для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

І мої " 5копійок " в справу "гноблення" опозиції.


І мої

 

 

 
* друкується без права на істину першої інстанції
 

 

 

 

 

 

 

   Читаючі в нашій вільній та незаангажованій  пресі різноманітні висновки, заключення, судження, таврування, "клеймения позором за слабость", а також на багато-малочисельні прохання прихильників та навіть фанів моєї творчості в імхуванні  -
зпробую вставити і свої 5 копійок в справу "гноблення" опозиції, її слабкості, її неорганізованності, корумпованної та навіть часом  продажної верхівки.
 
Оце вони так гарно почали набирати бали своїм блокування трибуни основного законодавчого органу під назвою ВРУ, стійко протримались майже три тижні, народ навіть почав їх полюбляти та підтримувати ... і тут раптом таке - "розблокували" !?!?!?!
"верховна рада розблокована" - з гордісттю заявив, посміхаючись, гарант в своєму діалогу з тими у кого життя покращилось. І це був сигнал для всіх - "я переміг їх"
 
І що тут почалось !
Кожен  мало-мальскій блогер-дописувач своїм обов'язком поважав "кинути камня" в слабку та безсилу, продажну та зрадну опозицію. Я вже навіть не згадую про змі-ючок. А головне, що всі, навипередки "кидали каміння" в ту опозицію, навіть не вислухавши її  аргументи та доводи.
 
А я от на свій хлопский розум подумав, що може десь там собака закопана. Ну не може ж так бути ? Та і чуйка моя весь час нашептувала, щоб я не дуже сильно довірявся потоку тих звинувачень.
І так собі розмірковував під час прибирання гноївки в свинарнику і раптом ....
 
25 лютого наш, всеж незаконно обраний презик має їхати на той саміт до Европи, де має підписати свій договір про наше покращення. Там йому европейці  намагаються щось довести : про політичні переслідування, беззаконність, про його бездіяльність..., а він так ласково і  каже їм - " а що я, дарагіє маи, можу зробити, коли ті ваші друзі, мої опозиціонери не дають нам нормально працювати, приймати закони для людьов. Он навіть не підписали той меморандум про інтеграцію моєї України до ващої Европи ? ".
І воно буде по-свєму праве. Опозиція волає про інтеграцію до Европи, а сама раду блокує. Закони не приймає.
Підписьздесь не дає йому поставити в справі інтеграції.
Перемовники з Европи розводять руками ... крити хочеться, а крити немає чим pardon воно праве', аппазіція у всьому винна.
 
А як можно було прийняти той закон про евроінтеграцію, коли рада заблокована ?
Правильно ! Тільки коли раду розблокують !
Ну то як вам така моя мисля ?
 
Тепер вже нехай якунович ломає собі голову, що він буде у тій Европі брехати, чи то казати ...
 
© Захар Беркут. [24.02.2013] | Переглядів: 2246

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.4/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook