://reportazhyst.com/tserkvu-svidkiv-pokraschennya-ofitsijno-vyznaly-relihijnoyu-orhanizatsijeyu/
biggrin
© Слово [24.02.2013] | Переглядів: 1853

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.4/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook