пароль
пам’ятати
[uk] ru

Мазило!!!


Мазило!!!
Бог  со злом воевать отправился
Но вот пока победить не смог.
Да неуж то он бы не справился...
А иначе, какой он Бог.
(В. Третьяков.)    

Дивлюсь 16-го останні новини, переглядаю Ютуб і скрізь головне це челябінський метеорит. Краса і тільки. 500 кілотонн у тротиловому еквіваленті і висота підриву 60 км. Що тут можна сказати, повезло москалям. Помах власне мінімальний. Якщо розглядати з точки прицілювання, десь із глибин всесвіту, то достатньо було 1-2 секунд затримки, щоб висота вибуху складала 20 км, або трохи нижче і… на півдні Уралу поселилась би маленька полярна лисичка.
 
     Наскільки я пам’ятаю курс «Захисту від зброї масового ураження», то висотний ядерний вибух самий ефективний, з точки зору нанесення максимальних руйнувань. Адже наземний дає найбільше радіоактивне зараження місцевості, після якого можна сотні тисяч квадратних кілометрів надовго зараховувати, як непридатні для життя, що і відбулося у нас у Чорнобилі. Космічний в основному глобально виводить з ладу радіоелектроніку за рахунок електромагнітного імпульсу. А от висотний якраз найбільше працює на руйнування. Ударна хвиля біля поверхні землі складається з суми енергії падаючої і відбитої хвиль і у біля поверхневому шарі атмосфери відбувається повний жах. Тротиловий еквівалент вибуху десь у двадцять разів перевищував хіросімський. Це означало, що при відповідних умовах радіус ураження (суцільних руйнувань) міг бути у рази чотири більшим. Так що 1200 чоловік, що отримали легкі поранення від порізів уламками віконного скла та матеріальні збитки у загальній сумі один ярд рублів можна вважати не інакше, як подарунок долі. Достатньо було вибуху відбутися у щільних шарах атмосфери. Це там де спроможні літати аеродинамічні літальні апарати (20 тис метрів і нижче), тоді б ударна хвиля отримала достатню щільність і не виглядала б як «легкі пестощі» які тільки вибили шибки з рамами у віконних проймах.
 
     За що їх так покарано? Та ні, напевно тільки попереджено. Невже за якісь претензії у 7 млрд. доларів газового боргу? Так з точки зору Вищої справедливості не суттєвий гріх… Достатньо Стокгольмського суду і немає необхідності проводити такий «феєрверк». Чим же москалі так нагрішили?... А мо то і не москалі зовсім.
 
     Добре, досить. Пора і в люлю…
***

     (Все так знайомо. Явно закінчується нарада, як у нашому штабі. О, закінчили розгляд запланованих питань…)
 
Ведучий…панове, я всім дякую за змістовну роботу. За наслідками проведеної акції нагадування переважна маса населення Сполучених штатів дякує нам воєдино у трьох особах за наслідками буревію. Ми їм зуміли нагадати, без суттєвих жертв та у розумних обсягах збитків, хто господар у Всесвіті та розпорядник їх душ!
 
      На цьому можна було б і закінчити… але вимушений вас затримати ще на декілька хвилин.
 
      Скільки може ще продовжуватись ця х…ня? Щоденно до нас доноситься біля 20 мільйонів клопотань непристойного змісту, типу «Шоб ти іздох!!!», або «Бодай тебе шлях трафив!!!» і все під час, коли підопічні переглядають новини та відносяться ці прохання відносно одного намісника. Може вже досить розчаровувати підопічних у нашій всемогутності? Відповідальний за напрямок, доповідайте що Вами зроблено і які пропозиції відносно наших подальших дій.
 
Відповідальний Я прошу вибачення, але проведені у відповідності до регламентуючих документів заходи поки що результату не дали…на жаль, але ми прикладаємо всіх зусиль і маємо пропозиції до виправлення ситуації.
 
Ведучий Ви не дуже тут про документи. Пора вже і мізки включати та проявляти творчий підхід та розумну ініціативу! Доповідайте, яких заходів вжито та яких результатів досягнуто. Три роки ставляться свічки за упокій, а ми не спроможні відреагувати!? Якщо так надалі і буде продовжуватись, то підопічні знову зречуться нашого авторитету. Ми це вже нещодавно проходили… Вам потрібно щоб це повторилось?
 
Відповідальний Перепрошую, але поки що, судячи з частоти звернень до нас всує, таких наслідків ми не очікуємо. Будемо виправляти ситуацію. Ми тримаємо ситуацію під контролем і вживаємо заходів максимально обережно, з метою недопущення негативних наслідків для підопічних. Адже наше гасло: «Максимальний результат при мінімальних збитках!» ніхто не заперечував, поки що… Ми сподіваємось, що до застосування комплексу «Кара Божа» у максимальному спорядженні, як це було здійснено 65 млн. років тому справа не дійде… але можна спробувати.
 
Ведучий Так, припиніть мені навіть нагадувати про комплекс! Тоді була зовсім інша ситуація. Підопічні були створені нашвидкуруч, незграбно по всій Кулі, виправляти ситуацію треба було глобально, тому і була застосована зброя масового ураження. Вас тоді ще у проекті навіть не було, а Ваш творець ніс відповідальність за весь Всесвіт і не мав змоги деталізуватись на якійсь одній Кулі.
 
      Для чого ми Вас брали на посаду? У Ваших обов’язках відповідальність лишень за одну Кулю, заселену підопічними. Ми Вас готували, Ви проходили стажування…
 
     До речі, Творець, які там відгуки за стажуванням Відповідального?
 
Творець. Відгуки самі схвальні! Підопічні мають копії щоденників стажування у щоденному вжитку у вигляді книги, і завдяки цьому значна частина з них постійно живуть у вірі до нас. Навіть часто перегинають поминаючи нас всує. Враховуючи нетривалий час перебування на посаді (всього 2 тис. років) він міг припуститись помилок. Вважаю за доцільне надати йому можливість закінчити доповідь для прийняття рішення по суті.
 
Ведучий Гаразд, продовжуйте.
 
Відповідальний Найперше під час виникнення загрози намісництва даного грішника ми застосували план «Глас народу – глас божий», були отримані суттєві позитивні результати, які потім, на жаль, було повністю «профукано». Причини:
      - станом на початок реалізації плану підопічні не пройшли повний курс належного сорокарічного курсу виживання і  ще не повністю витравили в собі рабів;
      - відділ кадрів не належним чином здійснив підбір кандидата на посаду Моїсея. Кандидат, псевдо «Месія» виявився звичайним хуторянським жлобом, з усіма наслідками, що витікають. В решті-решт він самоусунувся від ролі провідника і «злив» підопічних теперішньому наміснику.
 
      Ми намагались вчинити протидію, навіть застосували елементи подібного плану, який був випробовуваний у Франції, але кандидатка на Моісея була швидко нейтралізована і її вже готують до аутодафе…
 
Ведучий Мля, скільки разів я Вам казав, що діяти треба нестандартно!!! І навіщо Ви приплели до справи бабу? Невже у Вас такий дефіцит у кадровому резерві?
 
     Який безпосередній вплив Ви провели відносно самого намісника?
 
Відповідальний Безпосередньо після приходу його на намісництво, наш агент псевдо «Мольфар» зробив вкид інформації щодо кари небесної, яка його очікує через три роки. Якраз зараз спливає призначений термін. Але «клієнт» відреагував неадекватно. Замість того щоб стати на шлях виправлення він почав займатись банальним підкупом (ставити пудові свічки, регулярно відвідувати меси у наших представництвах та амбасадах). Крім того, він буквально зрозумів термін кари НЕБЕСНОЇ і почав утримувати навколо себе угрупування протиповітряної оборони, яка б забезпечувала його безпеку від нападу на нього підопічних з повітря.
 
Ведучий Тоді запустіть в дію план «Правиця Божа»! Чи у Вас є інші пропозиції?
 
Відповідальний Дії, згідно плану «Правиця божа», за моїми висновками, не відповідають вимогам PR-впливу. За досвідом, такі дії допустимі лише відносно цілей значно меншого калібру, оскільки підопічні за результатами таких дій, зазвичай, не підозрюють промислу Божого і все списують на психічний стан виконавця. Я ,все ж,пропоную застосувати комплекс «Кара Божа».
 
Ведучий Ви самі сповна розуму?! Вас нічому не навчив досвід сторічної давнини?
 
     Ви і тоді наполягали на застосуванні комплексу, аргументуючи майже так само. Що з того вийшло? Насамперед, Ви всьому Всесвіту довели, що Ви нездара і мазило. Скільки промах склав відносно м. Санкт-Петербург? PR-вплив був також нульовим, оскільки підопічні дізнались про нашу акцію, не рахуючи пари сотень тунгусів, аж тільки через десятки років. Який позитив міг бути від викорчовування декількох мільйонів кубометрів деревини, якщо це не змогло ні відвернути подальшого бунту ні повної зневіри підопічних на десятки років?
 
Відповідальний Вибачаюсь, але вимушений нагадати, що промах був не настільки великим, адже ціллю був не Санкт-Петербург, а село Покровське. Крім того, михайлова шаражка «Архангел» внесла суттєві доробки і модернізувала комплекс. Для мінімізації побічного впливу суттєво знижена потужність боєголовки до 500 кілотонн. Також передбачена, в разі суттєвого промаху, її самоліквідація на безпечній висоті. Розробники гарантують, що це не тільки знижує ризики відносно нанесення безадресної шкоди, але і збереже дієвість PR-впливу на підопічних, оскільки такий вибух (навіть, якщо пройде самоліквідація) ними не може бути непоміченим та ідентифікуватись інакше, як наш промисел. Тому прошу дати дозвіл на застосування комплексу «Кара Божа» під мою персональну відповідальність.

Ведучий Гаразд, але Ви б потренувались спочатку хоча б у тирі. Постріляйте з пістолета. У якості мішені візьміть м’яч, що обертається. Розумієте, не штука влучити саме у Кулю, Вам же треба поцілити у точковий об’єкт на її поверхні. Я сподіваюсь, що Ви точно знаєте де знаходиться це Межигір’я і у Вас є достовірні гарантії того, що намісник буде перебувати у той момент на місці.
 
Відповідальний Звичайно, потренуюсь…
 
     Щодо місцезнаходження цілі, то нами спеціально підібрано час акції, що гарантує перебування намісника в точці прицілювання. О сьомій ранку за місцевим часом суботнього дня він однозначно мусить перебувати в ліжку, згідно своїх стандартних звичок буремно проводити «ніч з п’ятниці на понеділок».
 
Ведучий  Гаразд, рішення затверджую. Сподіваюсь на успіх Вашої операції.
 
     Нараду закінчено. Всі вільні.
***
      Передивився я це «кіно і німці» і прокинувся… Теж мені «вєршитєлі судЄб»…
 
     Мазило!!!  Невже так важко було здогадатись, що при розрахунку стрільби у Всесвіті на таких відстанях, потрібно керуватись не евклідовою, а якраз, геометрією Лобачевського. На фіг такі тренування у пістолетному тирі!
 
P.S. А от за москалів мені тепер трішечки боязко. Якщо вірити теорії циклічності історії, то років за десять їх очікує знову «грандіозний шухєр».
© инженегр [20.02.2013] | Переглядів: 3494
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.7/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook