для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Рівненський міліціонер поставив черговий рекорд по розкриттю резонансної справи


Рівненський міліціонер поставив черговий рекорд по розкриттю резонансної справи
Як стало відомо нашим журналістам, сьогодні, о 7 годині ранку , в черговий відділок міліції Рівного надійшов дзвінок, в якому було повідомлено про жорстоке вбивство місцевого опозиційного депутата Олександра С., який був відомий в місті за різкі виступи проти влади.
В квартирі, що знаходиться по вул. С. Бандери, черговою групою міліціонерів було виявлено понівечений труп чоловіка. Ним виявився 33 річний депутат Рівненської міської ради від партії Свобода Олександр С. На тілі чоловіка були виявлені  чисельні колото-різані рани, мінімум п‘ять з яких виявились смертельними.
Чергова група, на чолі з Григорієм Клунею, що прибула на місце злочину,  була шокована побаченим.
– Коли ми зайшли до квартири – коментує Григорій Клуня – ми відразу  помітили, новенький 50 дюймовий плоский телевізор. Я був шокований! Адже саме такий телевізор я планував придбати собі на день народження!
Як повідомляють свідки, які викликали міліцію, квартира депутата, була в жахливому стані.
– Коли я зайшла до квартири, то побачили що вітальня повністю залита кров’ю – розповідає сусідка Лідія О. – а трішки далі, на лівому боці, лежав Сашко з перерізаною горлянкою.
– З його спини стирчав ніж – продовжила розповідь другий свідок Галина У. – він ще був живий, тож напевно, намагався покликати на допомогу. Але так як горло було перерізане, замість слів він видавав жахливі звуки і заливав все кров‘ю. Ми викликали міліцію і швидку допомогу.
По прибутті, лікарі швидкої констатували смерть.
Враховуючи можливість майбутньої політизації резонансної справи, слідчі Рівненської міліції відразу взялись за розслідування. Керівником оперативної групи було призначено місцевого слідчого Григорія Клуню, відомого стовідсотковим розкриттям всіх своїх справ.  І вже через дві години, о 9.00, він звітував перед журналістами про розкриття справи.
– Ми детально розглянули  докази, опитали всіх свідків і можливих підозрюваних – розпочав Григорій Клуня – користуючись власним дедуктивним методом,  я відразу знав результат, та  ми вирішили провести детальне розслідування аби унеможливити політизацію цієї справи. Керуючись висновками експертів, свідченнями свідків і наявними доказами я можу стовідсотково стверджувати, що колото-різані рани, які призвели до смерті 33 річного депутата Олександра С. були нанесені ним же внаслідок необережного поводження з холодною зброєю. Про що також свідчить напис на дзеркалі «Я» , який зробив Олександр власною кров’ю.
Як повідомив нам очільник Рівненського МВ УМВС Петро Іванович Конан, за надзвичайно швидке розслідування цієї справи, Григорію Клуні було присвоєне позачергове звання капітана міліції і  статусу «Супер-міліціонера», а також надана премія у вигляді новенького 50 дюймового плазмового телевізора Ел-Джі.
 
Читайте в наступному номері.
 
«Рівненські податківці звітують про рекордні надої.»
 
«П‘яний ДАЇшник з Рівного замість алкотестера намагався підсунути водію свої геніталії.»
© Vlad Dragovych [05.02.2013] | Переглядів: 2344

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.9/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook