для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Слеза комсомолки.


Слеза комсомолки.
Но если человек не хочет зря топтать мироздание, пусть он пошлет к свиньям и "Ханаанский бальзам", и "Дух Женевы". А лучше пусть он сядет за стол и приготовит себе "Слезу комсомолки". Пахуч и странен этот коктейль. Почему пахуч, вы узнаете потом. Я вначале объясню, чем он странен.
 
Пьющий просто водку сохраняет и здравый ум, и твердую память или, наоборот, теряет разом и то, и другое. А в случае со "Слезой комсомолки" просто смешно: выпьешь ее сто грамм, этой слезы, - память твердая, а здравого ума как не бывало. Выпьешь еще сто грамм - и сам себе удивляешься: откуда взялось столько здравого ума? и куда девалась вся твердая память?
 
Даже сам рецепт "Слезы" благовонен. А от готового коктейля, от его пахучести, можно на минуту лишиться чувств и сознания. Я, например, - лишился.

От дехто стверджує що Янукович створив РЕЖИМ, ДИКТАТУРУ, АВТОРИТАРИЗМ та ще щось подібне.
Можливо. Зовнішні ознаки наче є, спів-падають, вже наприклад людину можуть посадити за графіті з червоною цяточкою, за вірш про підораса або за шматочок відрізаної стрічки з вінка, але......
Адже як колись за часів совка, котрий в багатьох міцно засів в пам'яті, то  розуму на те щоб щось робити чомусь не має. Ну от наприклад Іран, Корея, диктатури? Диктатури. Але хоч народ там в гівні вони щось створюють. Ракети, в Космос літати хочуть. Ну як колись СРСР котрий пробують воскресити з пам'яті Або наприклад Венесуела, Куба, Білорусь. Теж щось будують. Хтось хоче стати регіональними лідерами, показати Америці кулак. Хтось просто будує великий радгосп.
А що в нас? Золотий унітаз? Супер гвинтокрил? Русскій мір і язик?
А ну да, РЕФОРМИ!!!!!!!!!!!
Та які там реформи так сміх. Ось наприклад одна з останніх реформ:
http://www.domik.net/novosti/registraciya-nedvizhimosti-po-novomu-uprostili-do-dyr-n187297.html
pardonpardonpardon
З іншими реформами ще гірші наслідки. Там повний ХЮНДАЙ і ХЮНДЄЦ.
А про те щоб стати якимось пупом місцевого масштабу, мова навіть не йде. Адже варто було РФ подати позов на борг ЕСУ, віддали. Тепер заявили позов на 7 мільярдів (апетит то приходить під час їжі..........) і теж мовчать, напевно збирають грошву.
 
А в житті як? А так як після другого ковтка "комсомолкі". Розум є, а пам'ять вже у відключці.
Ну наприклад репресивну машину створили, а те що вона їх теж перемолоти може забули??? Адже в СРСР не лише колгоспників-терпіл мочили з 1929 по 1933, а навіть і внутрішні ряди чистили у 1937-му. От і тепер через суд почали Раду "ПЕРЕТРАХУВАТИ" (як казав сусідній диктатор Лука) відбираючи депутатство. А он вже і Хорошковський десь зник за обрієм і це лише тільки перші квіточки, проліски-підсніжники лише. biggrinbiggrinbiggrin
 
І що у всіх цих історіях цікаво це методи якісь пацаваті. Ну спершу роблять якусь лажу. Ну чи то реформу тупорилу, чи то якийсь силовий сценарій непродуманий (як от з відібранням депутатства) а потім починають співати про ТЕРПІННЯ і  СПОКІЙ. Ну почекайте зараз ми розберемось, винних покараємо, реформи виправимо і покращення підуть повним ходом.
Але шановні це ж "Сльоза комсомолкі" тут одне з двох, або розум або пам'ять. А ви босота донецька хочете щоб і не пам'яті і не розуму???
Та поки що видається що саме донецька босота остаточно втратила і розум і пам'ять. Досить подивитись лише на те що робиться у всіх царинах існування, наприклад ось невинна річ спорт, а який ефект: http://censor.net.ua/news/232746/skandal_v_ukrainskom_basketbole_donetskaya_komanda_vyvezla_sudeyi_v_les_i_ugrojala_ubiyistvom
І це не одиничний же випадок. Згадаймо як вигравав Шахтар? biggrin
 
Ну за часів Совка народ добряче видресирували, але вже появилось нове покоління котре почало сумніватись в старих настановах дресувальників, та і старі видресирувані вже не задоволені ситуйовінаю.
Тож схоже нової Коліївщини вже не уникнути.
Адже на відміну від окупаційної ВЛАДИ, до НАРОДУ потроху, крізь маячню русского міру, повертається  і національна пам'ять і незважаючи на реформаторський туман покращень народ все більше розпізнає сутність кровосісь режиму і починає будити розум.
 
Тож готуймось браття. Будьмо уважні! Пам'ятаймо! Налаштовуємо розум на вірний шлях! Скоро весна.
© Слово [12.02.2013] | Переглядів: 2350

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.1/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook