для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Приїхали....((((


Приїхали....((((
Спочатку я ставив на ДД фотожаби. І все. Поставив, і закрив сторінку. Потім, поступово, читаючи ІМХО, коментарі, я зрозумів, що тут знаходиться інтелектуальна, освічена, прогресивно мисляча публіка. Ну, і затримався вже надовго на цьому ресурсі. Зараз ДД знаходиться в мене в переліку сторінок, які відкриває Chome при запуску комп'ютера.
За цей час, думаю вже зрозуміло наступне, що -
1. Я націоналіст. Але не ортодокс. Я розумію, що після комуняцкого концтабору та окупації Золотою Ордою України, націоналісти одразу не прийдуть до влади. Потрібен перехідний період. І в цей перехідний період, в керівництві країною повинна бути така постать, як Юлія Тимошенко. І я постійно підтримую ії політичну силу та ії безпосередньо.
2. Час від часу пишу ІМХО. Пишу криво, косо, але щиро та від серця.
3. Ну і звісно, роблю та ставлю фотожаби. На всю ригівську кодлу та ії пахана.За якість фотожаб не мені судити, але думаю, не найгірші на ДД.
Мабуть і все. Це основні, визначальні риси користувача ДД.
 
Але, для мене ворогами України є не тільки ті, що знаходяться на видноті, але і приховані. Ті, кого теперішня влада ретельно маскує під опозицію. Як наприклад, Королевська. Але персонал ДД, як і весь народ, не повівся на цю приманку, та прокотив ії на виборах. Чудово.
 
В той же час, в парламент проліз таки ставленик Януковича. Це Кличко. З якоюсь своєю мутною, різномастою шоблою УДАР. Під час виборів, я і на цього персонажа робив фотожаби та ставив свої ІМХО. У невеличкої частини персоналу ДД це викликало нерозуміння. Я особливо не засмучувався. Думав, якщо він і зайде в парламент, і там своїми діями, як в Київраді, розкриє себе, то і вони зрозуміють, що це за перець.
Власне, так і сталося. Демонстративно-відсторонена позиція  від опозиції, Батьківщини та Свободи. Ганебні висловлювання щодо державної мови. Піар-акції себе улюбленого на камери. Тобто, я не помилився. Кличко був, і є, шестіркою Януковича.
 
Ну, думаю, і ті, хто тут на ДД піддавав сумніву мої висновки щодо Кличка, також зрозуміли що до чого. Але.
 
Після негативної реакції на жабу   Хачу буті царем. та ІМХО Міесзааа та шапка Мономаха , я бачу, що помилявся. Навпаки, та невеличка частина ДДшників стала великою. Чесно кажу, такого шоку я давно не відчував. А як же інтелектуальна, освічена та прогресивно мисляча публіка? Що, цей бовдур та неук став для неї взірцем розумових здібностей людини? Невже, скажу від зворотнього, я розумніший за всіх? Чому, я бачу, а решта ні?
 
Що сталося з Вами, ДДшники? Невже і Ви ще не вичавили з себе совків? Невже і Вас можна розвести, як лохів? Невже і Вашою свідомістю бандюки та комуняки можуть маніпулювати, і Ви це дозволяєте?
 
Що відбувається на ДД? Виходить не дарма  тікають користувачі? Ось днями і  PiligrimK. Чесно кажу, після цього і в мене почали з'являтися такі думки. Але я їх відкинув. Я знаходжуся тут не задля власного задоволення, а з метою, наскільки в мене вистачить  можливості, повалення окупаційного режиму в Україні.
 
Тому, я буду збільшувати кількість жаб на ставленніка Януковича, Кличка. Незважаючи на критику тих, хто клюнув на примітивну риторику цього фальшивого псевдоопозиционера.
 
Слава Україні!


© маска [11.02.2013] | Переглядів: 4219

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.0/63

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook