пароль
пам’ятати
[uk] ru

Свій до свого? А чого?


Свій до свого? А чого?
Хочу..! Ясно, що тепер вже хочеться чогось великого. Маленьке вже не приваблює. Хочеться великого яблука, масштабного, як там, де яблуко те вже є, що надгризене. І якщо воно тут нам не влізає все і одразу,  то щоб хоч надкусити. І тоді буде харашо. До повного задоволення проблем, які виникають все частіше, але задоволення так і не відбувається.
 
Те, щоб випустити когось там, тепер вже стало побіжним, воно навіть якось в зубах застряє вже, а головне тепер - федералізм. Дайош українську федерацію!, чується з одного боку. З іншого відгукується - хочу революцію, дайош і мені! Тисячі "політекспертів" пишуть в інтернеті "статті", в яких планують, як вони зі зброєю в зубах полізуть з човнів на ворожий берег відрізати і відстрілювати, якщо. Якщо влада проведе рехверендум і дозволить її в зубах тримати, ту зброю. І якщо ті зуби, тим часом, поки підпільно-патріотичний "Спротив" буде противиись, та влада йому не повибиває.
 
І тут відбуваються такі дива: Одні кажуть, що революцію потрібно робити соціальну, а інші кажуть, що системну. Про політичну не каже ніхто. І про економічну теж. Бо ніхто не знає, як. А до того ж, про те, що революція та має відбутися обов"язково. Зразу ж, як тільки бараболю викопають. Але тільки після того, як всі з усима домовляться. Про що саме будуть домовлятися, ще ніхто не знає, але всі впевнені, що будуть, теж обов"язково, бо як же так, щоб без попередньої домовленості виходити на редути. Тоді і гармати стріляти відмовляться і порох в діжках прокисне. Від нудьги очікування, що його колись підпалять. Останнє призначення революції планується вже на осінь 2013 року. Це, щоб було на що краще орієнтуватися. Бо ж надалі, то буде, якось, не зовсім звідси видно і хтось може не додивитися, недомріяти, та недовірити. А треба, щоб вірили. Всі. От тоді настане відчуття справедливості та зміст життя наповниться новими резонами. А без віри, ну ніяк неможливо, всі ж це знають. Особливо ті, хто веде.
 
А ведуть нас поки що в мультикультуралізм європейського гатунку. Ось це дійсно, що маємо. При тому, що з голів у людей за два десятки років видовбали все те, що закладалося до цього і вставили нові орієнтирні репери,  на які тепер орієнтується, перш за все молодь. Тобто, той сегмент суспільства, який і буває завжди рушійною силою всіх революційних перетворень. І молодь, виходячи з нових установок в своїй свідомості, тепер орієнтується на власні бачення, які втілені вже не в загальнонародні, а особисто-корисні, ті, які можуть принести у підсумку користь, або її не принести.
 
От те, що не приносить, відкидається зразу. А те, що може принести, коли й не приносить теж, то тоді молодь наближує його до себе своїм наближенням до нього. Це той, хто ще тут не зовсім того... То наближується. А багато тих, хто вже і того, ті не наближуються. Вірніше, тееж наближуються, але в протилежному напрямку. Куди саме, їм пояснюють на програмах Шустера. Як вони приймають участь в управлінні державою. Інколи, для цього можна навіть послати кудись sms, щоб відчути фізичну близкість з великим, такими ж процесами, що аж затьмарюють очі свом блиском і такими ж великими та відомими, що ведуть інших. Куди ведуть, вони поки теж не знають. Але себе вже привели, безсумнівно.
 
Влика цитата в перерахунку розумностей, (не моє, свят-свят) :
1. Україна переживає тотальну кризу, що має соціальну, національну і цивілізаційно-расову складові.
 
2. Для подолання кризи потрібно одночасно розгортати духовно-світоглядний, національний і соціальний рухи.
 
3. Подолання кризи передбачає оновлення людей і звільнення їх з паразитичної «Матриці», яку люди самі ж і утримують добровільно або добровільно-примусово.
 
4. Нинішні соціальні і національні рухи мимоволі підтримують існуючу систему, тому є безперспективними.
 
5. Звільнення починається з простих речей, які доступні кожному і не вимагають додаткових витрат, а навпаки – дають суттєву економію.
 
6. Перехід до нової цивілізації і нової раси починається з духовно-світоглядного імпульсу.
_________________
-Додайте більше і читати стане ще смішніше.
 

 

© Uatumbai [23.02.2013] | Переглядів: 1999

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.8/25

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook